VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 89 687
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 105
А, да ви питам, че нещо все нямам време да гледам, имало ли е всъщност с..с, между Р и Р!?

# 106
  • София
Според Ричи - да, според Роузи - не.

# 107
Според Ричи - да, според Роузи - не.
Хихии!

# 108
  • Ню Йорк
Довечера ще гонят ли Розалинда?!

# 109
Миналата година на мен All stars ми беше по-интересен от редовния сезон. Тази година май пак ще е така.

То имаше ли Ол Старс миналата година?

Между Ричи и Ванюша, предпочитам да даде щита на Ричи.

# 110
Аз искам да го даде на съвсем друг човек, ако тя ще е изгонената.
 bouquet за темата!

# 111
Смайли, Beers
Аз пропуснах миналата седмица да пиша, ама то на толкова тъп сценарий не знаех какво да му коментирам. Още от понеделник започнах да се чудя нас за тъпи ли ни имат или си мислят че съквартирантите са толкова добри актьори, че да повярваме на целия цирк Joy
После с песничката... Толкова ехидно измислиха текста, после с голи гърди срещу куршуми започнаха да защитават Мекичко... Пък според мен независимо от това дали са правили или не кекс, той си е жалък човека...
Чудя се каква простотия ще измислят тази седмица...

# 112
ЖДНБ!!!     Laughing
Сядам днес в едно кафене, след минута чувам познат рефрен.В първия момент не мога да вдяна какво всъщност чуват ушите ми...а то новия хит на ВБ.   Smiley   Беше шумно, та не чух добре, но май са сменили кофти думата "жалък" с друга....

# 113
100 % ще изгонят Роузито ... аз бих махнала Стефан , ама всички знаем , че няма как да стане . Пртко също Rolling Eyes

Искам да даде щита на Ричко , за да ги видя как ще се номинират (както е казала Тета) , ама ще го даде на Ваня ...Unamused
Според мен любовта й към Ричко е по-силна от приятелството й с Ванчето и щита ще го даде на него. И тогава ще стане интересно на номинациите Joy

# 114
Сигурно са пуснали оригиналната песен - Суперпалав. Не съм ги слушала двете до край, но прочетох на страницата на ВБ, че е една и съща песен с променен текст (за толкова им стига креативността).

# 115
  • София
Роузито как му съска в промото за днес, "че не бил човек" не знам дали ще му даде щита.

# 116
Не ми се иска да гонят Розито стана ми симпатична. Според мен не е имало секс. Мира  нали коментираше като се е чудела дали е станало нещо и чакала да види дали някой няма да отиде до банята и как никой не е отишъл а това говори много. Излиза че всичко ще е по чаршафите, завивките и после да се спи в същите завивки и чаршафи ще е супер гнусно и това няколко пъти уж. Та ми се иска да остане Роузи и другата седмица да си замине  Супер жалкия дето не разбра защо е супер жалък е гати и простото парче

Последна редакция: пн, 22 окт 2018, 15:09 от Niss

# 117
А, да ви питам, че нещо все нямам време да гледам, имало ли е всъщност с..с, между Р и Р!?
Ами той твърди и се кълне в майка си че е правил секс Joy Розито пък настоява, че е нямало секс. И сега като се замисля, Ричко по добре да каже, че не е правил, защото ако Рози не е разбрала , че е имало такава работа, голем срам е за Ричито Joy То по- добре да не ти се отвори парашута, отколкото да не са те усетили кога си го свършил JoyJoy

# 118
  • София
Ричко и Насетьо с приз за невиждани върхове в потентността Stuck Out Tongue Winking Eye

# 119
  • София
Смайлис, благодарности за положения труд!  Hug
Не помня за кого съм гласувала и ми е все едно кой ще излезе довечера. Не мисля, че ще успеят да реанимират сезона, каквото и да направят.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт