Модни консултации -35

• 52 733
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Аз съм за ботите.  Дрехи нося винаги изчистени и обичам обувките да са акцент.

# 676
Това е добре, че цветето може да се маха.. Както са написали идва малко в повече.. Все пак имат капси за украса, за да не са скучни.. Без цветето според мен са ок..

# 677
  • Пловдив
Аз съм за ботите.  Дрехи нося винаги изчистени и обичам обувките да са акцент.
В интерес на истината точно това провокира вниманието ми към подобни ежедневни боти. Понякога като си погледна гардероба, имам чувството, че съм “скучна, минималистична консерва” и поради това залитнах в другата крайност.
Благодаря ви много за мненията 🤗. Ще ги мисля до довечера и или ще натисна бутона “buy”, или ще ги забравя завинаги. Последното поне ми се удава безпроблемно.

# 678
# 679
  • Street of Dreams
Аз съм по-скоро не за ботите. Изглеждат ми мушамяни и такива, които ще са тесни и ще се нагърчат около глезена.

# 680
Момичета, какво мислите за тези ботуши

# 681
Ако връзките са отзад биха ми допаднали.

# 682
  • София
Момичета, какво мислите за тези ботуши

Аз съм ЗА, но само ако имат цип отстрани!

# 683
  • sofia
Ако харесваш такъв тип и носиш....щото аз имам едни, ама да съм ги обула няколко пъти, иначе много ми харесват Satisfied
Малко по-закръглени са отпред от допустимото за моя вкус. Като цяло са им добри обувките на тази марка.

# 684
Ботите са малко по-декорирани, отколкото ми е комфортно, но ботушите ми харесват. Едва ли ще са топли обаче (абе май взе много да си личи кой задмина четиридесетака и му е студено нон-стоп!) Grinning
Този вид високи ботуши с връзки имат (за мен) един недостатък - някои модели от по-плътна кожа са много "корави", когатo са стегнати връзките и е силно ограничено движението в глезена. На нисък ток се ядва, но на висок ми е било мъчение (тези, които ме измъчиха бяха от "великия" лейбъл Fashion Victim - може да съм стара, но какви неща помня! Grinning Grinning Grinning )

И понеже се обяснявах в темата за гримове преди малко каква носталгия ме гони по визиите от 90-тте да ви питам вие променяте ли грима си в съответствие с това какъв е стила на аутфита ви!?!

Сесил, летищата за мен са най-най-най забавното място да гледам хора! Има всичко! И определено хората със стаж на път залагат а/ на комфорта б/на комфорта с/ на комфорта. Обичам летища!

Последна редакция: ср, 21 ное 2018, 17:15 от Agent Provocateur

# 685
Благодаря за мненията за ботушите,ще ги мисля още. Последните години нося класически, изчистени ботуши и искам да разчупя. Много харесах този модел в Musette, но са над 300 лв. и ми идват много скъпи.

# 686
  • Street of Dreams
Ботушите на мен не ми харесват особено. Дали защото са леко груби в долната чат и доста тесни нагоре, дали защото ми изглеждат адски тънки и студени - съответно нефункционални като ботуши, дали защото ми изглеждат неудобни, защото са тесни на глезена... Някакъв дискомфорт изпитвам като ги гледам.

Агентче, преди като се гримирах повече, задължително комбинирах грима с дрехите си. Даже и прическата. Не само цветово, но и стилово.
Сега слагам цветен молив във водната линия (черен, тъмно синьо-зелен или тюркоаз), малко спирала, нещо на веждите, червило в неярък цвят и евентуално малко руж - timeless е и върви на всичко. Blush
За мене обаче 90-те е рано да се връщат. Не се е извъртяла и една генерация, та да има някаква носталгия. Не искам да нося същите неща, които съм носила в пубертета.

# 687
Ниските боти не ми харесват.
Високите са супер, ако ти се вписват - взимай. Не вярвам да разчиташ на тях за студ и сняг. Те си искат по-специално отношение.

И грим, и прическа съчетавам с облеклото.
С напредване на годинките значително намалих мазилата. Напоследък на очите слагам само спирала, та се заигравам с цветовете на червилото.

# 688
Агент, права си напълно за летищата. Simple Smile
Аз ходя така, както иначе рядко се обличам. Клин, риза, удобни обувки, особено ако ще сменям полети. Simple Smile Този път ще препускам по летище Франкфурт и дори не знам как ще се класирам за следващият полет, ама да видим. Simple Smile

# 689
И аз много обичам летища. Виждаш култура от къде ли не, хора с различни съдби, супер интересно е.
Аз си се гримирам по един и същ начин, гледам да комбинирам цветовете с дрехите или бижуто. Като цяло не изпъквам с кой знае каква оригиналност :/

Общи условия

Активация на акаунт