Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви конкретни промени в парфюмните предпочитания са докладвани от участниците във форума?
Как може да се опише ароматът на парфюма Sycomore EDP?
Кои парфюми принадлежат към категорията "баби"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви конкретни промени в парфюмните предпочитания са докладвани от участниците във форума?
Участниците във форума съобщават за различни конкретни промени в своите парфюмни предпочитания. Някои преминаха от свежи, цитрусово-флорални аромати към по-гурме, сладки и дървесни аромати. Други се преместиха от цитрусови към класически шипри, ванилови, мускусни и цветни парфюми. Споделено е също така преминаване от предпочитане на цветни и сапунени аромати към уд, алдехиди и шипри. Някои участници развиха вкус към по-скъпи и по-сложни парфюми, като същевременно се интересуваха от нотки и композиции на парфюмите.
-
Как може да се опише ароматът на парфюма Sycomore EDP?
Ароматът на парфюма Sycomore EDP може да бъде описан като мъжествен и подчертано женствен. Той представлява комбинация от силно изразени подправки и дървесни нотки, със силна нотка на бергамот и Noir Pruno. Парфюмът е ориенталски, унисекс, с мистичен аромат на дървесна кора, леко мъглива влажност, окапали есенни листа, рохка пръст и мъхове. Той също така включва цветност, която смекчава дървесния и тъмен характер, фин тютюн с ароматен и леко зелен акцент, както и сушена слива със стипчив вкус. Това е аромат за естети, за хора, които харесват контрастите.
-
Кои парфюми принадлежат към категорията "баби"?
-
Как може да се опише ароматът на парфюма Scents of Gold?
-
Какъв е ароматът на парфюма Narciso Rodriguez For Her Eau de Parfum?
Много са интересни, изобщо брандът е идеен, според мен. Това, което съм чула, че когато правят парфюми, понякога не ги повтарят, защото използват специални и скъпи съставки, и или не могат пак да ги придобият да повторят, или преценяват, че парфюмът не става особено популярен, съответно интересен. Ако правилно съм го запомнила, де ...че напоследък ми се губи информацията тук-таме

Факт е, че невинаги може да се получи диалог, защото имаме различен достъп до нови брандове и парфюми, но в крайна сметка всяко едно искрено, смислено и вдъхновено описание е истинско удоволствие за четене, а и не знаеш кого може да вдъхновиш да се запознае с едно или друго, което да се окаже нова парфюмна любов. Така например, след като бях изчела много отзиви във Фрагрантика за Russian Tea Masque Milano, но все пак не бях докрай убедена искам ли да си давам труда да го търся за проба, твоите няколко реда в темата покрай миланското изложение бяха искрите, които ме запалиха за идеята да намеря поне мостра. След получаване на виалчето и 3 месеца бълнуване и сънуване на парфюма, бутилката е вече факт.
Много отдавна не ми се беше случвало да ме обсеби (буквално) парфюм по този начин, но ме развълнува дълбоко. По пътя на абсолютно необяснимите лични аналогии, свързвам парфюма с филма "Сибирския бръснар" и с безнадеждната и тежка романтичност, характерна за младежките ми години. Представям си кожени палта, коне и сняг, пара от чай в мразовит зимен ден и красива, трагична любовна история. Идиопатии всякакви, както ми каза една лаборантка по друг повод скоро.
и по-скоро ми е интересен погледът му върху неща от индустрията. Жадна съм за такава информация и всичко ми е интересно. 
- днес е ден на филмовите асоциации. Благодаря, че сподели за него!