НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене част, 125

• 49 141
  • 764
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте отново!
След много лутане и няколко пъти опитване да се върна към този режим, отново се записвам с темата, с надежда за мотивация и повече информация.
От 1-2 месеца такъв глад ме е налегнал, че не мога да разбера на какво се дължи. Много пъти опитах да спазвам Узуновата диета, но наистина не сатваше, хната ме грип, ставаше ми лошо без да закусвам. Корема ми е ужасен, 62 кг и не мърдам от месеци. Всеки ден си казвам днес няма да ям, ще опитам да се храня режимно харнене, но не става. Страдам и от безсъние, имам малко дете и то  ме изтощява, времето за готвене ми е много кът, мъжа ми ми помага много, обаче той си яде и други неща и нещата са много сложни...й
Имам да свалям само още 5к и имам огромен комплекс, не мога да се гледам вече. Принзипно свалям много бавно. Лакомия съм, обичам да ям и се изкушавам много.
От няколко дни наблягам на режимните храни, надявам се да успея постепенно да премахна боклуците и да успея да смъкна поне 2 кг като за начало.
Реших да пиша отново тук, защото имах нужда да си споделя терзанията! И защото групата на Наско ме дразни с прекаленото си вглеждане и се натоварвам-всеки ден, кой колко много свалил, как ако хапнеш един морков-край и прочие, ми дойде в повече.
Желая приятен ден! И се надявам да успея в борбата със заветните 5 кг!

# 571
В тая група на АУ попрекаляват малко, даже хич не е малко май. Режимът е толкова гъвкав, а тоя човек зорлем се опитва да го направи труден, особено за хора дето са отскоро. Хич не се занимавай, ще си го нагодиш така че да пасва на твоите нужди и вкусове. И щом не се чувстваш добре без закуска - ами закусвай си, кой те спира? Стига да е правилната храна, яж си и си карай работата. Колкото е нужно, за да си сита и колкото често е нужно също. По-лесно се свиква ако отначало не гледаш толкова интервалите между храненията, а това какво ядеш, после ще видиш че и няма да огладняваш често и без това. И яж така че да се заситиш за няколко часа, не да се опитваш да ядеш колкото врабче, щото нали килограмите. Ако огладняваш твърде скоро значи или малко си яла, или мазнините са ти малко. "Всеки ден си казвам днес няма да ям, ще опитам да се храня режимно харнене, но не става." - неядене хич не ми звучи добре на мен, фастовете са по-скоро след като човек се е адаптирал, че дори и тогава не са задължителни.
Имай предвид че щом само няколко кила имаш да махаш, не бива да очакваш бързи резултати, отначало гледай да се спогодиш с режима за да се чувстваш добре и да имаш достатъчно енергия, другото ще дойде с времето.

# 572
  • Пловдив
Там е като секта Stuck Out Tongue Winking Eye
Всички са зомбирани. Не ги чета аз.

# 573
  • Бургас
Мис Каролин, с малко дете, недоспала и изтощена, е напълно разбираемо да те гони непрекъснат глад. Яж си спокойно, по 3, ако трябва и 4 пъти на ден. Ако това ще ти помогне, пиши си менюто всеки ден, за да ти дадем съвет кое с какво да замениш, за да не стоиш гладна и да не озверяваш. Ще се получи, бавно и славно, както се казва, важното е да намериш твоя начин.

# 574
  • София
Аз не че ще се хваля, но докато бях в майчинство бях на диета и ми беше супер лесно. Готвех си диетични манджи, мъжа ми ядеше каквото съм сготвила. Докато детето спеше правех упражненията на Синди по 20 мин. Са вярно че имам дете с железен режим и ми го позволяваше, но наистина ако си в майчинство имаш контрол над храната и лесно се организираш.

