Парфюмни размисли и страсти - 220

• 69 833
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Куатре с розата ли имате предвид или друг с роза? Щом прилича на Си, значи е Куатрето.
Прилича наистина. На мен ми е сладко-кисел. Свеж и сходен с други аромати. Не е лош, но не е уау. Далеч е от оригинала и от другите версии. На мен като тип ми напомня на ароматите на Унгаро.

# 481
  • Велико Търново
Аз само да отбележа, че след мини парфюмния тур, който организирахме с ММ от всички красоти, които аз му харесах и предложих от тук посочените, той взе, че си избра Valentino Intense - най му миришел на кожа и реши, че това е неговият зимен аромат Wink

# 482
Да ,за КУАТРЕ с розата питах.Благодаря,за мненията момичета.Много харесвам Си,радвам се .че са сходни.Ще го тествам задължително преди покупка.

# 483
  • София
Да, прилича на Si. Други негови копия са Elizabeth Arden Always red и Next Rouge Absolue.

# 484
Аз го пробвах в топлото това Куатре на кожа и ми беше много нетрайно-след около час нямаше помен от него.Няма нищо общо по трайност с класическото.

# 485
Влизам само да похваля един парфюм на дубайска марка -Florence на Swiss arabian, страхотен е, намирам 90% сходство с Рози и Ванилия на Мансера ,но е една идея по-лек и не се усеща толкова розата.

# 486
  • The Evergreen State
Получих Girl of Now, не е лош но не е мой.

Редактирам се тук: харесвам парфюма определено, но не е каквото обичайно нося и избирам за себе си. Разнообразява обаче скромното ми парфюмно гардеробче и имам усещане че е привързващ аромат който заобикваш без да искаш.

Първо е като Burberry Brit и после като Donna Karаn Cashmere. Прилича и на двата парфюма все едно съм се напръскала с двата едновременно. Монотонен е и няма никакво развитие,  малко от крушата и повече кашмира, от началото докрая е все това. Описанията бадем и пистачио са по-скоро поетичен, украсителен елемент за мен. Не го асоциирам с изящна рокля, асоциирам го с меко одеало, мек пуловер, уикенд, все приятни отпускащи неща но ..аз като съм така настроена обикновено не нося никакъв парфюм, просто си почивам. Не се вписва в работната ми седмица много и незнам дали ще успея да изпръскам много от него.

Последна редакция: вт, 13 ное 2018, 08:03 от Athena

# 487
Всички парфюми на Ели Сааб са ми някакси блудкави /за домашно разносване/.Никой не ми е правил комплимент за някое от сладникавите “елита”.Не ги понасям -По едно време се превъзнесох по един,но точно за една седмица ми омръзна-миришех на мелба 😁🍦

# 488
  • ново
Влизам на пръсти с молба. Живея в дълбока провинция с 2 парфюмерии, в които се продават популярни марки и няма много опции за тест. ММ скоро има рожден ден и искам към подаръка да добавя парфюм. Та... питането ми е има ли съществена разлика между Gucci Guilty и Gucci Guilty Absolute? Първият го харесваме и двамата, вторият не го открих за тест. Благодаря ♥️

# 489
Влизам на пръсти с молба. Живея в дълбока провинция с 2 парфюмерии, в които се продават популярни марки и няма много опции за тест. ММ скоро има рожден ден и искам към подаръка да добавя парфюм. Та... питането ми е има ли съществена разлика между Gucci Guilty и Gucci Guilty Absolute? Първият го харесваме и двамата, вторият не го открих за тест. Благодаря ♥️
Огромна разлика има, в никакъв случай не го купувайте насляпо. Вторият мирише на автомобилен сервиз.

# 490
  • ново
Благодаря Денси 😀 разсмя ме. Ще взема първият, поне го познаваме.

# 491
Здравейте, парфюмни!
Чета ви с удоволствие, по темата - резки промени в любовта си към аромати съм нямала, просто започнах да оценявам и харесвам типове ухания, които, в началото на страстта ми по парфюми бяха извън кръга на предпочитаните/ носени от мен.

Освен 5 тицата, с която сме в неясни отношения почти 30 години, разширявам ( и умножавам) кръга на любимци и рядко разлюбвам старите такива.

Имам и въпрос-молба.
Моя приятелка, която се самоопределя като парфюмно незаинтересована, но, все пак използва ( винаги по един) парфюми, в момента се е отегчила от Lolita Lempicka edp и търси нещо, което ще запълни следващите няколко години овакантеното място.
Благодаря
И да се похваля - след като Galop ме отнесе в едно вълшебно измерение и ме накара да изпитам любов и страст едновременно, си мислех, че друг не бих харесала ( дори), е, харесах - добрата стара Bottega Veneta edp. Жените във фитнеса ме обдишват като хрътки и много го харесват Simple Smile

# 492
  • Бургас
Athena, за какво ще го пръскаш като не е изцяло твой,не ти се вписва никъде и не ти носи удоволствие на макс?Аз щях да го разменя,ей тук има много фенове този парфюм може да ти предложат нещо добро за него,единствено моето мнение беше негативно.Казах ти недей без проба,нищо не е сигурно,даже 100 човека да изскочат с добри думи,ти може единствена да не го харесаш.Аз затова винаги приветствам само с лични проби,дори да се купува по-евтин парфюм,после остава разочарование ако не се хареса.Не ми прилича нито на Брит,нито на Cashmere.Парфюмите на Сааб дори не са ми блудкави,по-лошо е никакви не са ми,не докосват нищо в мен и са много,много далеч от изящни/мое мнение/Alethea,приятелката ти да пробва тези-https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Angel-704.html   https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Angel-Muse-36416.html На моята кожа тези парфюми са обединени от обща нотка,която за мен ги прави подобни.Не харесвам нито тях нито Лолита Лемпика,но приятелката ти може да открие нов любимец там,проби му е майката.И последно да благодаря на съфорумките,които ми предложиха да ме запознаят с Роуз Руж/Бисквитка и Winter fairy/:heart:Kissing HeartHug Нямам търпение да го опозная и дай Боже една нова предпразнична любов.

# 493
  • София
Може ли бърз съвет за Флоренцията на Кавали? Попаднах на много красиво описание на аромата, а съм го пропуснала. Към марката имам някакво двойствено отношение и вероятно затова съм го подминала. Парфюмите им са силни и присъствени, но за мен са твърде арогантни. Имам любимци и сред тях, но повечето ми навяват усещане за високи токове, силикон, екстеншъни и неща, които са много далеч от мен. Но пък навярно един нахален шипър ще ми дойде добре в наближаващата прогноза за сняг?!

# 494
За червения Шанел номер 5 има ли вече отзиви? Всъщност не знам дали е един вид, на мен ми се стори, че видях три различни.

Общи условия

Активация на акаунт