Парфюмни размисли и страсти - 220

• 69 925
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
  • Sofia
На Serge Lutens най-много харесвам Chergui - върху мен е тъмен, дълбок, топъл и опушен аромат. Не е мъжки, но е хард. Имам и In bois vanille , A la nuit и Lа fille de Berlin. Ванилията е мека, гушлива и лесна, nuit най -звънливия пролетен жасмин, Берлинчанката обаче ми е същинска кюстендилска мома.

# 316
  • Франция
Харесвам La Fille de Berlin,Bas de Soie,Fleur d'oranger.Разносих хубаво Мontale Intense cafe и май ще се вземем много скоро,невероятен парфюм.Kissing HeartHeart Момичета,сред  вас има ли фенове на Фракас?
Аз съм - и да, и не. Опитвала съм творенията на Жермен Селие - Bandit, Fracas и Vent Vert - в техния първоначален вид, така както са реконструирани от L’Osmothèque. Изключителни са. Разбираш каква е била идеята на парфюма, а мъжът ми, който беше с мен, направо изпадна в еуфория и не спираше да повтаря "не е истина, не може да бъде" Simple Smile Във вида, в който се продават в момента, им липсват нюанси и те звучат някак оголени и кокалести. Конкретно при Фрака изпъкват нечистоплътните подтонове и колкото и да е странно, на моменти ми звучи агресивен по мъжки някак си. Мисля си, че би стоял по-добре на мъж. Много ми се носят такива ярки и мощни туберозени парфюми през август в жегите и много пъти се канех да си го купувам, но в крайна сметка предпочетох Carnal Flower.

Мontale Intense cafe се опита да ме убие веднъж и оттогава му имам зъб Grinning

# 317
  • Варна
Много ви благодаря ! Денс, точно Фемините имам на Серж и той ме запали да искам още от него! Simple Smile
Ще поръчам ванилията и La nuit непременно за проба.

# 318
# 319
  • София
Днес в Douglas  се влюбих в Лa vita e bella, уникален,уникален парюм.

# 320
Днес в Douglas  се влюбих в Лa vita e bella, уникален,уникален парюм.
Кой е този парфюм, марка нещо? Какво му е уникалното?

# 321
  • Бургас
Денс,Йоан,благодаря за отзивите.HeartKissing Heart Сигурно пише за Ла Ви е Бел,че е много уникален.

# 322
  • The Evergreen State
Днес тествах отново трите нови Шанели с дестинация, пръснах си Venise на ръката, и предния път той ми допадна най-много..но откъм трайност е много зле. Случи се така че пръснах на другата ръка Balenciaga Paris който остана много дълго а Venisе изчезна след час. С изненада открих че създателя е един и същ - Olivier Polge. Тествах и червената бутилка на 5 L'eau но Balenciaga-ta още ми беше в носа и нищо не усетих, отново много слаб ми се стори и този Шанел. Красиви са тези червени бутилки иначе, празнични, имаха и червени празнични сетове бяла и декоративна козметика.

# 323
И трите Шанела са много нетрайни. Повече от много, дори и за мен, която не държи на трайност никак.

# 324
Кои три парфюма асоциирате от този клип, за да слеете с героините в него?
https://www.youtube.com/watch?v=KUugVJrbdX4

# 325
Чуден е за мен белия Задиг първообраза. Очаквах голяма сладост, но  не. Усещам сметаново-ванилена смес премерена. Все по-рядко харесвам дизайнерски масови творения. Нямам идея кое държи композицията да не забие в убойна сладост, но ми е находка. Няколко дни поред го носих, а зимата мисля ще е още по-добре. Ежедневен модерен аромат без изненади, не мисля че може да подразни околните и доста траен.

# 326
  • Стара Загора
Пробвах днес L'Interdit (2018) Givenchy, още като го пръснах усетих познат аромат и да, на моята кожа го докарва на Ле Парфюм Ели Сааб, само ,че по-плодов. Белоцветен, женствен, нищо ретро не ми навява, хареса ми.
Не съм от феновете на La Petite Robe Noire Guerlain, но тествах Black Perfecto by La Petite Robe Noire и много ми хареса, мек, като амарето с череши.
И Versace Pour Femme Oud Oriental по който направо хлътнах. Толкова красив аромат, различен на общия фон напоследък. Началото (леко кисела дървесина, кожа, подправки) не подсказва за това което се разкрива впоследствие, а то е приказка- всичко омеква, като балсам, слива се в едно, леко се заслажда от хелиотропа и ванилията. Носи усещане за лукс, топлина. Взех си пробичка да го разнося и два пъти го носих на работа и 2-та пъти колежката ми примира от кеф от аромата му Simple Smile

Последна редакция: сб, 03 ное 2018, 21:16 от galeta

# 327
  • Пловдив
Дайте ми съвет за бюджетен парфюм с аромат на роза за приятелка на дъщеря ми - 22 годишна, италианка с руски корени обожава миризма на рози🌹🌹🌹

# 328
Роуз руж от нета, Берлинчанката, Клое различните видове. Но те не са много бюджетни.

# 329
Дайте ми съвет за бюджетен парфюм с аромат на роза за приятелка на дъщеря ми - 22 годишна, италианка с руски корени обожава миризма на рози🌹🌹🌹
Боди шоп би трябвало да имат нещо с роза. Можеш да погледнеш и Рефан -те имаха техни аромати свежи нелоши рози, но са непретенциозни.

Общи условия

Активация на акаунт