Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 8

• 41 340
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
Е, може ли да се сравнят невинните все пак срещи на Зейнеб и Джем с номера на Алихан.

# 151
Гитмееее и...целувка.....

Отново епизода свършва с Йълдъз....

# 152
Мале, мале, стана тя еднаааа не е за приказка. #Crazy #Crazy
Страхотен двоен отворен финал на епизода.

# 153
  • Плевен / София
Алихан каза, че бил направил същото, което тя била направила с Джем.
Същото, ама друг път.

Зейно май ще се понапие...
#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Тя не преспа с Джем....

# 154
Айде , битте , ама гледката Алихан - Хира много красноречива ...
Не знам вече какво да мисля .Но и Зейно , и Алихан , и останалите трябваше да кажат истината на Хира .Не е честно и спрямо нея .

# 155
  • Варна
TriumphTriumphTriumphTriumphTriumphTriumphTriumphTriumphTriumphTriumphTriumphTriumph

нищо няма да кажа Animal Speak No EvilAnimal Speak No EvilAnimal Speak No EvilAnimal Speak No EvilAnimal Speak No EvilAnimal Speak No Evil

много искам да обеся някой

# 156
  • Плевен / София
Е, може ли да се сравнят невинните все пак срещи на Зейнеб и Джем с номера на Алихан.
в никакъв случай...кой сгреши повече обаче....ще сложим грешките на кантар и да видим чии са по тежки......Срамота ....Алихан.....след този пореден шамар в лицето иди, че искай доверие...

# 157
Няма значение кои грешки са по-тежки. Алихан го направи с озлобление и който иска, да си го вземе у тях.  Joy

Не знам вече какво да мисля . Но и Зейно, и Алихан, и останалите трябваше да кажат истината на Хира .Не е честно и спрямо нея.
Не е честно нито спрямо Хира, нито спрямо Зейнеб - но от страна на Алихан. Какво да казва Зейнеб на Хира, като си нямаше хабер за кого става въпрос.

Последна редакция: пн, 22 окт 2018, 23:55 от Tania M.

# 158
не знам зао но мн ми хареса алихан в тази серия - мн ме кефи гленвен алихан,който се рпави на безразличен Simple Smile сега тук сигурно съм само аз,но много ми хареса Simple Smile дано продължи по-дълго ( пък и мисля че зейно малко да се измъчи )

# 159
https://youtu.be/W-IRrObmos0

Момичета изгледайте за успокоение това и дишайте спокойно.

# 160
Мо0мичета, не вярвам той да го причини на Зейнеп , и също така да причини това на такова момиче като Хира , все пак мисля той я цени , а и семействата са близки ...
Хира е по зле и от Зейнеп , използвана , а после ...като разбере истината .СЦ вече разбуниха духовете , Онур да си седи в къщи ,ще го бият някъде .

# 161
Кой с кого ,къде  ,как ...........направо бардак ..........жалко !  За  мен съсипаха сериала ..........бива ли  толкова липса не  само на морал ,но и на честност ,........само  интриги ,ненавист ,подлост .
Нито един с искрено  сърце !

# 162
  • Варна
Да обаче Алихан като беше със Зейно - не беше с пижама Stuck Out Tongue
И от къде знаете ,че са спали в едно легло? Неговата къща е голяма и Хира е спала в друг креват Stuck Out Tongue

JoyJoyJoy

аз ще си го повтарям до другата седмица JoyJoyJoy или до фрага Wink

# 163
  • Плевен / София
Мо0мичета, не вярвам той да го причини на Зейнеп , и също така да причини това на такова момиче като Хира , все пак мисля той я цени , а и семействата са близки ...
Ще видим Фили....но тя неговата стана като"нека кажат, че сестра ти е к...., а ти доказвай, че нямаш сестра...." не знам как ще обясни присъствието на Хира в дома си и в този вид да отваря вратата все едно си е в къщи...

# 164
Да обаче Алихан като беше със Зейно - не беше с пижама Stuck Out Tongue
И от къде знаете ,че са спали в едно легло? Неговата къща е голяма и тя е спала в друг креват Stuck Out Tongue

JoyJoyJoy

Браво Боби , не се предаваш , аз също мисля ,че нещо не е така тук , но сега вече доста ще се коментира сериала .А и фраг  кой знае кога ще дадат и нищо няма да ни кажат .
Ако Хира знаеше истината , нямаше да отиде с Алихан ( независимо какво се е случило) , всички знаеха какво става и си мълчаха .Направо се поставям на нейно място , стана глупачката на компанията . Все пак залагам ,че Алихан няма да постъпи както с Джем , а и това е по- сериозно .Независимо дали в Турция или тук , положението е неприятно , особено за Хира .Да не говорим ,че той много добре знае какво причинява на такова добро и праволинейно момиче като Зейнеп.

Общи условия

Активация на акаунт