VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 89 711
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 120
Предпочитам да не е Роузи, но ако е тя, може би наистина нека даде щита на Ричо. Ще стане пак интересно с номинациите. Иначе е повече от ясно, че всички ще го номинират и следващия път ще изгонят него.

# 121
Искам да кажа за тази песен "Супер палав", че едва от предаването разбрах, че се пее "палав". Досега колкото пъти съм попадала на нея все чувам "super power".

# 122
Искам да кажа за тази песен "Супер палав", че едва от предаването разбрах, че се пее "палав". Досега колкото пъти съм попадала на нея все чувам "super power".
Текстът на припева е "имам super power, аз съм супер палав" 😉 та правилно си чула първата част.

# 123
Четох в интернет , че Мегз щяла да участва в ол старс.
Не знам колко е вярно.

Направо да влиза, че те ше изпозаспят.Laughing

И дано има субс.

# 124
Едно много сладко мнение взето от стената на ББ:    LaughingSweat SmileSatisfied
Скрит текст:

# 125
# 126
  • Sofia
Розмари си тръгва, да си оправи годежа момичето, че Мекицата излезе боклЮк и я прецака😂

# 127
  • Испания
Коментар на последните събития във VIP Brother 2018 - „На кафе” (22.10.2018)

Благодаря за Карузото, Фафлите, бирата... Много ще ме разглезите, ама да знаете, че като отида в България, ще си потърся. Аз си записвам: кой какво дава.

# 128
Как още не са домъкнали гаджето германец да коментира секса в къщата, се чудя Joy

# 129
  • Испания
Как още не са домъкнали гаджето германец да коментира секса в къщата, се чудя Joy

Тези двамата, ако бяха в испанския формат, щяха да вкарат в къщата гаджето на РозмариНА.

# 130
Ех, тая Патрашкова - трябвало да си тръгне Розмари, защото дава лош пример с ниския си морал... А другите двама? Особено Петко, който час по час изчезва някъде, заедно с Божка?

# 131
Скрит текст:

Благодаря за Карузото, Фафлите, бирата... Много ще ме разглезите, ама да знаете, че като отида в България, ще си потърся. Аз си записвам: кой какво дава.

А, що ще чакаш да си дойдеш, не може ли да ни поканиш при теб? Тамън напредвам с испанския аз Grinning

Драмата Розмарин-Ричи хич не ми е интересна. Зорлем се опитват да правят сензация. Само Добромирова се вълнува от нея. По-скоро ако даде щита пак на Рич Форестър, ще са ми интересни следващите номинации.

# 132
  • София
Ааа, не така Joy
Петко ходи само  да се къпе с Божка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 133
  • Испания

А, що ще чакаш да си дойдеш, не може ли да ни поканиш при теб? Тамън напредвам с испанския аз Grinning

Да не ви се напукат петите.

Ааа, не така Joy
Петко ходи само  да се къпе с Божка Stuck Out Tongue Winking Eye

...и да ѝ държи легенЯ.

# 134
Не искам в никакъв случай РозмариН да дава щита на Ричу!

Общи условия

Активация на акаунт