Египет /Тема 8/

• 77 814
  • 780
  •   1
Отговори
# 225
AniCat, пуснах ти за семейна стая през админ, незнам дали си го получила

# 226
  • София
GM, не съм получила нищо

# 227
А някой би ли споделил как стои въпросът с храненето при целидневните екскурзии? Simple Smile

# 228
Обяди има включени както за Луксор / ресторанта в Луксор/ , така и в Кайро / ние бяхме на едно корабче в р. Нил/ . Отделно предният ден се заявява на рецепцията пакет - храна и сутринта към 3-4 часа / зависи дали ще ходите в Кайро или Луксор / отивате до ресторанта казвате си № на стаята и ви дават пакетите суха храна. По пътя за Луксор спряхме в едно крайпътно заведение , полицията отцепи района и около автобусите имаше 10-20 бедуини . Всички германки им дадоха пакетите си .

# 229
  • София
А някой би ли споделил как стои въпросът с храненето при целидневните екскурзии? Simple Smile
Пригответе се, че ще си останете гладни. Нито пакетите ставаха нито ресторантите, където ядохме. Ако можете си вземете нещо от закуската от предишния ден.- кифлички нещо такова.

# 230
Козичките и магаренцата на бедуините по тези места за почивки им е писнало от пакети храна да ядат сигурно. От всеки автобус да му дадат по 15-20 пакета и то трябва да ги изяде , защото се задават други 3-4 автобуса с туристи............... Обядите в двата ресторанта които посетихме си биваше ...

# 231
Миналият месец бях в Тайланд и там храната и в пакетите и в ресторантите беше добра, затова реших да Ви попитам, защото моят съпруг обича да си хапва ( въпреки че грам не му личи) и ми е важна тази информация. Изключително полезни сте, благодаря!

# 232
  • София
Миналият месец бях в Тайланд и там храната и в пакетите и в ресторантите беше добра, затова реших да Ви попитам, защото моят съпруг обича да си хапва ( въпреки че грам не му личи) и ми е важна тази информация. Изключително полезни сте, благодаря!
Пакетите зависят от хотела, в който сте. Нашите си ставаха напълно. Нищо не сме раздавали или изхвърляли - единият път бяха от хотела в Хургада, а другия - от кораба при посещението на Абу Симбел. И в ресторантите не помня да сме останали гладни, а съм много капризна. Но не беше шведска маса, а порции. Не помня дали е имало някакъв избор между няколко ястия. Само помня, че нямаше включени напитки и използвайки, че нямаме избор, бяха надули много цените им. Но то пак зависи от туристическата агенция в кои ресторанти води. Не мисля, че могат да се правят обобщения.

# 233
Благодаря ви за отговорите. Нашата идея е основно почивка и малко разнообразие. Не ме плаши толкова, че няма да можем да се къпем. Дано на детето не му в криво, че тя много обича.
След тази отпуска после поне половин година няма да имаме възможност да пътуваме и всъщност просто си търсим нискобюджетна и не много далечна дестинация, където времето ще е приятно. Малко да заредим батериите.
Върнах се в темата назад и видях само едно мнение за този хотел и то не много ласкаво, а онлайн намирам основно хубаво рецензии. Колебая се 🙂

В Alf leila wa leila има външни басейни, които се подгряват, така че ще можете да се плацикате Simple Smile

# 234
  • Монтана
Има ли агенция която предлага Египет януари или февруари?

# 235
  • Монтана

Има ли агенция която предлага Египет януари или февруари?

# 236
То тогава не става за плуване .....??????

# 237
Момичета планирала съм почивка в Египет пролетната ваканция от 30 март до 6 април. Според времето ще става ли за плаж. Хотела е в Хургада, хавай с водни пързалки. Не съм съвсем сигурна за името, ще проверя, но ме притеснява времето. Аз съм голям карък и когато и да идем на почивка където и да е - все ни е лошо времето.

# 238
Криси и аз съм се ориентирала в този период, ние бяхме през ноември и тогава питах местните, казаха че е прилично но водата още била студена каквото и да значи това според тях Simple Smile

# 239
Аз размислих и реших да ходя от 27 април, защото гледах, че има само три учебни дни, а сигурно и 30-ти ще го направят някакъв спортен празник, та реално младежът ще загуби само два дни от училище. Искам да е топло, писна ми от студ, аз съм зиморничавия. Благодаря за отговора.

Общи условия

Активация на акаунт