Парфюмни размисли и страсти - 220

• 69 895
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Elie Saab Girl of Now абсолютно не е мой,нищо на Е. Сааб не харесвам!Не е толкова сладък,аз усещам силно портокалов цвят,бадемите точно в този парфюм ме дразнят ужасно,Athena мисля,че може би на теб ще ти допадне щом търсиш нещо бадемово,но все пак не бива на сляпо поне според мен,винаги може да стане гаф.Трайността му като всяко нещо,което не харесвам е задоволителна,при мен много повече от 6 часа на кожа.

# 406
Момичета моля ви да споделите нещичко за Elie Saab Girl of Now, мога да си го поръчам онлайн но нямам как да го тествам. Видях че има бадем, носи ми се нещо бадемово, притеснява ме да не е много сладък, надявам се да има бели цветя и да се усещат (поне са изброени в пирамидата), базата дано не е прекалено плътна (харесвам ЛВЕБ, нямам проблем със сладкото нито колко е полулярен, но базата му я усещам сякаш съм плътно намазана с нея и това ме задушава). Иначе шишенцето изгледжда прекрасно поне от снимките.
Много е сладък да. Аз го обожавам и го нося много често. Усещат се бадемите, но не и много бели цветя. Това е гурме аромат, не белоцветен. Шишето е красиво и удобно за държане да. Има чудесно излъчване и трайност и може да се прекали по-лесно.

# 407
  • Пловдив
Аз също много  харесвам  този парфюм на Elie Saab❣

# 408
Тъкмо него днес търсих да тествам. В две парфюмерии го нямаха, третата я затварят.
Бях го тествала като излезе, не ме впечатли, защото търсих друго, сега се присетих за него и искам някакъв такъв аромат.
По спомен - белоцветният характер е абсолютно и само в началото, базата е много мека и уютна, метаморфозата е уникална, не повярвах, че е същият аромат.
Ще допълвам уикенда, когато го издиря.

# 409
  • София
Ели Сааб е изключително белоцветен и много красив парфюм.

Аз още съм с хрема и изобщо не ми е парфюмно, което ме кара искрено да страдам. Усещам само определени нотки и затова залитам само по силни и тежки алдехиди. Даже не мога да ида да тествам парфюми, защото няма смисъл. Много съм тъжна.

# 410
Elie Saab Girl of Now  е  от малкото парфюми, които бих препоръчала. Модерен, стилен, ухаещ на любимите ми бели цветя с умерен карамел и малко бадеми. Парфюм с изящен шлейф като шлейфа на роклите на уникания дизайнер.

# 411
  • София
Любим ми е Girl of Now откакто излезе. Точно по мой вкус е - бадемов, белоцветен, леко сладък. Стои много изящно наистина. С Girl of Now Shine, обаче не мога да се спогодя. Липсва му нещо от оригинала и някак ми идва по-плосък и тих. Подари ми го преди два месеца моя близка, която знае, че много обичам първия, но сега Shine-ми застоява. А може би времето не е подходящо, за да се разгърне подобаващо?

# 412
Здравейте, отдавна следя тази тема и мога да кажа, че съм като болна, на тема парфюми вече. Искам мнение от вас за един парфюм- Narciso Roudrigues fleur musc for her. Някоя от Вас има ли го- как е като трайност, шлейф...и въобще каквото се сетите. Ще го тествам тези дни, но моля за мнение от вас....като експерти:smiles:

Последна редакция: чт, 08 ное 2018, 21:25 от vasivena

# 413
  • The Evergreen State
Благодаря на всички които ми отговориха. Последните години тук спряха да внасят много марки като Nina Ricci, Jean Paul Gaultier, Lolita Lempicka, S.T. Dupont, Boucheron, Elie Saab също изчезна. Мисля да го поръчам, не съм купувала без тест от много много отдавна, тръпка си е Yum

# 414
Момичета,след като имах възможност да пробвам Амуаж,ви разбирам защо толкова много харесвате парфюмите на марката....аз като новопокръстена във вашите редици,не мога да опиша усещането,което изпитах при тестване,жалко,че нямах повече време /гонех самолет от летището в Амстердам и едва не докарах мъжа ми до нервна криза с това мое безкрайно тестване и пръскане на блотери,откачен човек съм вече в неговите очи,но пък иначе се радва на всичко,което му купя/,та да си дойда на думата-в плен на марката съм,тотален!
За Блосъм е ясна работата,но може ли някой да сподели за Beach hut,палтото ми ухае невероятно,въпреки асоциацията за плажно и освободено съзнание,според наименованието което носи, добре ми стои и в хладна есен.

# 415
Него не го познавам, но не е добре човек да се зарибява по Амуаж. Много скъпи са, много трудни са, много малко места позволяват да се носят такива натрапчиви и силни ориенталски аромати. Не се махат и след къпане и пране, и общо взето всичко с тях е трудно, което ги прави само за празници и специални настроения, което от своя страна обезмисля мечтаенето и спестяването за точно този аромат. Като цяло мнението ми е, че в ежедневието околните хора не ги харесват, защото са атомни бомби и навлизат в лични пространства. На празници и събития да получават абсолютно винаги комплименти, но в работна среща са супер нежелани.

