VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 90 044
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Да не ви се напукат петите.
Няма, няма. Нали затова ги мажем със серумчета от 5000 лири.  Laughing

# 136
Едно много сладко мнение взето от стената на ББ:    LaughingSweat SmileSatisfied
Скрит текст:

Сладко?!

# 137
Да кажем бай, бай на Розмари.Тези са толкова прозрачни и предсказуеми, че няма накъде.
Какво е това творческо” безплодие”?
Във фейса пише, че тази вечер ще видим рязко определяне на лагери между П.тко  и Божана от една страна , а от друга Пепа и Галкин.

Последна редакция: пн, 22 окт 2018, 17:35 от джуди

# 138
  • Испания

Няма, няма. Нали затова ги мажем със серумчета от 5000 лири.  Laughing

На оферта ли го купувате толкова евтино?

# 139
  • София
Разбира се. Беше на промоция, намален с 90%. Даже съм си взела два - един за лявата и един за дясната пета. Ще донеса и на теб.  Laughing

# 140
Във фийса имаше снимка на приятеля на Размари . Бяха го описали като “възрастен германец “ 😃 И имаше коментари от сорта на : - Разбирам защо Рози се отдаде на Ричито , като е с тази почти дядо ... предпочела е свежа плът 💑

# 141
Смайли, благодаря за труда. Flowers Sunflower
Не харесвам Розмарин и изобщо хора от типа "слушай какво говоря, не ме гледай какви ги върша",  да си ходи.
Във фейса имаше призиви да се гласува за нея от женска солидарност, щото виждаш ли, трябвало да е еднакво отношението към мъжете и жените в подобна ситуация. Та тя сама показа, че има обратната гледна точка - Ричко се хвали, тя - увърта и отрича. Направил си го (изобщо нямам съмнение), кажи да, какъв е проблемът, кого от вас касае. Ама гаджето ти, този, онзи - не е ваша работа и толкоз. Бих подкрепила подобна позиция. Иначе се представя за много над нещата, ама не е.
Лицемерна ми е - все ходи да съчувства на страдащите, което не пречи след това да се хили на хейта върху им, хлъзгава - все не разбрала, уж поради езикова бариера.
И това с езика - да имаш родител, който го говори, да си живяла тук, да работиш към наша агенция и да не го научиш... Колко тъп трябва да си? Или пък ти изнася и се преструваш?

# 142
Тя се държа доста по-мъжки от Ричу, който даже рИва, Рози го успокояваше.Бях потресена.

# 143
Довечера леля Мецана, заради агресията преди 2 седмици, и духчето Роуз да си ходят.

# 144
Тя се държа доста по-мъжки от Ричу, който даже рИва, Рози го успокояваше.Бях потресена.
Той рИва, щото тя излъга, та го взеха на подбив. Вместо лицемерно да го успокоява, да си беше казала. Той е дъно, но това не извисява нея.

# 145
  • София
Абсурд е да е правила секс с този тапир!
Просто е тъпичка и се вързА на "стратегиите" му  Stuck Out Tongue Winking Eye

Но няма две мнения, че тя се показа пич в тази ситуация, а той ...

# 146
  • София
И точно защото се чувства гузна РозитУ, мисля че ще даде щита на Мекичко.

Последна редакция: пн, 22 окт 2018, 19:59 от tzvety26

# 147
Нека му го даде бе, що пък не....аз искам, така ще гледам как другите се номинирВат един друг...кееефффф....
Ще е удоволствие да им видя отново физиономиите  Grinning

# 148
Мисля че роза ще си ходи ама имам чувство някакво че ще е пртко

# 149
  • Бургас
Ау Калканджиева и тя там наредена.

Общи условия

Активация на акаунт