# 575
Привет,  мазна банда!  Поздравления за фуклите за стопените мазнинки.  Повече фукливи постове да има в темичката.
А за тези,  които все още не виждат резултат,  ще кажа,  че в старите теми има момичета,  които са видели резултат чак към 6 месец. И въпреки,  че не свалят,  не се отказват,  защото храненето по този режим е вкусно,  засищащо, разнообразно и здравословно.
Аз след 10 месеца що годе режимни още не мога да разкарам 1кг мазнинки по корема. Но съм доволна,  че успешно задържам и от време на време си хапвам нережимни неща. Например тази вечер ми се прияде овесена каша със сирене и масло. Очаквах да ми  се вдигне инсулина от овеса и да ми се прияде нещо сладко,  но вече час и половина мина и все още не ми се е появил глад за сладко.

# 576
А случвало ли ви се е да ви стане лошо от мазно? На мен за втори път, гади ми се. Дали нещо бъркам? Да не би да е защото ям само месо без салата? Онзи ден, когато писах,че съм прекалила с мазнините ми беше лошо и сега пак. Тогава ядох бекон, който на края си беше чиста мазнинка, а сега свинска пържола.

# 577
Сетих се нещо,  което може да помогне на някой,  ако реши да го изпробва.AS/OS е писала в стара тема,  че е стигнала до следните изводи: ако в еди и същ ден яде:
1. месо/яйца - отслабва
2. млечни/яйца - отслабва
3. месо/млечни - не отслабва.

# 578
А случвало ли ви се е да ви стане лошо от мазно? На мен за втори път, гади ми се. Дали нещо бъркам? Да не би да е защото ям само месо без салата? Онзи ден, когато писах,че съм прекалила с мазнините ми беше лошо и сега пак. Тогава ядох бекон, който на края си беше чиста мазнинка, а сега свинска пържола.

На мен ми се случи скоро.  Две поредни хранения само месо,  без салата.  И повече не повторих. Чинно си рупам вече поне по 150 гр маруля или айсберг.

# 579
АУ е вкарал ново правило - 3 дни месо, другите - фаст, риба и тн

# 580
little afternoon, И на мен ми се случи в началото от едни свински гърди без салата цял ден, щях да колабирам, направо се уплаших. 2 квадратчета черен шоколад и веднага се освестих и спря да ми е лошо. Тогава не го бях схванала добре режима, почти месец имах и безсъние, после започнах повечко да чета..та така.

# 581
Пих повече вода и хапнах малка ябълка и ми отмина. Без салата ще гледам да не ям чак толкова мазно месо.

# 582
АУ е вкарал ново правило - 3 дни месо, другите - фаст, риба и тн

Този човек започва да ме дразни адски. Опитва се да си "присвои" режима, едва ли не - той го е измислил - и заради това са всичките тези глупави, нови правила. Според мен.  Мен ме блокираха в групата, защото отговорих на въпрос "как да не увисне кожата". Позволих си да спомена марка студенопресовано масло за мазане,  като добавих "и каквото и да било друго". Леле като ми скочиха един куп чичковци и лели, как съм си позволявала да правя реклама.... пък самият АУ, постоянно качва снимки на продукти, уж правилните и незаменими. Ама както и да е.  Simple Smile

# 583
Нездравословно място е тая група, я иди само се покажи там и кажи "морков"... ама после бягай много бързо Grinning
Нищо прекалено няма как да е добро, аз така ги виждам нещата. Иначе човекът явно бизнес си върти и си го пази, да се оправя. На какви по-странни типове се връзват хората като им кажат че се отслабва, че на него ли няма.

# 584
  • Берлин
Аз също хвърлих око там. При стотиците снимки преди/сега е трудно човек да не се...ммм да кажем увлече. По-страшно е от секта положението там.
Иначе изследванията ми на 100% са в норма. Явно "телцето" ми е решило да прави номерца,за да се откажа. Ама няма. Ще преживея някоя и друга пъпка и цирей. Пък и това ще мине

Общи условия

Активация на акаунт