Бъдещи петокласници 2019/2020 г

• 48 679
  • 788
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
И аз така казвам - да са здрави! Моята е с чести мигренозни главоболия Sad Само се моля в деня на изпитите да не е в криза. Цяла година се готвим и ги чакаме тези състезания и ако се случи точно в деня ...
Да минава и 18 май - ОМТ и да приключваме с учението.

# 376
  • София
Няма как на целия клас да диктува класната, тъй като ги делят по 15 в стая и по едино дете на чин. Поне при нас е така. На  нас са ни важни оценките, защото математиката ни влизат във формулата за кандидатстване. Ханна успех на ОМТ. При вас кои други състезания участват?

# 377
  • Пловдив
Благодаря, ek_velika! Успех и на вас! При нас са ПМС, Питагор, ОМТ, НВО математика и средния успех от дипломата.

# 378
Успех на всички дечица,полагащи изпит днес!
При нас диктовката ще се чете от др.учителка,която ще остане с децата до края на теста.Няма да ги разделят на две групи,само са разместили чиновете за по един ученик.

# 379
Успех и късмет на децата ! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 14:56 от vita

# 380
  • София
Здравейте,
Включвам се и аз в темата с моята четвъртокласничка. ЧО и днешният изпит я притесняват най-много. Друг е въпросът и какви усилия е положила, за да няма притеснения:). Просто не обича разказвателните, за мое съжаление.
В нашето училище се изучават РЕ и НЕ от 5-7 клас. Брат й до миналата година изучаваше немски там - бих казала, че за тези 3 години получи прилична основа като за втори език в начално училище.
Не бих се и замислила за руски (може би, защото аз изпитвам непоносимост към този език, изучаван 10 години насила с всички допълнителни “екстри” покрай него).  Честно казано, не знам и за какво точно би им послужил. Но това си е мое мнение:).
Успех на децата тези дни! Резултатите са без значение, но дават на децата и родителите някакъв ориентир на какво да се наблегне догодина.

# 381
  • София
И аз така казвам - да са здрави! Моята е с чести мигренозни главоболия Sad Само се моля в деня на изпитите да не е в криза. Цяла година се готвим и ги чакаме тези състезания и ако се случи точно в деня ...

Ханна, установили ли сте от какво е главоболието? Синът ми има същите мигренозни главоболия, които го връхлитат доста болезнено. Бяхме на очен лекар и казват, че е наред с очите. аз го отдавам на израстването, но все пак да не пропускам нещо.

Успех на всички тези дни! После ще падна голяма почивка.

# 382
  • Пловдив

Ханна, установили ли сте от какво е главоболието? Синът ми има същите мигренозни главоболия, които го връхлитат доста болезнено. Бяхме на очен лекар и казват, че е наред с очите. аз го отдавам на израстването, но все пак да не пропускам нещо.

Ходили сме на очен - не е от това. Кръвни тестове - ОК, на детски невролог ходихме - нямало нужда от по-специално изследване. Да следим дали пие вода и се храни добре. Лежи и ако се наддигне от леглото повръща Sad Дразни я всякаква светлина, трябва само сън, много продължителен и тогава се оправя. Става й лошо при най-малкото пътуване в града. На въртележка е абсурд да се качи. Много израстна на височина - 164см е някъде, 40кг. хормоните бушуват, дано го израсте. Давам й парацетамол, но не съм сигурна въобще дали й действа.
Дано го преодолеете и вие!

# 383
Аз бях с ужасни главоболия като дете. Нямах други проблеми.
Спряха чак преди около 2 години половина когато открих йогата и започнах да гледам не толкова задълбочено на нещата. Според мен, ако няма др. здравословни оплаквания,  всичко е от притеснения и тревожност.

# 384
  • София
При нас се получава при силно притеснение. Повръщането много помага за намаляване на главоболието, както и сън и вода. От половин година при първи симптоми давам и ибупром синус. Но истината е че трябва да го пазя от крайни стресови ситуации и чуждо негативно мнение. Иначе няма проблеми при пътуване, височини и увеселителни влакчета. Има синузит, но не мисля, че той е причината.

# 385
  • София
Днес информацията е че е било лесно и приятно.

# 386
  • София
Същото сподели и дъщеря ми. Ще видим... Днес, дали ще публикуват на сайта на МОН теста с отговорите?

# 387
Детето се прибра доволно.Госпожата им диктувала и си тръгнала след това.Текста го е разбрал и смята,че се е справил с отговорите.За утре не се притесняваме математиката ни е лесна Simple Smile Хайде, успех на всички !

# 388
И моят каза, че е било лесно, ама то на него все му е лесно и се връща с четворки.

# 389
  • Пловдив
В диктовката е имало думата перушина. Доста се бърка, свързвайки я с думата перо. И моят син каза, че било лесно.

Общи условия

Активация на акаунт