Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 15

• 60 412
  • 752
  •   2
Отговори
# 405
Изобщо не болеше торбата. След секцио обезболяват доста сериозно, не мисля, че ще я усетите.

# 406
  • Beyond the stars
Аз болка и дискомфорт от секциото усетих чак на другия ден при раздвижването.

# 407
  • София
Всичко си е до организъм...
Нямах никакви болки с торбата след операцията, раздвижих се на сутринта без никакви проблеми от раз, до обяд бях ходила до тоалетна и още на следващия ден ставах, сядах и носех бебето без никакви проблеми и болки.

# 408
Здравейте,
мога ли да попитам за мнение за д-р Милена Стоянова ? Ако някой е бил на ЖК при нея моля да сподели! Благодаря предварително!

# 409
  • София
Аз бях при Стоянова последните два месеца от бременността, когато реших да раждам в болницата. Доволна съм.

# 410
Момичета може ли да разясните малко за болничните как стоят неща. Този който ти следи бременността може ли да издаде болничен по твое желание? Някой имал ли е такъв случай. Аз сега съм в страшен филм с този грип и ми се иска да остана в къщи докато отмине малко опасността.

# 411
  • Blondeville
Трябва да попиташ за болничния самия лекар. Можеш да вземеш болничен и от личния си лекар.

# 412
Аз раждах при Стоянова. Мила е, държа се професионално. Раждането ми мина много леко, нямах шевове, така че не мога да кажа как би реагирала при по-тежко раждане или проблем.

# 413
  • София
Аз се паднах да раждам при д-р Стоянова. Доста бързо мина раждането и реално нямам много наблюдения. Накрая ме ши о беше ОК. После бях на контролен преглед при нея. Беше любезна и мила. Като цяло добро впечатление ми направи, но за проследяване не знам как ще е.

# 414
Stanimira_mi,  
Аз се следях и родих при нея. Писала съм преди време http://oldm.bg-mamma.com/?topic=1047182.msg37481932#msg37481932  мнение 680.

Здравейте,
мога ли да попитам за мнение за д-р Милена Стоянова ? Ако някой е бил на ЖК при нея моля да сподели! Благодаря предварително!

# 415
  • София
Момичета, на бебето полага ли се някакъв преглед след изписването или по-скоро не. Притеснява ме пъпчето, че е доста издадено, а и цветът му. Още не е паднала щипката, но това не ми е драма. Та мога ли да го заведа при някого да го види или няма такава практика?

# 416
  • В сърцето на любимия човек
Зазу, детето няма ли вече ЛЛ? Би трябвало той да го поеме.

# 417
  • София
Има, но първата ни среща не мина много гладко и още не мога да и се доверя Flushed .
Предпочитам да го види някой, на когото имам повече доверие, пък дори да е платено.

# 418
  • София
Детето също има право на един безплатен преглед в рамките на 30 дни от деня на изписването. Или бяха два... Жената, която оформя документите би трябвало да е обяснила. Трябва да се носи епикризата. Всъщност, в нея най-накрая трябва да пише.

# 419
  • София
Ами гледах я епикризата и не пише нищо за преглед, нито пък ми казаха. Пише, че се насочва за наблюдение към ОПЛ. За мен изрично ми обясниха и ми дадоха едно картонче, но за бебето нищо не са казвали.

Общи условия

Активация на акаунт