Скъпи наследници - Тема 7... Семейството е всичко

• 66 408
  • 880
  •   1
Отговори
# 780
  • густо майна Филибето
Не, не е аут, но аз поне разбрах, че това си беше сценарий на двамата селски идиоти. На това ме навежда мисълта, че Косьо беше гузен, когато стана сцената с чука, и смотолеви, че всичко е наред. А преди това - обаждането на Иван. Сигурно Иван е взел телефона на Милица и е викал за помощ. Не зная какъв е бил плана, но според мен Косьо е усетил, че е стигнал твърде далеч. Само не разбрах защо Косьо звънеше през нощта, а Иван - през деня Grinning

# 781
  • Radnevo
https:// Иван ми се стори на осветено място, не през деня.

# 782
  • Разпиляна във въображението
И на мен. Наблизо се чуваха гласовете на жените.

# 783
Вече ми става досадно , претупват го и вкараха много простотии .

# 784
  • Варна
Имам странното усещане, че за последните епизоди за наели нови сценаристи, които не са били в час със сценария до момента и са писали всеки свой собствен си сценарий и накрая са взели едно оттук, друго оттам и се е получила тази боза!

# 785
Искам да заявя най- официално , че нещото което няма да ми липсва със сигурност от сериала е ПЕТЕЛА!    Всяка пауза в сериала, всеки акцент в сценария бяха запълвани с кукуригащ петел. Айде , утре последно да изкукуригва на финала и до там. Даже съм склонна да му дадат 10 лв от наследството за дейността участие в сериала.

# 786
Изгледала Simple Smile

# 787
  • София
Днешния епизод ли Мириел? Пусни един спам в скрит текст. Ще има ли друг сезон и изобщо ще има ли финал? Simple Smile

# 788
Да, днешния. Не искам да давам спойлери.
Скрит текст:
Само ще кажа, че има от всичко - и неприятни изненади и голям кеф. Някои от линиите бяха затворени категорично, други не, има "знаци" за нещо, което ще се случи или се случва, но въпреки всичко накрая някак усетих как с няколко изречения нещата как се наместват без да бъдат показани.
Ама как го написах Simple Smile Харесвам сериала, въпреки всичките му недостатъци, които обаче за мен не го правеха негледаем, не ми докарваше главоболие. Много добре заснет, с готини актьори, хубава музика и с много външни снимки. Не изпитвам разочарование от финала и ми е тъжно, че няма да ги гледам повече.

# 789
И аз разбрах, че Косьо и Иван правят номер. Станислав не е закъснял - тръгнаха от селото в 12:00, а са се върнали преди зазоряване.
Финалът ми е свален на телефона - хем искам да го гледам, хем не ми се ще да свърши... Сигурно ще си го оставя за утре

# 790
  • Бургас
Ще помоля да го качите и тук, че няма да имам възможност да го гледам. Благодаря!
Иван и Косьо като за накрая се оляха, не го очаквах - даже по-скоро мислех, че до финала ще има  сговор и любов -  междуселска и повсеместна ...Laughing

# 791
  • с/у ОколоМръсТното
Полуинтересен завършек.
Не искам нищо да издавам, но линията с Калин е все така обвита в мистерии.

На останалите - попътен им вятър. Май всеки научи доста уроци.
Е, това беше.

Радвам се, че бяхме заедно Heart
Весели празници!

# 792
  • густо майна Филибето
Искам да заявя най- официално , че нещото което няма да ми липсва със сигурност от сериала е ПЕТЕЛА!    Всяка пауза в сериала, всеки акцент в сценария бяха запълвани с кукуригащ петел. Айде , утре последно да изкукуригва на финала и до там. Даже съм склонна да му дадат 10 лв от наследството за дейността участие в сериала.
На петела не обърнах внимание, но имат едно постоянно лаещо куче, лае точно както чуваме нашия , и непрекъснато спирам звука, за да проверя кой точно лае и защо Joy

# 793
Дами и двете момчета , до нови срещи  на следващия български сериал !
Весели празници!
Еп. 170 е качен в новисериали .

# 794
Ех, Борка. Нищо. Другият път.

Общи условия

Активация на акаунт