Парфюмни размисли и страсти - 220

• 69 896
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Дайте ми съвет за бюджетен парфюм с аромат на роза за приятелка на дъщеря ми - 22 годишна, италианка с руски корени обожава миризма на рози🌹🌹🌹
Secret de Rochas Rose Intense Rochas
Според мен е универсална роза, по-плътна без да е задушаващ или силно натрапчив.
https://www.fragrantica.com/perfume/Rochas/Secret-de-Rochas-Rose … ntense-32282.html

# 331
  • Бургас
Купи и Клое едп,в нета можеш да си го намериш до 100лв за 50-ка.Влачи умопомрачителен шлейф,аз много харесвам и Сисли Izia.

# 332
  • София
Като бюджетна (розова, росна) роза, която е много приятна за носене и подходяща за млади дами, бих препоръчала Paul Smith - Rose. Чиста, звънлива и комфортна, младостта ѝ отива. Simple Smile Ако бюджетът е по-голям, един глас и от мен за Van Cleef & Arpels Rose Rouge (благодаря на феята, която ми я предостави за тест Flowers Hibiscus ) - тя е по-улегнала, по-дамска, има нещо шоколадово в нея също, визуализирам я като по-тъмна, червена роза.

# 333
  • Варна
От няколко дни съм с Souffle de Parfum, който за мен е много женствен аромат, но половинката бърчи нос, миришел му на мъжки парфюм ?! Лимона ли, кое?
 И това е първия парфюм, който не харесва ... изумих се просто, а много ми харесва

# 334
  • Бургас
От гледната ми точка на мъж.....,аромата си е божествен,не знам какво му е замирисало на половинката ти , но ако бях жена щеше да ми е един от любимите

# 335
От няколко дни съм с Souffle de Parfum, който за мен е много женствен аромат, но половинката бърчи нос, миришел му на мъжки парфюм ?! Лимона ли, кое?
 И това е първия парфюм, който не харесва ... изумих се просто, а много ми харесва
Индивидуално си е и аз не го харесвам, мъжът ми също. А Шалимар направо не понасям. Точно комбинацията лимон с ванилия ми мирише леко на болница. Харесвам само Shalimar Souffle Intense Guerlain, защото е силно ванилова.

Вчера си купих мечтания от пролетта Eau de Givenchy (2018) Givenchy и то за без пари и съм много щастлива.

# 336
  • Бургас
Souffle de Parfum го обожавам,чудно ми е как някой може да го свърже с мъжки парфюм,но възприятия всякакви.За мен той и Shalimar Souffle Intense си приличат много,както и най-новия.А този Eau de Givenchy (2018) и аз го гледах,беше супер евтин.

# 337
  • Варна
Souffle de Parfum го обожавам,чудно ми е как някой може да го свърже с мъжки парфюм,но възприятия всякакви.За мен той и Shalimar Souffle Intense си приличат много,както и най-новия.А този Eau de Givenchy (2018) и аз го гледах,беше супер евтин.

И на мен ми е чудно, но... факт. За мен е лимонов пай с ванилия. Той хареса Пантерата, за която имах съмнения, а суфле-то ... добре че взех 30мл Simple Smile ще го мъча в по-студено време

# 338
Ако си го харесваш, носи го когато мъжът ти не е с теб или можеш да се изкъпеш и да го махнеш, когато се прибереш при него или сте заедно някъде.

Моят мъж не хареса въобще Eau de Givenchy, което ме изненеда силно, тъй като аз голям фен на нероли и нося много такива парфюми. За първи път ми каза, че му мириша странно и не му харесва. Няма да го нося с него естествено.

# 339
Дайте ми съвет за бюджетен парфюм с аромат на роза за приятелка на дъщеря ми - 22 годишна, италианка с руски корени обожава миризма на рози🌹🌹🌹

Виж Бърбъри, няколко от ароматите им имат доста силно изразена роза. Blush, например.

# 340
  • Варна
О, със сигурност ще си го изпръскам, харесва ми.
Сега съм загледала един комплект Narciso Rouge, 50ml + душ гел и лосион за тяло за 83лв, което си е супер. Аз усещам предимно роза в него

# 341
С изненада установих,че Narciso for her edp се усеща много по-силно в хладното време...странно...може би защото свързвах това бебешко розово с топло време...

# 342
На сняг е велик парфюм.

# 343
  • Пловдив
Здравейте!Извинете,че нахлувам в темата,но искам да ви попитам какво се случва с парфюма john Galliano на John Galliano?Бях го взела преди време за майка ми и сега пак исках да й го поръчам,но вече не го откривам никъде.

# 344
Здравейте!Извинете,че нахлувам в темата,но искам да ви попитам какво се случва с парфюма john Galliano на John Galliano?Бях го взела преди време за майка ми и сега пак исках да й го поръчам,но вече не го откривам никъде.
Спрян е много отдавна. Peace

Общи условия

Активация на акаунт