НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене част, 125

• 49 133
  • 764
  •   1
Отговори
# 585
Браво за резултатите от 50+ кг на тези които се похвалиха, както и за 27-ми номер дънки! bouquet bouquet bouquet Аз ще си мечтая още за подобни цифри Crazy
А относно майчинството- като си спомня какво "спящо" и "кротко" бебе имах, как нямаше никакъв режим и колкото и малко да спеше, колкото и често да се будеше, все имаше енергия за няколко бебета.... hahaha За разлика от мен Laughing  Като я захраних готвех пюретата по нощите, че през деня беше залепена за мен и нямаше кога иначе- тогава от постоянното недоспиване и умора като че ли още по-трудно отслабвах. Иска ми се тогава да знаех за този режим- а аз колкото по-уморена бях, толкова повече вгх ми се хапваха (дори без да прекалявам с количествата им, но все натам ме влечеше) и съответно....вечно бях без енергия, и вечно с променливи настроения.... ooooh! Може би едно от най-тъпите неща които чух по време на майчинството ми беше, че за да има повече кърма майката трябва да хапва повече хляб, ориз, картофи Crazy Crazy
Папурче, все си мисля, че тялото ти просто се опитва да изчисти някакви токсини. Laughing

Последна редакция: нд, 11 ное 2018, 18:25 от dolce miele

# 586
Тук не е тема за АУ, но си мислех, че няма други които мислят като мен. Аз също съм в групата във фейсбук, като секта е, чат пат някой се оплаче ,че му капе коса, че има лоши изследвания и така го нападат, видиш ли че не е от режима, а и че не купил витамините от 60лв, рекламирани от АУ. В повече ми дойде, махнах се групата.
Това което сйфорумка сподели по напред ми хареса, месо-яйца, млечни -яйца,млечни-месо не. Ще пробвам, сигурна съм, че ще е така. От утре съм на линия, по някакъв начин трябва да спра безразборното хранене, по -точно яденето на сладки неща. Ето сутринта съм подпухнала, отдавам.го на многото въглехидрати. Ще Ви чета и ще взимам бележки какво да бъде менюто ми.

# 587
Значи аз искам да кажа че отслабнах с режима едно 11 кг(не Узуновия,по-скоро си го адаптирах към моите нужди). Ядях основно месо и яйца и така се засищах най-много. Поляти с масло и зехтин. Салати дори и нережимни зеленчуци,но никаква захар. Хапвах по 5-6 пъти на ден по малко. И така успях първия път. Почнах го като спрях да кърмя. Моето дете е също от спящите по цели нощи и беше кротка,но се промениха нещата и сега ми е по-трудно. Зъби,енергия до дупка, пак си спи през нощта но пък аз не спя. Оттам като парцал съм,и идва глада за тесто и сладко. Пих хром 1 месец не стана, не им помогна.

# 588
Мис Каролин за колко време успя да свалиш 11кг?

# 589
За около 6-7 месеца общо. Като на два пъти спирах и почвах отново режима. Много бързо свалях в началото, а сега е много трудно с тези малко кг. Корема искам да махна,иначе съм си колкото бях и преди да родя. Но този корем като от 3 м вече много ме подтиска. Затова и се насочвам пак към този режим,защото знам,че топи мерки. Моята талия беше 100 след като родих,сега е 74.

# 590
Дано се справя и аз,почвам, спирам ,дано този път успея. Само да се въздържам от сладки неща, другото ще е лесно.

# 591
При мен голям проблем и шоколада много обичам.

# 592
  • Бургас
Яж черен шоколад. За мен си е част от режима.

Аз минавам да се оплача. За 10 дни с повече млечни качих почти килограм, + 1 см на корем, +2 см на талия и се сдобих със запек и подуване. От вчера съм пак на максимално ограничаване. Не е честно пък, толкова ги обичам ...

# 593
  • София
Мис Каролин, корема с упражнения, особено ако имаш диастаза е важно те да се правят правилно. Препоръчвам ти A new dimension на Синди, упражненията са леки и са главно за стягане на коремните мускули, като показват как се правят коремни преси с диастаза

# 594
  • София
От групата на АУ, само да кажа, въпреки яденето на тиква няколко пъти седмично, ядки, ядкови брашна, кокосово мляко,даже и киноа от време,на време свалям

# 595
  • София
Този човек се е самозабравил  ooooh! Но за пари какво ли не се прави..... Money
Само да подскажа на гладните и недоспалите - ако можете да си го позволите си пуснете изследвания на вит В12, Д, желязо, феритин и каквото се сетите. Пийте магнезий преди лягане, хрома поне по 2 на ден (ако ви се яде сладко) и ако имате дефицит, установен от изследванията -  започнете да си го попълвате  Peace

# 596
Честно казано и аз мшслех да пусна едни изследвания. Витамин Д започнах да приемам на своя глава. Но той не е излешен и липсва почти при всички.

# 597
По колко капки вит Д е нормално да се приемат от възрастен?

# 598
# 599
Леле, току що видях в групата на АУ, че някакво дете пита с какво да закусва, тъй като е първа смяна на училище. Познайте какво отговарят... Потрес.
"Нищо"; "Бронирано кафе"

Общи условия

Активация на акаунт