Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 8

• 41 319
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
Битти Йълдъз...

# 706
Много бяха сладки на сутринта....

# 707
Кемал дали си има къща Bowtie
И започнаха да се изреждат госпожите.

При мен изгасна тока Rage Явно има авария и съм до тук с епизода.

# 708
Тази Хира много се излага , какво иска , аз не разбирам ...отива да плаче на аблата , сякаш не познава Алихан ...явно го подценява .

# 709
Ми тя май наистина не го познава. Само няколко излизания имаха, 3 дни уж връзка и една риза си поделиха Stuck Out Tongue Winking Eye
Колко да го е опознала...

# 710
Тази Хира много се излага , какво иска , аз не разбирам ...отива да плаче на аблата , сякаш не познава Алихан ...явно го подценява .
Не само да плаче, а и да планира отмъщение.
Обаче Хакан че изкефи като каза на Алихан, че се чуди как е издържала психологическите тестове за пилот като е толкова неуравновесена. Хубав въпрос.

Дотук серията е супер!

# 711
Ми тя май наистина не го познава. Само няколко излизания имаха, 3 дни уж връзка и една риза си поделиха Stuck Out Tongue Winking Eye
Колко да го е опознала...

Марси , много точно казано за хира .
Но Алихан трябва да защити Зейнеб от тези кобри

# 712
Хира пристига нахъсана....къде е тя?

# 713
Леле, тази е напълно луда.
Как може така да се излага. Какво ще постигне, освен да се изложи.
Достойнство няма ли?

# 714
е, как можаха да и сложат тази пола , ето това е резил , задникът и ще се покаже , а на Йълдъз от синята блуза циците и щяха да излязат ...Боже...

# 715
Джем си заминава....

# 716
# 717
Любимата ни тройка е извор на настроение в тази серия.

Чудя се какво ли да очакваме от Хира още или направо да я качваме и нея на някой самолет, пред да се е изложила тотално.

# 718
Значи напуска сериала ...все пак се радвам ,че не го направиха гаден.Той още в ресторанта разбра за искрите м/у Зей Ал .Ще ми се да остане и да бъде ит отбор Зей Ал като Хакан , Емир и Джанер .
Но Алихан трябва да се погрижи за Зейно , наистина , онази фльорца сестра му ще я обиди .Радвам се ,че Йълдъзката не се предава . Въпреки глупостите и алчносттаси, тя е в пъти по-добра от Енде4р , но Халит е глупак и ще си го получи . А и Кемал все още я обича , ще му мине яда . Но образът на Хира много го съсипаха .Чак пък толкова да е глупава , готова е на Синеочко да прости , Зейно е виновна , ега ти овсЪта ...

# 719
Много точен е Хакан ,всички останали мъже  са далеч ,далеч ""добре""..........

Актьора /Джем / дали напуща   сериала ???

Общи условия

Активация на акаунт