Тренировки в домашни условия - 96

• 55 215
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
Правих на джим ра тренировката за задник с дъмбели и ластици, напоследък се върти в темата и аз я харесвам, за 2ри път я мятам. Разходка с кучо, сумарно час. Датс ол.

# 571
Днес съм като Шон + малко Витас с Intermediate Short&Sweet от Deepen Your Practice (много ми харесва, защото е само 20 минути, а усуква добре гръбнака, който доста товаря с тежестите, и разтяга задно и вътрешно бедро, които също системно изтезавам).

п.п. Агент, в синьо, разбира се, защото потиска апетита.

# 572
  • Пловдив
Добро утро!
ЗвездиJoy
Духче, хахахах, Сладурка, Тае бо викаш като Муай тай, а пък то... 😃😃😃
За днес отчитам Пауър Хийт от Лес милс комбат, 30 мин. Добре ми дойде, утре може би ще е някакъв вид кикбоксинг с акцент корем, уикенда ще пътуваме и няма да тренирам, но ще имам много лондонски крачки. Can't wait.
Лек и усмихнат ден!

# 573
Тоя Шон много Арна снАга има, жалко, че е гей Stuck Out Tongue Winking Eye
Само минавам да ви чета, докато се съживява с

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 09:34 от No_frame bitch

# 574
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Вчера и аз пропуснах тренировка. Малее какъв сняг имаше в Търново, направо ми събра погледа. Днес ме боли гърлото, ама яко, 3 пъти ставах да смуча хапче, носа ми тече и понеже не спах през нощта, се успах сутринта... ужас направо.
Днес нямам групови, довечера ако събера сили ще направя нещо с ФБ

Подаръци Simple Smile На баткото игра за конзола -играе само в неделя след като си е написал домашните за макс от 2 часа. Аз пък съм фенка на игрите, аз израстнах с видеоигри. Всичко с мярка разбира се.
На кифличка - кънки; И на ММ съм взела подарък. Останаха бабите и дядовците, девер ми и брат ми.

# 575
  • 1st floor
Подаръците за Коледа са неясни. Ясното е, че се опитвам всячески да я отложа.  Mr. Green Никакъв празничен дух нямам от няколко години. Иначе съм превзела хола с моите джаджи и вече не смея да си искам нови. Не, че някой ще ми направи забележка, ама ме е  срам от мен самата си.  Laughing
Дух, как може да не знаеш кой  е Били?! Joy Аз с него съм проходила в темата за тренировките.  bowuu
А Шон е много сладък, даааааммм... Grinning

Отчитам 43 мин на кростренажора.

# 576
LaughingLaughingLaughingLaughing Непо, тутакси си посипвам главата с пепел и срам Purple Heart Аз проходих със Стелян, Жоро и Минчо Sweat Smile треньорите ми по кикбокс хахаха за тае бо-то чух от едно момиче в залата, която каза, че "много й е раздуло краката" и аз си викам "Аууу сакън, само тва ми трябва" и изобщо не съм го "изследвала" какво е това "нещо", дето "раздува крака".
Хахаха Люба, ми да... нещо такова си мислех хаха (то пък и колко съм си мислела е друг въпрос).

За днес ще е кракаааа (винаги имам МТ след този ден, сигурно защото винаги гледам да прогресирам с тежестите)

# 577
За днес - PHA Training Live с Кети. По програма трябваше да е Pure Strength 1 с Мишел, но не можах да се насиля да я правя. Не я харесвам и нямам усещането, че натоварва добре мускулите. Единственият й плюс е, че ускорява пулса добре като за силова, но това важи и за днешната. Освен това имам по 3-4 интервални тренировки на седмица, които достатъчно ми го ускоряват.
Примирих се, че няма как да си набавям достатъчно протеин само от храната, и си поръчах растителен. Само се надявам разни предколедни тържества и срещи да не ми провалят чистенето.
П.п. Люба, все забравям да ти пусна тези клипчета с 20-минутни тренировки. Аз ги правя, като нямам време.
https://www.youtube.com/user/Redrita12/search?query=10+pound+slimdown
Освен това, Тони Хортън има 22 Hard Corps (пак са по 20-ина минути), но не съм правила тази програма. Тони ми  е симпатичен, но не  и програмите му. Пробвала съм само някои отделни тренировки от тях.