# 416
  • София
Присъединявам се към мнението на Денси. Аз самата харесвам Амуажите, но не си позволявам да се заглеждам по твърде много от тях. Ограничила съм се до няколко броя и надали ще купувам в близките години, с изкл. евентуално на миниатюри.
Носът ми май започва да се отпушва и дано остане така, защото искам другата седмица да направя един тур с тестване из магазините, за да набележа ароматни подаръци на близките. Миналата Коледа подарявах повече практични неща и ароматите бяха малко и/или по-малки опаковки. Тази година съм се зарекла да подарявам само парфюми. Другите неща всеки да си ги купува сам. Simple Smile Аз така ще си "начеша крастата" да избирам, тествам, разнасям и купувам аромати. Започвам от по-рано, че да не се струпат харчовете наведнъж.

# 417
  • Велико Търново
Момичета, влизам с молба за насоки Simple Smile Мъжки парфюми рядко купувам, защото ММ е фен на Булгари и носи почти едно и също от марката /в момента е със Soir/, но наскоро спомена, че му се носи нещо зимно - сандалово дърво, кожа, мускус...Дайте идеи какво да търся и разглеждам /при всички случаи той ще тества, но поне да знам към какво да се насочим. Желателно е да бъдат от по- общодостъпните марки, защото в нашия град това има.

# 418
  • София
Бисквитка, Булгари Соар е любимият парфюм на моя съпруг. Може с дни и с месеци да носи само него. Особено през пролетта или лятото (лятото обича да редува с аромати от серията One на КК, защото е влюбен в комбинацията между акватици и цитруси и е с много гореща кожа, на която пасват идеално, а и за неговата работа не е много удачно да мирише на парфюмериен магазин, а му трябва нещо леко и политкоректно).
Ако има сходен вкус и харесва бергамота и изобщо цитрусите, не ми се вярва да му допаднат много мускусните аромати.
Сред ароматите, които моят съпруг харесва за по-хладно време и за ежедневно ползване, са:
https://www.fragrantica.ru/perfume/Versace/Versace-Pour-Homme-Dy … n-Blue-40031.html
https://www.fragrantica.ru/perfume/Herm-s/Terre-D-Hermes-Eau-Int … etiver-50672.html
https://www.fragrantica.ru/perfume/Mugler/A-Men-Pure-Malt-6103.html
https://www.fragrantica.ru/perfume/Mugler/A-Men-Pure-Shot-14522.html
https://www.fragrantica.ru/perfume/By-Kilian/Vodka-on-the-Rocks-23899.html
https://www.fragrantica.ru/perfume/Givenchy/Gentlemen-Only-Absolute-38932.html
https://www.fragrantica.ru/perfume/Boucheron/Jaipur-Homme-Fraicheur-3181.html
https://www.fragrantica.ru/perfume/Carolina-Herrera/CH-Men-Prive-31508.html
Мускуси в мъжките аромати той не харесва.
Аз лично много харесвам това Булгари за хладно време, но моят съпруг нещо му се мръщи:
https://www.fragrantica.ru/perfume/Bvlgari/Onekh-41220.html

# 419
Аз още съм с хрема и изобщо не ми е парфюмно, което ме кара искрено да страдам. Усещам само определени нотки и затова залитам само по силни и тежки алдехиди. Даже не мога да ида да тествам парфюми, защото няма смисъл. Много съм тъжна.
Искрено ти съчувствам, знам за какво говориш, така съм вече почти месец, умори ме тая хрема. Усещам само определени нотки, ужасно е. Въртя и аз  два-три парфюма които усещам поне частично и това е. Unamused Вчера носих Ом Интез Доир на мъжът ми, него поне общо взето го го прихващам на моменти, гадна работа.

*Biskvitka* , моята половинка носи Армани Блек Код и е точно това за което говориш, мек, топъл, кожен и мускусен, тествай го. Друг подобен бюджетен вариант е Mexx Black , ЛМ не остава без него и на него му стои умопомрачително, аз също съм го носила, но не го излъчвам така, при него е толкова мек, мускусен, трептящ и санталов, а на всичко отгоре е и траен.
Допълвам и Bvlgari Man In Black Bvlgari, началото му е леко остро и алкохолно, но в добрият смисъл на думата, разкошен ароматен ром към който в добавка има и скъп тютюн, има лека сладост която балансира. Звучи луксозно и аристократично. В базата си ми напомня на Ом Интез Доир, но е по-смолист и кожен и ми харесва повече. Асоциирам го с луксозен бар и приглушена светлина, тиха музика, ароматен ром и скъп английски тютюн и мъж на бара, при вида който ти се подкосяват краката, Simple Smile а от него се усеща аромат на кожено яке, горчив шоколад, мек тютюн примесен със скъп парфюм и неустоим сексапил. Innocent

Последна редакция: пт, 09 ное 2018, 11:42 от Sysly

Общи условия

Активация на акаунт