Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • София-Младост
  • Мнения: 17 145

Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари!
Photo:camera:  silviarita



"Тема за всеки, който иска да покаже, разкаже и коментира.
Нека да имаме свободата да покажем ежедневното ни меню в снимки и коментари.
Да можем свободно да изкажеме мнението си за видяното - да похвалим,
да критикуваме, да попитаме.
Има едно единствено условие - когато се пише текст на рецепта да БЪДЕ в скрит текст!
Моля само за едно - нека няма злобнички подмятания и хапливи забележки! "



Photo:camera: RitaE

СТАРИ ТЕМИ

1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13, 14, 15,16, 17
18, 19, 20

# 1
  • там където има винаги вятър
  • Мнения: 797
Да благодаря за новата тема  Hug и да почерпя с кекс  Wink

# 2
  • Мнения: 668
привет, и от мен един кекс.
измислен от мен десерт с бисквити и шоколад.

# 3
  • Мнения: 15 306
Ала-Балаbouquet за темичката! Hug
Пилешки крилца


Пилешки гулаш




и баница.

# 4
  • Русе
  • Мнения: 920
Благодаря за темата, Ала-Бала!
След вкусните предложения на labrex и показаните сладости, да се наредя и аз с нещо от миналата седмица.
Терин с бишкоти, маскарпоне и сладко от сини сливи



Мъфини с крема сирене и шоколад



Пилешки пържоли и гъбен сос


Пилешки дробчета с лук и пипер

# 5
  • Мнения: 7 336
Благодаря за новата тема!
Ида с доматен супа с топчета
http://pep-4o.blogspot.com/2016/03/blog-post_14.html?m=0

# 6
  • Осло - Норвегия
  • Мнения: 1 261
Ала-Бала - Благодаря за новата тема Gift Heart
Merelenda - пишеш в предишната тема: "А за гофрети събрах доста рецепти. Все не мога да ги докарам да са хрупкави изцяло. Все омекват" - Гофретите задължително се правят с масло за да са хрупкави Smirk
Скрит текст:
Аз също ги обичам хрупкави и колко рецепти съм пробвала...?! докато улуча да са хрупкави. Ако искаш ще ти пратя моята рецепта - безотказна е по хрупкавост Flushed
*sve* - моля за рецептата за Терина. Flowers Hibiscus

Ето нещичко и от мен - джоланче на фурна; гарнитурата картофки и ориз със зеленчуци

# 7
  • София
  • Мнения: 2 100
*sve *може ли да споделиш как си направила пържолите с гъбения сос?

# 8
  • Sofia, Bulgaria
  • Мнения: 1 005
Ах, не мога да пропусна новата тема! Благодаря, Ала-Бала!
Няколко поста има вече, а са толкова примамващо вкусни!

Sve, мъфините с крема сирене и шоколад- с кексово тесто ли са?

# 9
  • Мнения: 1 637
Нареждам се за мъфините със сирене крема и за терина.

Ала-Бала, благодаря за труда ти Flowers Tulip

# 10
  • София
  • Мнения: 8 723
Благодаря!  bouquet

https://recepti.gotvach.bg/r-133010-Крем-кафе_на_водна_основа

https://recepti.gotvach.bg/r-133009-Американски_ябълков_пай

Бадемов тарт със сини сливи

# 11
  • Мнения: 668
Малко не в темата за любителите на кучета, моята кучешка торта за моето френчи, моято си излапа сам. Grinning 

# 12
  • София
  • Мнения: 11 990
Ала-бала,благодаря за темата! Само за запис поредната порция хрупки,още не съм готвила друго.После ще добавя и супата.



А сега някой, ако може, да ми каже, защо ми се пресече застройката?Дали щото беше в кукъра,а там не изстива бързо или щото този път застройвах с яйце, лимонов сок и прясно мляко.Друг път с яйце и кисело мляко и никога не ми се пресича.



Скрит текст:

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 16:05 от Тайна

# 13
  • Мнения: 1 357
Тайна, ще споделиш ли как правиш тези хрупки ? Дохрупаха ми се Grinning

# 14
  • Мнения: 19 546
Много вкусно начало в темата! Останаха ми очите в мъфините с крема сирене и шоколад на Све, и баницата на Лабрекс.

Общи условия

Активация на акаунт