Любители на кучета - 85

• 31 954
  • 798
  •   1
Отговори
# 165
  • София - Рим и обратно

Тиквата на Тара и се отрази обаче в обратна насока, дадох и печена, преди да я залея с мед за мен, а тя взе, че нацапа пейзажа на седващите 2 разходки.

Оф, значи и на мойта дрисла ще й се отрази така. Тя само чака да се продрищи от нещо.

# 166
  • София
Момичета, лъжете се за тиквата.
И тя като сливите - разхлабва.

Едно време с бебешката кухня на дъщеря ми като имаше тиква откачах, защото после сменях сума ти памперси.

Check:

https://www.google.com/search?q=%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B2%D0%B0+%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%85%D0%BB%D0%B0%D0%B1%D0%B2%D0%B0+%D0%B8%D0%BB%D0%B8+%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%87%D0%B0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab

# 167
  • София
Е ти ще и дадеш една лъжичка, не да вечеря.
Аз като добавки ги ползвам тия неща.

Е сега хапна една баничка със спнк, говедото.
Издебна колегата и му облиза баничката, сутринта още. Ама се разбраха да и я даде за обяд, че се била тъмън назакусвала и нямало да я оцени. Викам му - Вече ще внимаваш къде ги държиш тия закуски, нали? Ми не, просто щял да купува две банички.
Тя затова толкова го обича него, все ходи да му се подмазва и гали. Предателка.

# 168
  • София
Джой, как са ранените герои?
Балу е способен за лакомство и дупето да си продаде, сигурна съм. Ще продаде и мен, и цялото семейство, за парче салам или обелка от ябълка.

# 169
Да, от едно малко парче дриска два дни, то и всяко дупе е различно де..

Коте, Тара ще ме продаде за едно лайно, ти за салам говориш..

# 170
...Също много съществена част от кучешкото ми облекло са едни апрески от Декатлон, които са просто вълшебни! Само с тях не ми замръзват краката и никога не пропускат - пробвала съм ги в какви ли не калища, локви и преспи. Бетон!
Може ли линк ? Благодаря!

За тиквата при кучетата -на нашия му действаше затягащо,заедно с ориз,по съвет от форума тук. Може друг да се раздриска,но на нас помогна.

Време е за пълнена тиква с плодове ( за нас,не за кучетата)  Grinning

# 171
  • София - Рим и обратно

Коте, Тара ще ме продаде за едно лайно, ти за салам говориш..
Joy Същата работа сме. Снощи и на каишка, както си беше успя да нагълта някаква гадост, та вечерта повърна доволно два пъти..
В парка знае кой я черпи с лакомства и е първа писта да се мазни. А на другите не дава да я пипат даже.

# 172
Онзи ден, като пуснах снимката на тате, баба и Денис, всъщност се прибирам и установявам, че:
1) Денис не лае на вратата
2) не идва да ме посреща
Изводът е, че ще ми изнесат къщата, стига единия крадец да дойде с парче салам. Курдисал се в кухнята, гледайки как се пече месо и чака нашичкият...

# 173
Кафе благодаря за линка 🤗 Пуснах два чифта поръчка, за мен и сестра ми. Тези ги гледах преди месец и докато се начудя нямаха наличност, а са идеални и за полето и за работа, че ми писна да ми мръзнат краката. Иначе зимата съм със ски панталон и ски яке, шапка, шал и ръкавици. Като навали сняг и докато се боря с преспите в полето даже ми става топло 😂, ама сухия студ си е гаден, а Макс ни сняг го спира, ни студ, ни вятър.

# 174
  • София

Коте, тъкмо тръгнаха към ЦВК да махат конците.
Скобите в устата ще си ги носи още поне месец и половина, сигурно единя антибиотик ще спре от днес, че имаше бактерия в раните и го сложиха на 2, че само единят не беше достатъчен.

След час ще имам повече новини за развитието и ще пиша! Simple Smile

# 175
  • София - Рим и обратно
Курдисал се в кухнята, гледайки как се пече месо и чака нашичкият...
И нашата е на пост като се готви. Подозирам, че знае не една и две рецепти вече.

# 176
Кафе, аз съм ти казвала, че имат родствена връзка някаква Simple Smile
Забранила съм да и дават бисквити, защото иначе не играе с другите кучета, ами седи и проси храна, прави си цялата програма (сяда,ляга,дава лапи) и после започва и да ги лае.. Аз всъщност вече не я водя да играе с други кучета де, само ако засечем някое,някъде, супер инцидентно и се харесат, че стана един серт изведнъж..

# 177
  • София - Рим и обратно
ами седи и проси храна, прави си цялата програма (сяда,ляга,дава лапи) и после започва и да ги лае..
Същата е, ама вкъщи си ги прави номерата - сяда, ляга, една лапа, другата лапа, двете лапи... После почва да пуфти и да пъшка, точно като човек - все едно - оф, айде деееее, пуфффф....Joy
Навън е по-скромна, защото по принцип не е много общителна с непознати, само ходи и сяда да чака, за който знае, че дава.

# 178
  • Видин
Здравейте, аз да попитам нещо (на което прочетох отговора в интернет), но нали съм си упорита, та реших да питам-може пък някой да е попадал, или пък чувал нещо подобно.. Та моето кученце е на 7 месеца, имаме си една играчка вкъщи, на която много се радваме(по мъжки😁), една позната има женско, което в момента е разгонено, та въпросът ми е, ако го пусна дали ще свърши работа, или не? Прочетох в интернет, че половата активност е в добро състояние едва на 2 годинки при мъжките.
Вие какво ще кажете? Благодаря предварително!

# 179
  • София
Лора, може би си трол и очакваш грандиозен скандал, но аз ще отговоря! Ако искаш да не си осакатиш кучето не го пускай. В повечето клубове по породи мъжки кучета не се допускат до разплод до навършване на 2 г. и след задължителен тест за характер - и има причина за това. В интернет има достатъчно информация, напъни се малко и прочети. И не на последно място помисли къде ще раздавате кученцата, защото ввроятността да се озоват на улицата не е малка. Ако кучето Ви няма родословие и не може да се гарантира здраво поколение по-добре го кастрирайте. Ще му спестите  много мъки!

Общи условия

Активация на акаунт