Парфюмни размисли и страсти - 220

• 69 850
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Аз вече обмислям някои подаръци за Коледа... и в тази връзка:

1) Откъде, освен в notino мога да намеря проба на Ysatis, че нещо на жена ми много й е влезнал в ума и иска да го пробва?

2) Има ли разлика в аромата на класическия Alien между рефил бутилките и тези, които не се пълнят?

И накрая нещо и за себе си да питам Simple Smile - Какви са вариантите на Terre d'Hermes - EDT, EDP и парфюм или? Попаднах преди време на нещо в Douglas и страшно много ми хареса, но като не обърнах внимание точно коя версия е...

# 196
  • България <3
Има ли съществена разлика в цените на парфюмите в Дъглас, Бюти зон и Сефора? Решила съм да си купувам Ланком - Трезор ля нуи или там както се чете на френски Grinning но страаашно ме мързи да обикалям из цяла София да сравнявам цени. :/

# 197
Днес съм с любимия Nuit et Confidences Annick Goutal. Нося го постоянно и не мога да му се наситя. Чудех се дали да го смеся с XJ 1861 Zefiro Xerjoff, който е топъл тамян, но засега сложих само три пръс от прекрасната ванилия. Като излизам после може да добавя и два от тамяна.
Аглая, жива и здрава да си за този удар тогава! Винаги мисля за теб, когато го пръскам. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Денси, и ти със здраве да си го пръскаш!  bouquet
Аз тогава бях пробвала само лилавия, Nuit et Confidences не беше наличен в "Съркъл", на сляпо го взех, но ти ме поощри, че е хубав. И така се оказа: той ми хареса повече от другия, много го носих, чак сега малко му дадох почивка.

Почива си, защото се появи другата ми любов: Rose Rouge, за което пък благодаря на sympathy.  Hug

Между другото, сигурно сте получили писмото, но все пак да кажа, че в момента в parfumi-shop.net Колекцията на Van Cleef е на много добра цена. Аз много се изкушавам да не поръчам още нещо, нямам например Ириса, но засега удържам.

# 198
  • Велико Търново
Аглая, и аз от вчера му се чудя на това намаление на колекцията....то е до днес, така че няма много време. Ириса е излишно да ти казвам колко е хубав, за втори път го купувам, и напоследък май само ги въртя с Роуз Руж - няма омръзване. Аз се чудих между Orchidee Vanille и California Reverie - ти какво ще кажеш за тях?

# 199
Аааа Биксквитка, въобще не се чуди на Орхиде Ванил, това е разкошен топъл парфюм. Не е точно секси, но не и сладкарски и много сладък. Има само един проблем, че потъмнява с времето, но нищо му няма като качества на сока. Много го обичам аз, за разлика от California Reverie. Носи ми уют, топлина, красота и спокойствие. Достатъчно силен е без да е тежък и има прилична трайност.
Я даже да се напръскам с моя.

# 200
Направих една бърза поръчка на Rose Rouge на сляпо отново:),от доста време го хвалите и му се радвате.Чудя се дали да не повторя с Midnight Patchouli 🤔,купих го за съпруга ми,но незабележимо го преместих в моето шкафче и се пръскам,аз нали не мога да описвам-само бих казала,че ми е вечерен,скъп,луксозен,подходящ за бар,за след бар:)....много мой😘

# 201
Аглая, и аз от вчера му се чудя на това намаление на колекцията....то е до днес, така че няма много време. Ириса е излишно да ти казвам колко е хубав, за втори път го купувам, и напоследък май само ги въртя с Роуз Руж - няма омръзване. Аз се чудих между Orchidee Vanille и California Reverie - ти какво ще кажеш за тях?

Всичките ги харесвам, струва ми се, че California Reverie е по-летен, за настъпващата зима Orchidee Vanille е по-подходящ. И все пак има и по-хубави ванилии от него, аз например - при все че го харесвам - не съм си го купила. Midnight Patchouli е разкошен, но на теб може и да ти мъжкарее в някаква степен.

# 202
  • Бургас
Къде го гледате това Midnight Patchouli ????на мен само ароматизатор за вкъщи ми излиза:) https://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/Moonlight-P … chouli-38374.html не е ли това???

# 203
Да, това е. Simple Smile
Аз след Calabria съм писала по инерция.

# 204
Да,това е.Определено е мъжкареещ унисекс и много дами не биха го носили:),но ми е хубаво с него,подобен такъв по усещане унисекс ми е  Герленският Santal Royal,любим на съпруга ми.

# 205
  • Бургас
Хмммм....ще се опитам да не го купувам:)и ако пък и прилича на Santal Royal ме кара да мисля ,че изобщо няма да ми хареса

# 206
Абсолютно нищо общо нямат. Сантал Роял е от вечните ми любови, а този е просто хубав парфюм, без да е нищо особено. Почти всички други от колекцията са по- хубави.

# 207
  • Варна
Здравейте, парфюмни феи!
Чета Ви с огромно удоволствие. Нямам нито Вашите познания, нито Вашето дар слово, затова не се включвам. Сега обаче, ми е влязла една муха в главата и имам нужда от помощ. Свързвам Коледа с една миризма- на пуканки! С удоволствие бих стояла с книга в ръка, с топло одеяло и около мен- мирис на пуканки, може и карамелени! Дали мога да открия в някой парфюм извратеното си желание?

# 208
# 209
 California Reverie е разкошен за пролет и лято, сега ще му се губи красотата сякаш.
 Вчера пробвах Burberry For her, и се потресох, буквално.
 Толкова синтетика, така нагло се разнасяше от ръката ми, че побързах да го измия Laughing
 За мен е ароматно копие на Номад на Chloe, имат явно обща съставка, която ми обръща вътрешностите.
 Един дерт по-малко Wink

Затова пък затвърдих любовта си към чувственият Алюр, и май ще се взимаме Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт