VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 93 249
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 1 140
Ауууу, не сте хора бе! Laughing..
Ще вадя пласмасовите бутилки май!.....
После ще ми е много мъчно,.... много! Sob

# 1 141
Oт сайта на Мекичко, отидох в инстаграма му.
Няма един положителен коментар, всички яко го хранят.. Понякога човек, трябва да внимава какво си пожелава.  Визирам това, да бъде известен.

https://www.instagram.com/richard_velichkov/

Дзак!
Скрит текст:

Я, Норчето!

Типичен кифльок - голотийки, селфита, правописни грешки... Намерил си е нишата.
Друго ми е по-интересно - що за човек ще ходи да храни непознат на собствената му стена? В собствените си очи ли се издига, за културен и морален коректив ли се има (Кали съща 😂), що ли? И като гледам речника, точно им се получава. 🙄
Едно е да си дращим тук или във фейса на ББ, друго е да се изтъпанчиш пред непознат, за да го информираш за мнението си от висотата на собствената си святост.

# 1 142
  • Испания
Голяма реклама му направихте на

# 1 143
usmihni_mi_se, принципно си права, но той сам си е взел решението да влезе в къщата и да стане 'известен'. Никой не му е виновен, че успя.

# 1 144
  • София
Ричи май не е готов точно за такава слава. Ще има да ревеее, като види колко голяма е всенародната любов. Smile

# 1 145
Това с писането на публични страници е традиция - затова много актьори си изтриха профилите. Няма нищо особено и обикновено има причина... Естествено, не одобрявам агресията, но когато е провокирана и лицето знае, че има публичен профил, е нормално да я очаква, а не да си мисли, че всички го обожават. Едно време са пращали писма, сега е по-лесно...

# 1 146
Това с писането на публични страници е традиция - затова много актьори си изтриха профилите. Няма нищо особено и обикновено има причина... Естествено, не одобрявам агресията, но когато е провокирана и лицето знае, че има публичен профил, е нормално да я очаква, а не да си мисли, че всички го обожават. Едно време са пращали писма, сега е по-лесно...

Е, той сега и Ричито ще си изтрие профила и ще го направи "публична личност". Сигурен признак, че е станал като тези актьори. Няма причина да е недоволен. Simple Smile ))

# 1 147
Може като Мира Добрева да изблокира всички, които са написали негативен коментар, обаче е по-трудоемко в неговия случай.

Най-правилно е да си промени настройките и профилът вече да не е публичен - тогава не всеки може да коментира. Но пък и не всеки ще му вижда снимките - т.е. няма да е профил на "звезда".

# 1 148
Cersei започна всичко хаха но пък си има и жени, които харесват такива тела (може би повечето от връстничките ми ми се чудят на акъла как това ми е противно, но факт - не ми допада такова тяло)

Нямам нищо против такова тяло - харесва ми. Височината ми е проблем при РичкУ. И най-вече дължината на крачетата, които са по-къси от торса.
НО

# 1 149
  • Испания
Четох коментари в профила на Добрева. Правилно е блокирала. Колкото и да не ми харесва някой, никога не бих отишла да "дращя" в профила му.

# 1 150
Тези профили са за отзиви, не за комплименти. Има достатъчно много възможности - да блокират, да изтрият коментарите, да си затворят профила, да ограничат коментарите (ограничаването може да е за конкретна снимка или видео) и т.н.

# 1 151
  • София
Сега е време Ричи да напусне къщата.
Май към Стефанаки клонят нещата да спечели формата.
Снощи, на лайфа ми се стори, че Гала беше плакала.

# 1 152
  • Испания
И защо трябва да го правят? Защото пишещите са лишени от възпитание и изпитват непреодолимо желание да бълват... /ще спестя квалификациите/ в нечий профил?

Едно е да си дращим тук или във фейса на ББ, друго е да се изтъпанчиш пред непознат, за да го информираш за мнението си от висотата на собствената си святост.

Абсолютно подкрепям. Това е и моето мнение.

За Добринка може да изпиша тук страници, защото не я харесвам и никога не съм я харесвала. Но никога не бих си позволила да търся профила ѝ и да пиша там.

Е, хора разни.

# 1 153
Ае , хора , ами дращенето по стените на хейт в профилите  е  точно същото като "казването на истината  В ОЧИТЕ!/ по кульовски , което тук в темата , беше доста одобрявано.
Ама молИМ ви се , не бъдете тИкивИ двустандартни , защото ще си искам костилките , за да ми дойде силата да ви почвам , ама ха Stuck Out Tongue Winking Eye

Ричо , като го гледа там , колко безобидно момче е, а какъв демон се оказа. И онази дупедайна Роза , и тя в импонирането. Значи и Ричко ще си намери какво да закачва , ха.
Тази песен за Жалкия я слушах в Господарите , залепна му на Симеонов. Представям си Ричко в клуб и да му я пуснат , ами аз му се смях на фантазите и истериите , но тази възможност си е съвсем реална Joy

# 1 154
Гледам лайфа от предния ден... т.е. от петък.

Мъка е.
Лора не може да пее.

Общи условия

Активация на акаунт