Парфюмни размисли и страсти - 220

• 69 890
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Цитат
Харесвам La Fille de Berlin,Bas de Soie,Fleur d'oranger.Разносих хубаво Мontale Intense cafe и май ще се вземем много скоро,невероятен парфюм.Kissing Heartheart Момичета,сред  вас има ли фенове на Фракас?

+ 1
С подходящото настроение  Simple Smile
Имам го, но го ползвам когато имам точното настроение.

Парфюмни, бих искала мнение за armani prive rouge malachite, ако някой го познава и използва. Търся си нещо, което  да не е зелено, нито шипрово, нито сладко-компотено, нито гурме, нито ориенталец а ла prada amber 🤤
Не познавам този на Прада ,но  armani prive rouge malachite  е следващото ми желание след BLOSSOM LOVE!!!
Не е зелен,не компотен ,не е гурме,нито пък ориенталец...Не , не много елегантен ,нежен,но достатъчно траен и мноооооого красив.Нищо почти на Армани не съм харесвала досега ,но  Rouge Malachite  и  Blue Turqoiise ми промениха мнението за Армани.Красота!

---
Съжалявам много съм постна,възхищавам се на поетичните ви картинни описания,някои са като приказка или филм..

Последна редакция: вт, 06 ное 2018, 07:04 от bubanka

# 376
  • София
Младежка роза - Zara Wonder rose.

Голям парфюмен обрат при мен като че ли няма, все си харесвам по-нестандартни и различни неща.

# 377
  Смокинята на Арден за мен е почти идентична на Caligna-та на Артизан. Някой друг сравнявал ли ги е?

# 378
Много се извинявам, ако не е уместно- има ли тук в бг мама, тема, в която можем да си предлагаме несполучливите парфюмни покупки, не искам размени, тъй като си кътам парички за бленуван Amouage🤦♀

Последна редакция: вт, 06 ное 2018, 18:59 от babuza84

# 379
Много се извинявам, ако не е уместно- има ли тук в бг мама, тема, в която можем да си предлагаме несполучливите парфюмни покупки, не искам размени, тъй като си кутам парички за бленуван Amouage🤦♀
Не и продажите са забранени. Peace

# 380
Благодаря и още веднъж се извинявам

# 381
Дайте ми съвет за бюджетен парфюм с аромат на роза за приятелка на дъщеря ми - 22 годишна, италианка с руски корени обожава миризма на рози🌹🌹🌹

https://www.fragrantica.com/news/Gucci-Guilty-Absolute-pour-Femme-10374.html

Прекрасна, ненатрапчива и неизменна роза, обвита от дим на тамян, или мирта (не знам точно).

# 382
  • виртуално
Дайте ми съвет за бюджетен парфюм с аромат на роза за приятелка на дъщеря ми - 22 годишна, италианка с руски корени обожава миризма на рози🌹🌹🌹

Дъщерята също е почитателка на розите. Любимият и аромат е:
https://www.fragrantica.com/perfume/John-Galliano/Parlez-Moi-d-A … Parfum-14034.html

# 383
  • София
Много харесвам тази роза: Boucheron Quatre En Rose
https://www.fragrantica.com/perfume/Boucheron/Boucheron-Quatre-En-Rose-49833.html

Модерна, свежа, женствена, загаваща елегантност - чудесна ежедневна роза.
Скрит текст:

# 384
Montblanc Lady emblem - деликатна и ефирна роза, според мен е твърде летлива за температури под 27-28 градуса, но пък някак идеално би прилягал на свежа млада девойка. Blush

# 385
  • Бургас/Пз
Привет отново!
Може ли да споделите как процедирате с дрехите и шаловете, които не се перат ежедневно, а в същото време поемат аромата на по-трайните парфюми? Днес посегнах към един от любимите ми шалове и установих, че миризмата на Розовия Задиг трайно се усеща, а вече се бях напръскала с друг парфюм. Естествено сложих друг шал, но се зачудих как процедирате вие в такива случаи. Явно парфюмите, които съм ползвала досега не са били от най-трайните, защото не ми е правило такова впечатление  Rolling Eyes

# 386
 СКолко траен е при вас Eclat De Aprege ?Може ли да споделите,който го има и носи.
Час след като съм си напръскала вече не го усещам. По китките съвсем. Само леко го долавям.

# 387
Той е супер нетраен по принцип.
С дрехите и парфюмите внимавам изключетелно много, защото те харесвам да ми се смесват стари и нова миризма. Шалове не нося

# 388
Денси аз бях подготвена,че не се отличава с трайност,но чак пък толкова не очаквах. Вчера докара до 3 часа. Но -по-скоро нищо не усещам. А ми харесва. Ще си се пръскам по-често и така. Така или иначе след време носене при мен ни си усещат повечето парфюми.

# 389
Нося шалове, пера ги често, но не ми е проблем и да смесвам аромати Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт