VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 89 551
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря за темата Flowers Hibiscus
Гласувах, че Розмари ще си ходи. Тя и без туй вечно не е в час, не е разбрала и кога са я изплющяли   Joy Дано не даде щита на Ричко да си ходи и той.

# 91
О сигурна съм, че Мегз драпа да участва. На нея май много й хареса, а и си рекламира нещата, шуми се за нея...няма никакъв проблем от нейна страна да участва..ако може и няколко асистентки да си довлече и да ги облича, облича...

# 92
  • Варна
О сигурна съм, че Мегз драпа да участва. На нея май много й хареса, а и си рекламира нещата, шуми се за нея...няма никакъв проблем от нейна страна да участва..ако може и няколко асистентки да си довлече и да ги облича, облича...

Ще ни трябва преводач .Smile

Ричи вече щита само ще го мирише.

# 93
  • sofia
Благодаря за темата!
Довечера не очаквам изненади...Рози ще си тръгне, а щита ще е за Ванюша.

# 94
  • DE
Участието на Ваня доведе до това, че повече никога да не поискам да слушам нейна песен.

# 95
Благодаря за темата.

# 96
Миналата година на мен All stars ми беше по-интересен от редовния сезон. Тази година май пак ще е така.

# 97
  • густо майна Филибето
#Суперпаразитна песен. Цял ден не ми излиза от главата. Ще бъде по-известна от Супер палав, със сигурност.
На мен Рози с последните й терзания и ми стана симпатична. А и е нежна и миловидна, единствения женствен образ в къщата. Предпочитам да излезе Петко, за да видим битката мъже срещу жени Grinning

# 98
  • Враца
Дано Ричи Мекицата, не получи щит отново,
че не мога да го гледам.  Naughty

# 99
  • София
Ричи ще е следващия изгонен, не че ще е изненада.

# 100
  • Варна
Предполагам и аз, че Роузи ще си тръгне, но имам съмнения, че може да даде щита и на Ричиту. Доста глуповато действа на моменти,  дано да бъркам де. Маданския Супержалък толкова насериозно се е взел, че трябва по-бързо да го вадят, белким се приземи в реалността.

# 101
  • Ilkeston
Изключително смотан сезон. Изключително тъпи мисии. Имах големи очаквания, явно, да се развличам с тази пародия на предаване. Честно казано залагах много на Пепа, но ми стана изключително неприятна. Добре, че е темата. Благодаря за новата тема!🌟
Мисля, че Карузо трябва да вземе приза на финала.

# 102
О сигурна съм, че Мегз драпа да участва. На нея май много й хареса,
а и си рекламира нещата, шуми се за нея...няма никакъв проблем от нейна страна да участва..ако може и няколко асистентки да си довлече и да ги облича, облича...

Ще ни трябва преводач .Smile

Ричи вече щита само ще го мирише.
Аааа, ако Роза излезе, щита ще го даде на Ричко, сигурна съм.  Joy

# 103
Нека му го даде бе, що пък не....аз искам, така ще гледам как другите се номинирВат един друг...кееефффф....

# 104
100 % ще изгонят Роузито ... аз бих махнала Стефан , ама всички знаем , че няма как да стане . Пртко също Rolling Eyes

Искам да даде щита на Ричко , за да ги видя как ще се номинират (както е казала Тета) , ама ще го даде на Ваня ...Unamused

Общи условия

Активация на акаунт