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 23:31 от zvezdi4ka14

# 578
  • Пловдив
Добро утро!
Звезди, мерси! Ще си ги запаметя и тези, понякога наистина 20 минути са спасение. БАТИ Тони аз пък обратно, програмите му ми харесват, но той ми идва твърде American. То не са едни слова за битки и защита на Великата страна, едни чудеса,не ми харесва това патриотстване от негова страна и туй то. Аз Хард корпс съм правила всички тренировки, един месец я изтраях, но не ми хареса. Доскучава, няма разнообразие в тренировките и ми писна. Понякога си мисля да спася някой ден с него, ама все се отказвам.
За днес Килър кардио кор кикбоксинг уъркаут, което много си ми харесва, след първия път, вече нямам проблеми с темпото и хореографията на мацката. И, абсолютно незнайно и неусетно за мен, с тази тренировка горя адски много калории - 280 за 30 минути, което е рекорд за мен. Вчерашния силов  Хийт едвам ми изгори 180. А тук никак не усещам кога минава времето, не усещам нещо да умирам и да ми е трудно, ама като погледна пулса и той високо високо. Та, като имам време, ще направя и 45 и 60 минутната кикбокс тренировка, толкова неусетно минава времето,че няма да ми досади.
Килата са ми едни и същи вече втори месец, ще трябва мааалко да стена храната, ама като гледам няма кога. Ще видим, февруари месец освен 😃😃😃.
За подаръците вече направих на мъж ми, сина си поиска геймърски компютър и мъжа ми му поръча, голямата дъщеря е лесна, традиционно не знае какво иска, малката не знам какво ще я правя обаче. Поръчала си е кукли ЛОЛ, които в Бг ги няма, и таблет. Тя таблет има, но е стар, та наистина й е време за нов, обаче иска с отхапана ябълка Cry Те хем са излишно скъпи, хем прехвалени и в нашето семейство сме много анти Епъл. Не знам... Епъл няма да е, а тя ще се разсърди, че не е каквото иска. За съжаление тази цена плащаме детето да гледа ютубъри деца на руски олигарси. Научи руски, обаче... Басейн искала в къщата, всичко да е ябълка, колата да е голям джип и все такива кифлеенета. 😞😞😞

# 579
Отчитам 40мин спининг интервали и 1 Час разходки с кучо.

# 580
Съвсем забравих да се отчитам, но от две седмици настроението ми е под нулата. Поредица от факти, които няма да изброявам, но като добавим и тъмницата тук и става чудно, бляк!
Стъмнява се в 16,28ч. ако изобщо просветне (в момента няма и грам дневна светлина, защото е облачно). Добре че избутах едни поръчани картини за Англия, но никак не мога рисувам Angry Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:
Голямата ми дъщеря има сериозни проблеми с адаптацията. За година и нещо тя е над средното ниво като показатели, а по креативност и математика е първа. Обаче Не говори в училище. Само по задължение и само ако я питат нещо. Има момиче, което я тормози в клас и и се подиграва, а тя мълчи.  Според училищният психолог това е селективен мутизъм.
А според мен това е неспособност и нежелание да адаптират чуждоезикови деца в общо начално холандско училище. Фактора учител тази година е типичната саксонска лейди, която ми завира часовника си под носа при 10сек. закъснение! Не ми пука за това, проблема е че учителя е много важна фигура в този ребус и ако няма един топъл и сърдечен човек да предразположи това дете резултат няма да има.

Иначе ще опитам да докарам Коледното настроение в къщи с декорация поне!

Миналата седмица имам само две тренировки, но схемата Les Mills действа и имам видими резултати за три седмици. Ще карам и тази така, като редувам Pump +  Combat, а после ще сменя. В понеделник се изкуших и замених с  Strong and Sweaty - Boot camp - Cathe Friedrich, 45min. и ми разказа играта (от година не съм я правила).

Спорен ден на всички! Kissing Heart

# 581
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
О, Би, много мъчно ми стана за детенцето Cry

Аз "снощи" си легнах в 18ч. кихам, кашлям, носът ми тече... Наложи се да пиша на треньорката, че ще пропусна канго партито утре Sad

# 582
  • Пловдив
Би, съжалявам за детенце. Някак я разбирам, все пак беше първо на топло и лятно доста време, една езикова среда, после малко тук по средата и сега там в мрачнотията, нови хора, нови порядки,нов език. Всеки би реагирал някак си. А и тормоз в училище, и никой да не вземе мерки, направо отвратително. Голям праз, че психолога говори с нея, като не иска да я разбере. Не можеш ли да я преместиш в друго училище? Това усещане у детето може да доведе до трайни промени в характера, а тя е толкова слънчева. Много неприятно 😞. Аз дори бих си помислила да я пратя при някоя баба (ако има) в България. Началните учители поне са толкова мили, толкова се стараят, така гледат децата, като втори майки са (повечето). Офф, много лоша ситуация, много, дано намерите изход 😍.

# 583
Аз отчитам за вчера пирамида 1 + 40 мин кростренажор. Днес охчитам възстановителна 1 + 30 мин кростренажор.

# 584
Днес малко ми се спеше, но все пак отчитам Pure Cardio по програмата на Мишел.
Подаръците вече практически са готови (само се чудя дали да ги опаковам, май ще ме домързи), даже шампанско на портиерката съм купила вече.

Общи условия

Активация на акаунт