Скъпи наследници - Тема 7... Семейството е всичко

• 66 436
  • 880
  •   1
Отговори
# 735
В промото дават нещо, свързано с Катето и Борис... Според мен Борис ще се засрами от постъпката на баща си и ще направи крачка към Катерина..
Милица и на мен ми липсва

# 736
Чавдар няма как да не се сети да погледне камерите в селото и да разбере кой е докарал колата на Катя за да разобличи тези малоумници. Катя беше най-полезна от всички пришълци за хората в селото и ще е крайно несправедливо да отпадне от наследството заради случай в който отново помага на пациент. Крайно съм разочарован от развитието. Дано няма пари изобщо защото нито само Станислав ги заслужава нито селските идиоти. Даже и да има пари наистина ще е по-добре да ги конфискуват защото няма как да докажат произхода им. Разчитам на Чавдар този път да не остави нещата претупани заради Диди като трябва да обвини баща й.

# 737
  • София
И аз се надявам да не им се размине на тези двамата олигофрени. Дано Станислав поне използва парите да им разгони фамилиите както каза и да им затрие жалкото селско сдружение.. Тия срам нямат, уж мъже на възраст. Според мен човека с кучето ще си каже всичко. Много скалъпено това с кучето, като започнем с това да му пазят тишина, минем през това някой си да даде толкова агресивно куче на непознати, които така да го насъскат срещу друг непознат /абсурд/ и приключим до стрелянето с главата настрани..
Това с лекарствата на бабата аз го разбрах като -кучето си изяде салама ама лекарството беше с изтекъл срок на годност и не подейства. Grinning
Но хубавото в серията вчера за мен беше, че най-накрая ми хареса Катерина как игра.
Не знам как за два епизода ще оправят нещата.

# 738
  • Разпиляна във въображението
С bubanka е съгласувано да продължим с тази тема до края на сезона. И без това не сме чак толкова активни.

# 739
  • София
А Калин защо откачи така, че изтървах?

# 740
А на Ани каква ѝ е играта, че да стои с тоя куку????

# 741
Ани нали щеше да живее у Марин, а сега каза, че ще живее с Любо. Аз ли съм изпуснала нещо или..

# 742
Бъркаше му в някакъв сандък, който той изришно предупреди да не пипа за нищо на света. Като Синята брада. Whistling

# 743
  • София
Бъркаше му в някакъв сандък, който той изришно предупреди да не пипа за нищо на света. Като Синята брада. Whistling

Meрси, а тя намери ли нещо поне?  Laughing

# 744
Някаква мръсна тениска.

# 745
  • София
Аха, ясно. Аз си мисля цял ден, че сме четвъртък днес и че утре свършва.  Laughing

# 746
  • Разпиляна във въображението
Аз помислих, че е рокля, изцапана с кръв, а и това съдийско чукче...
Снежи говори с Венета за апартамента им в София, но Ани може и да не знае Simple Smile

# 747
  • густо майна Филибето
Малко изпуснах нишката, но видях рокля. Синята брада много се ядоса Grinning

# 748
  • Калгари, Канада
Това в сандъка си беше рокля с кръв и чукче. Доста крипи, навежда ме на мисълта, че или убива с чукчето любовниците си подобно на телетата или така е била убита майка му и той ги пази незнайно защо.

# 749
  • София
Или се облича с роклята и убива малки теленца с чука. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт