Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 8

• 41 354
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
Аз преди няколко дни заложих на това, че ще ще е някакъв номер от страна на Синеочко с цел да измъчи и предизвика Зейно. Или поне така ми се иска. Нямам идея как би накарал Хира да му съдейства обаче.
Погледът му на вратата беше един такъв особен - не на виновен и хванат натясно, а по-скоро на гледаш сеир и следящ нейната реакция...

Алихан се държи като малко дете. Той допуска грешки, той няма смелост да последва сърцето си, а все Зейно го отнася и се държи с нея сякаш е сторила смъртен грях. А тя просто го обича, при това много. Не знам как ще се реабилитира пред това добро момиче  как отново ще заслужи доверието й.

Наистина двойно отворен финал ни предложиха.
Дано поне им донесе добър рейтинг.
Момичета, благодаря за компанията.
Лека нощ! smile3524 smile3524 smile3524

# 166
Обаче ако излезе, че това, което виждаме, е това, което е … Зейно ще се съвземе един ден, но Алихан пак ще мине на хапчета.  Mr. Green

# 167
  • Плевен / София
Обаче ако излезе, че това, което виждаме, е това, което е … Зейно ще се съвземе един ден, но Алихан пак ще мине на хапчета.  Mr. Green
Хайде да видим...Сега остава Зейнеп наистина да напусне....Кемал явно има връзки...ще и намери работа бързо...

# 168
Здравейте,
Аз също не мисля, че Алихан ще причини това на Зейно и на Хира. Не, има друго обяснение със сигурност...Но не ми харесва как Алихан я притиска и как злобно иска да й натрива носа...да признаела, че го обича - тя призна, няколко пъти даже, но друг е проблемът, който явно Алихан не може да осъзнае и който Зейно също неколкократно му посочи - не липсата на любов, а липсата на доверие. Не ми допада, как непрекъснато иска да чеше егото си. Нека признае веднъж и той...ама без увъртания и директно.   

# 169
Джем ми  стои много по мъж  от Алихан ,.Това на Алихан си е вече лиготия с чувствата на Зейнеп ...има се за Бог , едва ли не  всичко му е позволено ...богаташки  стил на поведение....

Искам накрая Хакан и Зейнеп да са заедно  , и като визия и като хора с много човечност в душите и сърцата .......

# 170
  • Варна
И после Алихан пак ще купува фирми ли, Гости? JoyJoyJoyJoy

39 Потребители и 88 Гости преглежда(т) тази тема.  Hug

# 171
Зейно и Алихан не ги мисля особено, ще се надцакват, и накрая ще се осъзнаят.
Мисля си за Йълдъзка, че го закъса яко ако наистина Халит ги видя.

# 172
Точно злобицата, с която го направи Алихан, ме подразни мен. Нямаше такова нещо у Зейнеб при "опита" с Джем.
Да оставим настрана какво наистина се е случило и дали.

Последна редакция: вт, 23 окт 2018, 00:08 от Tania M.

# 173
# 174
Аз преди няколко дни заложих на това, че ще ще е някакъв номер от страна на Синеочко с цел да измъчи и предизвика Зейно. Или поне така ми се иска. Нямам идея как би накарал Хира да му съдейства обаче.
Погледът му на вратата беше един такъв особен - не на виновен и хванат натясно, а по-скоро на гледаш сеир и следящ нейната реакция...

Алихан се държи като малко дете. Той допуска грешки, той няма смелост да последва сърцето си, а все Зейно го отнася и се държи с нея сякаш е сторила смъртен грях. А тя просто го обича, при това много. Не знам как ще се реабилитира пред това добро момиче  как отново ще заслужи доверието й.

Наистина двойно отворен финал ни предложиха.
Дано поне им донесе добър рейтинг.
Момичета, благодаря за компанията.
Лека нощ! smile3524 smile3524 smile3524

Защо да не му съдейства, тя има симпатии към него , той и разказва всичко .Може и да не става дума за съдействие , наистина да е останала по някаква причина у тях .Те върнаха Зейно от Америка заради глупост , та това ли няма да измислят ...
Аз винафи се поставям в обувките на дригите , както съветва милиардерът Дюпон . И така  на Хира на мястото и тези симпатии към Зейно и с леките мераци към Алихан , аз бих им помогнала или поне бих се оттеглила , защото иначе бих се изложила , а и вече не бих имала мераци към Алихан . Все пак Хира ч дават като достойна млада жена , нали ? Не е Ендерица или  Дефнерица ...

# 175
  • Плевен / София
И после Алихан пак ще купува фирми ли, Гости? JoyJoyJoyJoy

39 Потребители и 88 Гости преглежда(т) тази тема.  Hug
ми ще купува....може този път да не му е толкова лесно с покупката ... Smirk Кемал си обича старата приятелка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 176
  • По света и в нас.
Момичета,не се заблуждавайте.Алихан каза,че ще я забрави Зейно и си действа по план.Друг е въпроса дали ще може.За мен той е преспал с Хира,защото тя се усети,че има нещо как ги гледаше и двамата на вратата,ту Зайнеб,ту Алихан.И тя как ще отваря врата на чужд дом,ако не се е почувствала като стопанка.

# 177
Защо да го е закъсала Йълдъз? Нали искате да се махне от Халит.  Laughing
Аз не гледах това с превод, но ми се стори, че беше номер на Кемал. Нали това му каза Ендер - да създаде ситуация, в която да ги види Халит.  newsm78

# 178
  • Burgas, Bulgaria
Хареса ми серията, момичета!
Завързаха ги едни..., направо нямам търпение за другата.
Не знам защо имам доверие на Алихан. И относно Зейнеп, и относно Хира. Хира не е момиче за една нощ. Алихан може да е всичко, но е джентълмен. Би преспал с напълно непозната, но сякаш не ми се вярва да си легне с Хира още първата вечер. Та те не са още никакви. Ако ще прави напук на Зей, едва ли би избрал Хира.
Хареса ми, че Ал, въпреки всичко, се опита да говори със Зейно в ресторанта. Жалко, че преводачката не можа да преведе всичко и точно, но за мен този разговор беше важен.
И аз ще кажа: според мен консумация на кекс е НЯМАЛО. О кадар! Wink

# 179
  • Плевен / София
Момичета,не се заблуждавайте.Алихан каза,че ще я забрави Зейно и си действа по план.Друг е въпроса дали ще може.За мен той е преспал с Хира,защото тя се усети,че има нещо как ги гледаше и двамата на вратата,ту Зайнеб,ту Алихан.И тя как ще отваря врата на чужд дом,ако не се е почувствала като стопанка.
е как от една нощ се почувства стопанка...това не мога да го разбера....Може пък Алихан да се е напил....не че е извинение...но много мрачно, а не тържествуващо гледаше ....

Общи условия

Активация на акаунт