Тантум® Натура - природна грижа за твоето гърло и имунитет!

• 12 357
  • 195
  •   1
Отговори
# 120
 Най-честите причини са настинка, инфекции, климатик и сух въздух

# 121
Настинка,сух въздух,климатик

# 122
  • Димитровград
Най-честите причини за болки в гърлото са отслабения имунитет, сухия въздух и резките температурни промени.
Също и вирусите.

# 123
Сухота, дразнене и дискомфорт в гърлото най-често са в следствие на сух въздух, резки температурни промени, настинки ,алергии, вируси.

# 124
  • Across the Multiverse
Според мен, отслабен имунитет (заради вирус, бактерия или др.) , сух въздух и алергии са сред най-честите причини за сухота, дразнене и дискомфорт в гърлото.

# 125
  • В сбъднатите си мечти :)
За мен преди основен фактор беше климатика, докато не разбрахме,че и тримата (аз, детето и съпруга ми) сме с алергии към прах, полени, мъх, пух и пр. Респектривно вече знаем причината за задната хрема, чието следствие е дразнението в гърлото.... Sad

# 126
Резките температурни разлики, начина на отопление, допринася за изсушаване на въздуха, което може да причини дразнения и болки в гърлото.

# 127
Настинка, климатик, недостатъчен прием на течности.. Това са малко от примерите 👌

# 128
  • София
Най- често сухота на гърлото се предизвиква от климатичните промени, както и от настинка, от запрашаване или тютюнопушенето.

# 129
Според мен, най-често сухота и дразнене в гърлото се получава при ларингити, фарингити и различни инфекции.

# 130
Според мене са запрашеността на въздуха, тютюнопушенето, алергии, климатик и големи температурни амплитуди.

# 131
Най-често настинки и вируси.

# 132
Настинка, сух въздух в  помещението, цигарите, алергия.

# 133
Настинка или  сух въздух в помещението.

# 134
  • София
Сух въздух вътре в помещенията и мръсния въздух отвън.

Общи условия

Активация на акаунт