Парфюмни размисли и страсти - 220

• 69 900
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
И аз не нося шалове,с трепет чакам да се появи-https://www.fragrantica.com/news/Chanel-Chance-Eau-Tendre-Eau-de … Parfum-11561.html Супер фен съм на първото издание.Purple Heart

# 391
  • София
Аз много обичам да нося шалове. Пера ги обикновено на всяко носене, защото ги нося по врата и обират пот, грим, в студа попиват и неприятната смрад на изгорели газове. Но пък и никога не ми пречи да смесвам ароматите. Дори напоследък ми харесва да смесвам 2 или 3 аромата на различни части на тялото или един по мен и друг по дрехите. Забавлявам се да изучавам какво ще се получи при смесването.

# 392
По темата мога да кажа, че моят вкус към парфюми е толкова шизофреничен, че и аз не знам вече какво харесвам и какво не.
На периоди съм, но пък се наслаждавам на всяко ново откритие и на аромати които не съм могла да дишам, а сега нося с кеф.
Писала съм за метаморфозите си и няма да ви досаждам отново. Точно когато сам сигурна, че парфюмът ми е любим, рязко започва да ме дразни и тежи. Преди няколко дни щях да умра от Диор Адикт. Сутринта сложих два пестелива фъса и до вечерта го усещах осезаемо. Преди да си легна взех душ, без да си мия косата и през нощта се събудих от парфюма си, толкова ми беше тежко, че чак ми се гадеше. Станах, изкъпах се и се приключи, сега ме е страх да се напръскам с него.

По въпроса за шаловете, нося ги максимум два пъти и то само кашмирните и от по-капризни материи. Ако е поел аромата на парфюм, го оставям за след ден - два за още едно носене със същият парфюм.
Останалите пера след всяко носене, все пак и те се цапат и не обичам нещо което е в близост до носът ми да ми мирише на лошо или на няколко парфюма.

# 393
  • София
Аз знам, че от често пране дрехите се захабяват, но освен връхни дрехи и сака всичко отива в пералнята след всяко носене. Не обичам да смесвам аромати.  Шалове рядко нося, въпреки че имам доста. Никога не пръскам по дрехи, но аромата си се пренася и по тях, няма начин.

Последна редакция: чт, 08 ное 2018, 15:29 от ~Étoile~

# 394
Шалове не жаля - и без това ми омръзват преди да се захабят...

# 395
  • София
Кашмирените шалове попиват ароматите като жадна пръст, дори и да не се пръска директно върху тях. Ходя доста пеш и обичам да нося топли шалове. Смесват се миризмите, но не е нещо кой знае колко неприятно.

# 396
  • София
Не нося шалове, но и по друг тип дрехи се е случвало да ми се смесват миризми от парфюм, нормално е.
Може ли мнения за Robert Piguet Calypso, Visa и V. Intense?

# 397
  • Велико Търново

По въпроса за шаловете, нося ги максимум два пъти и то само кашмирните и от по-капризни материи. Ако е поел аромата на парфюм, го оставям за след ден - два за още едно носене със същият парфюм.
Останалите пера след всяко носене, все пак и те се цапат и не обичам нещо което е в близост до носът ми да ми мирише на лошо или на няколко парфюма.

И аз така процедирам.

# 398
Получих си Lady Ga/r/ga-та и BRIGHT CRYSTAL. Лейдито в първия момент го усетих някак като остър аромат /няма начин да не ми влияе неприязънта към самата лейди Гага Mr. Green, наистина не я харесвам/, след време леко сладникъв го усещам, ни лайм, ни виолетки, само кожата и сандаловото дърво, вероятно ще се спогодим с него. Но BRIGHT CRYSTAL е съвсем мой, един такъв мек, приятен, уютен, меланхоличен.....много, много ми хареса. Peace
Ето така, благодарение на парфюмените теми откривам топлата вода! Simple Smile bouquet

Чета ви за шаловете, аз не нося, не търпя около врата си нещо, стоят си разни подарени ми по скриновете. Ама......може и да пробвам заради парфюменото ухание. Simple Smile

# 399
Не ми пречи миризмата на парфюм от шаловете. Различно ги пера, някои след всяко носене, обемните  и тежки зимни по-рядко, незнам не съм засичала на какво време, когато преценя, че трябва. Омекотители и ароматни прахове за пране не ползвам смесването им с някакъв парфюм независимо какъв не ми е приятно. Дори и да е останал някакъв аромат от парфюм от предишно носене не ме дразни. Но мириса на омекотители и прах за пране не мога да понасям.

# 400
последния месец съм се чалнала тотално на тема да не миришат кожата и косата ми на парфюм, а само дрехите - извадила съм рояла на ЕА и чистата ева на ДК и пръскам само тях - за сега не ми омръзват - усещането е някак ново, преди никога не съм имала желание за подобно нещо и ми е голям кеф, т. е. съчетавам якета, шалове и суичери с тези два парфюма съвсем лесно и успешно Grinning

# 401
  • Бургас/Пз
последния месец съм се чалнала тотално на тема да не миришат кожата и косата ми на парфюм, а само дрехите
Аз пък точно обратното, пръскам само на кожа и много внимавам да не се допира до дрехите. Но тъй като съм с къса коса и врата ми е полят обилно  Blush шаловете винаги го отнасят  Crazy
Благодаря на всички за споделеното, то и при мен така се получава - пера по-често шаловете и това е. Аз поне имам само 5 парфюма, направо не мога да си представя, ако имам 15 или пък 50  Mr. Green Mr. Green Но много ми се иска де  Blush

# 402
  • София
И аз много си харесвам Рояла и Valentino donna noir absolu. Комплименти винаги получавам за тях.

# 403
  • The Evergreen State
Момичета моля ви да споделите нещичко за Elie Saab Girl of Now, мога да си го поръчам онлайн но нямам как да го тествам. Видях че има бадем, носи ми се нещо бадемово, притеснява ме да не е много сладък, надявам се да има бели цветя и да се усещат (поне са изброени в пирамидата), базата дано не е прекалено плътна (харесвам ЛВЕБ, нямам проблем със сладкото нито колко е полулярен, но базата му я усещам сякаш съм плътно намазана с нея и това ме задушава). Иначе шишенцето изгледжда прекрасно поне от снимките.

# 404
  • варна
Момичета моля ви да споделите нещичко за Elie Saab Girl of Now, мога да си го поръчам онлайн но нямам как да го тествам. Видях че има бадем, носи ми се нещо бадемово, притеснява ме да не е много сладък, надявам се да има бели цветя и да се усещат (поне са изброени в пирамидата), базата дано не е прекалено плътна (харесвам ЛВЕБ, нямам проблем със сладкото нито колко е полулярен, но базата му я усещам сякаш съм плътно намазана с нея и това ме задушава). Иначе шишенцето изгледжда прекрасно поне от снимките.
Аз го имам откакто излезна миналата есен!Харесва ми,бадема е горчив,но след това има една цветна нотка.За мен е траен,5-6 часа.усещам го през целия ден.За мен е зимен парфюм.

Общи условия

Активация на акаунт