Парфюмни размисли и страсти - 220

• 69 844
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Аз мисля да подаря на дъщеря ми парфюм, защото тя си купува от летищата някакви, които после не ползва, защото й били тежки, затова пък ползва моите, които са още по-тежки. Joy Мисля, че не знае какво иска.
В тази връзка, някой има ли впечатления от този парфюм?

# 451
Да, почти всички в темата. Едни го харесват, други не. Както всички парфюми.
Младежки е да, весел, закачлив. Но си има и мъхове и мен на моменти ме дразни.

# 452
Ами извинявам се, аз от дъжд на вятър влизам в темата и все неподготвена.
Значи става за девойка и няма да реши, че е тежък? Какво значи, че има мъхове?Rolling Eyes

# 453
  • Бургас/Пз
За мен е прекрасен. Е, отдавна не съм девойка, нооо хич не ми пречи да се чувствам така. Изключително траен е при мен и много ме радва, особено в намръщените дни, в които липсва слънце. Голямата ми парфюмна любов е  Нарцисо Родригес, но този парфюм е на път да го измести. Сигурна съм, че ще си купя втора опаковка и ще му се радвам още дълго време.   Flutter

# 454
  • София
Здравейте! Ще помоля за малко помощ при избора на парфюм за майка ми, която другия месец има рожден ден. По принцип харесва сладки, цветни аромати и засега съм се спрял на следните - Elie Saab Girl of now, Guerlain Insulence или Shalimar, Roberto Cavalli Pour Femme, Lancome La nuit tresore. Дайте ми съвет кой от тях да избера  или предложете друг парфюм, който си заслужава покупката. Не ми се иска да дам около 100 лв. за нещо, което изветрява след час.
Elie Saab Girl of now твърдо.
+ Elie Saab Girl of now

# 455
  • София
Привет момичета, с един въпрос. На интервю за работа какво бихте облекли:.
Коко мадмоазел
Аква до джоиа
Доброто момиче на Херера
Шанел 19 пудрие
Си Армани
Алур
Код Армани
Енви Гучи
5 Авеню
Хот котюр
Зелен чай арден
 Жасмин ноар /малко индолно но все пак ми е наличен/

Зависи от позицията за която се кандидтства. Бих заложила на един от трите Шанел в умерено количство.   

# 456
  • Бургас/Пз
Аз нямам много опит, но бих заложила на Пудрения Шанел Simple Smile

Може ли да споделите какво ви е мнението за Червеното Си на Армани  Hug

# 457
За интервюто нищо или нещо незабележимо и дискретно.
За подаръка за майката, ако няма изявени предпочитания към определени аромати един шанел винаги радва и прави добро впечатление, макар че не е от изброените.

# 458
Благодаря на всички за напътствията, по всяка вероятност ще бъде  Girl of now или Insolence, дано се хареса подаръкът. Simple Smile

# 459
Никога не купувай Инсоленс за подарък. Има хора като мен, които го харесват, но им става лошо и не могат да го носят. Това е много силен, остър и навлизащ в пространството парфюм, който иска задължителна проба. Много би рискувал с него.

# 460
  • Бургас
То по-принцип с всеки парфюм си е риск,аз примерно не мога да изтрая Girl of now и ако ми го подарят много бих се разочаровала.Инсоленс не харесвам също,но е траен,а ти държиш на трайност и пак ти пиша най-безопасен за мен за подарък е Мон Герлен.По питането за новия на Задиг и Волтер абсолютно неносим и непоносим за мен парфюм с изключително грозно шише,а Червеното Армани е безлично.Нищо не ме впечатлява,а като чета не само мен.

# 461
За интервюто нищо или нещо незабележимо и дискретно.
За подаръка за майката, ако няма изявени предпочитания към определени аромати един шанел винаги радва и прави добро впечатление, макар че не е от изброените.
+ 1
Bright питаше за Quatre много ми хареса ,изненада голяма и като трайност.Явно си харесвам плодово-цветни жасмина в съчетание с манилия ,ягода и цитруса най-отпред който им проправя път..Ммм нежен,красив ,траен.
Да се похваля с новата ми любов -парфюмна

https://www.fragrantica.com/perfume/Amouage/Blossom-Love-43476.html

рядко харесвам нещо за всеки сезон,но тук думите са излишни.
;
Взех подарък към поръчката Молекула 01 мостра ,ами явно молекула 01 е молекулата на водата  Laughing

3 пъти пръсках ,на ръката и нищо след 3 часа някаква бледа унисекс следа....нищо
Може пък и с мен да няма химия,знам ли..
И още една проба ,защото отдавна са ми интересни като бранд
https://www.fragrantica.com/perfume/Bond-No-9/Perfumista-Avenue-18962.html

Н а мен това е само роза,чиста розова вода,розова есенция и всичко с роза,за което се сещам,обичам роза обаче тук е остра,нахална,химична..А ЛМ твърди,че му мирише на къпани овце и никакви рози/лекарства /  Laughing

За червеното Армани питаше някой,тествах го поне 2 пъти -нищо толкова незабележим,нетраен нищоооо.

# 462
  • Бургас
Честит да ти е Блосъм,един от най-хубавите парфюми,които имам и които съм срещала.Quatre е страхотен,а да Червеното Армани и при мен не е въобще траен.

# 463
А молекулата и Бонд № 9 ? Не че ще тъгувам тъкмо няма да ги мисля,спестих някой лев..

# 464
  • Бургас/Пз
Благодаря за коментарите за Червеното Си   Hug Реших, че нещо в моя нос е сбъркано, след неколкократни възхвалявания на приятелки. На мен ми е точно както е написала Мимозата: "нищо толкова незабележим,нетраен нищоооо".

Кристалче, даже и не съм се сетила досега да гледам бутилките на парфюмите, явно съм много голям лаик  Blush, но като каза за бутилката на Задиг и наистина се замислих, че досега не съм обръщала внимание на външния вид Simple Smile Но пък съдържанието ми е ммммм... Flutter

Аз пак ще ви тормозя  Blush  Mr. Green Свършва ми Черната пантера /Soir/, много я харесвам и цяла зима си я пръсках с кеф. Дори съм на ръба да я повторя, но пък май ми се иска нещо друго. По възможност толкова трайно и усещащо се като нея. И да не е класическата, защото не ми хареса признавам си има нещо в нея,което ме дразни и което в Черната го няма. Ох, хич ме няма в обясненията и не мога да правя описания като вас. Sad
Чудя се за някой Герлен Шалимар, но кой да пробвам??? Initial дали е добре като за начало?  Или нещо друго, само по възможност да е с поносима цена до към 150лв.

Общи условия

Активация на акаунт