Парфюмни размисли и страсти - 220

• 69 909
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Мдааа, същата работа. Месец ще стане. На мъжки парфюми не съм минала, но се поливам с унисекс. Изкарах и любимите ми още от времето на баба аромати и тровя околните.

# 421
  • Велико Търново
Много ви благодаря за предложенията! Записвам и ще тестваме - много е капризен той, та дано нещо си хареса.
Fever Ray, вече втора бутилка изразходва от Булгари Соар и няма омръзване Wink  цитруси харесва, ама да са като в Аква на Булгари - все натам клони.
Sysly , купувала съм му Bvlgari Man In Black Bvlgari, но със зор го изразходи, нещо не му пасна. Пробвал е Terre D Hermes - също не му допадна. Ще видим...традиционалист е върл, и трудно се поддава на нетипичен аромат.

# 422
  • София
Бисквитка, на втора бутилка още има време. Моят съпруг е вече на 5-та или 6-та - изгубих бройката. И отсега се е шашнал да не стане така, че да свърши тази (наполовина е) и да не си е вече купил следващата. Затова смятам покрай празниците да му набавя следващата и да я скрия, за да го поизпотя, когато му останат около 5 мл.

# 423
...традиционалист е върл, и трудно се поддава на нетипичен аромат.
Имам си го същият вкъщи, трудна работа е с нови аромати, няма да забравя една вечер аз се прибирам и му подарявам парфюм на Диор, а той вади една хартиена торбичка от която вади 3 броя Mexx Black и отсече, че друго не му трябва. Така пазарува, като някой парфюм му хареса, ни го интересува евтин ли е или скъп, купува на едро и си решава проблема. Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 ное 2018, 12:36 от Sysly

# 424
Здравейте! Има ли прилика между
Van Cleef &Arpels- Rose Rouge
и Мон Герлен, видях, че ги сравняват. Може ли малко повече инфо за парфюма, няма къде да го тествам, а обмислям да  го поръчам на сляпо.

# 425
  • Велико Търново
Аз имам и Мон Герлен и Роуз Руж, и прилика не виждам помежду им. Виж в търсачката за Роуз Руж - доста го обсъждахме Wink

# 426
Абсолютно нищо общо няма между двата парфюма.
Роуз Руж е за фенове на рози и е много хубав парфюм, но не е за насляпо.

# 427
 "...Парфюмът е нито гурме, нито типична роза. Усеща се какаото, но то не е прашното от Бос, Какаовия ангел или Л'ерболарио Индиго, а меко като най-изтънчен гурме десерт от рози, с шоколадово финна заливка в единия край само. Няма нищо общо с шоколадовата роза на Том Фрод от Ноар де Ноар. Касисът прави розата резлива и я облагородява, за да не е тежка и мазна. Розите са червени, български, уханни и прекрасни. Има сладост, но тя не е силна, нито карамелено-бонбонена. Не е и локумена роза. "
Денси, описанието Ви ме уцели право в сърцето. Оттогава го мисля.

# 428
"...Парфюмът е нито гурме, нито типична роза. Усеща се какаото, но то не е прашното от Бос, Какаовия ангел или Л'ерболарио Индиго, а меко като най-изтънчен гурме десерт от рози, с шоколадово финна заливка в единия край само. Няма нищо общо с шоколадовата роза на Том Фрод от Ноар де Ноар. Касисът прави розата резлива и я облагородява, за да не е тежка и мазна. Розите са червени, български, уханни и прекрасни. Има сладост, но тя не е силна, нито карамелено-бонбонена. Не е и локумена роза. "
Денси, описанието Ви ме уцели право в сърцето. Оттогава го мисля.

Благодаря ви! Heart Eyes Hug bouquet
Вижте имаше го в размените, ако не и няма друг начин рискувайте, ако решите.

# 429
Мдааа, същата работа. Месец ще стане. На мъжки парфюми не съм минала, но се поливам с унисекс. Изкарах и любимите ми още от времето на баба аромати и тровя околните.
И аз много харесвам унисекс аромати. Hug
Ако знаеш от рефанските кажи за да си вземам.
В къщи имам два от Ейвън ,но тях ги пускат рядко в каталога.Confused
Скоро не съм ги виждала ,може и да са ги махнали вече Cry
А са толкова хубави и са смесица между мъжки и дамски парфюм ,много закачливи ,свежи и ненатрапчиви.
Държа си двете последни шишенца и пръскам много икономично от тях.
Ще се радвам ,ако си вземам на Рефан такива.
Ще се пръсна от кеф ,ако намеря подобни аромати на тези двата ,който имам в къщи.

# 430
  • София
Мавина, виж в тази тема:
http://www.bg-mamma.com/?topic=1066727

# 431
Момичета, много харесах жасмин ноар на Булгари, в сайта парфимо е на изгодна цена тестера...мога ли да съм сигурна, че са оригинални...пазарувате ли от там?

# 432
Момичета, много харесах жасмин ноар на Булгари, в сайта парфимо е на изгодна цена тестера...мога ли да съм сигурна, че са оригинални...пазарувате ли от там?
Попитай в темата на Парфимо и Енцо, тук не е мястото.

# 433
  • Бургас
Май само аз още не познавам Роуз Руж,някоя добра душа няма ли да ме запознае с него,имам какво да предложа.RelaxedПробвах новото Бърбъри,при мен е сладко от ягоди,хубаво е и с прилична трайност,но за 200 кинта да ухая на сладко,мне мерси.

# 434
Новото Бърбъри го тествах няколко пъти и съм поразена колко много прилича наистина на Бакара руж. Разбира се Бакара е 100 пъти по- хубав, плътен, смолист, сложен и силен, но и Бърбъри е със същото ДНК. Братя са или хайде първи братовчеди.
Имам и не нося Бакара, защото ми приижда, няма да купя и Бърбъри въпреки, че е по-прост и носим. Но йодната нотка ме души и ме дразни и в двата.
Не знам кой ще го купи честно, защото големите фенове на Бакара ще се подразнят от приликата, а другите няма да дадат пари за толкова специфичен парфюм, ако го разносят добре разбира се, а не го купят бързо пробван на блотер.

Общи условия

Активация на акаунт