Скъпи наследници - Тема 7... Семейството е всичко

• 66 418
  • 880
  •   1
Отговори
# 765
  • тук, на мястото си
И на мене ми направи впечатление  изписването на  Дидка,  имах чувството че епизода е сниман още преди да  съберат Дидка и Чавдар.
В началото Косьо и Иван правиха смешки със ситуациите които измисляха, но това последното не беше никак смешно. За да се разбере че са те сигурно  ще претупат всичко накрая.

# 766
Неда се досеща, че отпадането на Катя е дело на малоумния й мъж и Иван. Предполагам, че ако се убеди в това, ще каже на Борис, че е осиновен. Така ще се опита да намали малко срама му от постъпките на Косьо.

# 767
  • Бургас
Неда се досеща, че отпадането на Катя е дело на малоумния й мъж и Иван. Предполагам, че ако се убеди в това, ще каже на Борис, че е осиновен. Така ще се опита да намали малко срама му от постъпките на Косьо.
В смисъл: нищо, че баща ти е идиот, ти поне не си му биологичен наследник ли?! Laughing    По моему би било тъпо сценаристко решение

# 768
Ами те много от сценаристките решения са тъпи. Какво пречи да има още едно.

# 769
  • тук, на мястото си
Мисля, че няма да кажат на Борис че е осиновен  и това ще е единия отворен финал.
Дали ще има продължение е съвсем друг въпрос.

# 770
  • София
А къде изчезна Милица? В Италия ли замина, нещо май не съм следила внимателно.
Дидка и Чавдар са ми като от различни планети, тя малоумна и невъздържана, а той сравнително умен, но прекалено въздържан Grin
Ужасно зле играещото дете Рая отнови прави костатации като възрастен, така било в началото с бебето, търпение трябвало, знае тя какво е с бебе, боже.....
На тия камери толкова ли не се видя кой й премести колата на Катето? И тя защото не разследва кой й е направил номера и да влезе отново в играта като има доказетелство за умишлено отстраняване? Сякаш парите не я вълнуват и няма желание да се бори за тях, само й дай да се фръцка на Борис и да си тръгва демонстративно, при положение, че е ясно, че накрая ще се съберат отново.
Тъкмо се зарадвах, че Венета и Марин имат план да притиснат Косьо и да разконспирират малоумниците, а то нищо накрая не стана и подвиха опашки.

# 771
И според мен няма да има 2 сезон, 170 епизода стигат.
Косьо и Иван ме разочароваха. Според мен ще съжалят за направеното. А Венета като разбере, ще й бъде много криво.
Диди и Чавдар са си екстра, добре е двойките да се допълват. Хубаво впечатление ми направи сцената когато се уговаряха с Марта да ходят на пазар - Чавдар сериозен и строг, Диди по-мека. В следващата серия май Васил ще й предложи да се съберат, дано не се съгласи.
На Катерина не й се занимава, защото дори да е нагласено, тя закъсня. В завещанието няма изключения. По-странно ми е защо си събира багажа, при положение, че остават 2 дни до края

# 772
Изглежда всички за една година поумняха и се издигнаха много над парите. Катя също без бой се предаде на малоумната инсценировка. В началото бяха готови да се избият за парите, а сега почти доброволно се отказват. Спрях да се ядосвам на претупания сценарий. Да видиш, че колата ти се е върнала сама в селото навреме и да не оспориш факта си е безхаберие. Ако не се докаже, че друг я е върнал излиза, че Катя се е прибрала навреме. Ако пък докажат с камерите кой я е карал и че не е била тя за да трябва да отпадне от наследството то ще се разобличат виновните. Чавдар пък съвсем забрави че е полицай за да си свърши работата и се занимава основно с разследването на дядо си. Логиката на сценария издиша отвсякъде. Изгубих си времето с този сериал.

# 773
  • Разпиляна във въображението
То и Васил можеха да го върнат преди време, защото в крайна сметка Диди го задържа, но...

# 774
  • с/у ОколоМръсТното
Калоянчо е поне 5 месечен Wink
Калин - гад на Н-та степен.
Чавдар - много тъмнина и в неговата душа....
Въобще, не знам как за 1 серия ще успеят да довършат всички сюжетни линии.

# 775
Калоянчо е поне 5 месечен Wink
Калин - гад на Н-та степен.
Чавдар - много тъмнина и в неговата душа....
Въобще, не знам как за 1 серия ще успеят да довършат всички сюжетни линии.
Никак. Няма да ги довършат.

# 776
  • Разпиляна във въображението
Няма как да е новородено бебе. Наистина е голям, но е бонбон. По-добре от кукла. Ани май наистина е разигравала Калин.
 Надявам се Войо да пусне финала днес Simple Smile

# 777
  • България
Аз пък съжалявам, че сериалът свършва.
Харесвам актьорите, включително и децата.
Китодар ми беше странен, но го гледах на други места и вече мисля, че ролята му е такава, а той си е добър актьор.
Красиви хора, красиви гледки, даже има и сюжет.
Да не отбелязвам, че за разлика от турските/индийските сериали, нямаше ревове и протяжна музика Laughing.
Само в рекламите чувам озвучението на горните и ми се изправя косата Laughing.
Скрит текст:
По телевизора започва хорор музика. Тичам да не изпусна бедствието и какво да видя - на Малката булка и паднала тавата с ориза. Laughing

# 778
  • тук, на мястото си
Утре вечер в 17.30 часа започва последната серия, а не в 18.00. Може да е час и половина, и сигурно ще претупат всичко.
Не разбрах тази вечер Косьо и Иван ли скриха  Милица и Неда? Станислав и той ли е аут?

# 779
Днес не се разбра за Станислав.

Общи условия

Активация на акаунт