VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 89 309
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 75
Да, не гледах това предаване, но четох, че тогава Найден е спечелил, а продуцентите са му взели наградата и са обявили друг печеливш.

# 76
  • София
Дам, спечели някакъв си Лестер. По македонска линия Joy

# 77
  • Пловдив
Някой питаше как съм разбрала че Кулагин е изгонен - ами от рекламите . И да значи съм гледала 1/3 от  предаването .

# 78
До тук сюжетът беше : скандали с Кулагин и голямата интрига между Ричи и Рози. Скандалите бяха напрягащи, но много по-интересни от частта с Ричи и Рози.

# 79
На изпарения ще карат до финала...едвам ще добутат...

# 80
  • густо майна Филибето
Въпрос на гледна точка. На мен ми бяха гнусни и изнервящи. Не знам какъв човек трябва да си , да се наслаждаваш на нечие издевателство.

В другите сезони правеха филмова постановка. Тук дали ще имат време?

# 81
И на мен ми бяха изнервящи - най-вече заради подклаждането от страна на ББ. Виня продуцентите и сценаристите за провала на сезона, а не участниците.

# 82
  • София
"Филмът" го изиграха вече Stuck Out Tongue Winking Eye

# 83
Добро утро, Карузовци!
Аз да си призная, понеже не съм запозната с творчеството на Папи Ханс, реших да изгледам клипът му с парчето Кекс. И останах доста разочарована - все едно гледам откъс от "Флаш данс", обаче кофти направен и с лоши изпълнители. Някакси не ми остави приятно усещане. Предполагам, че е бил одобрен и от самия Папи Ханс, но ми се видя, че е направен с малко средства и с опит за провокация и в модерния в днешно време "винтидж" стил. Аз, понеже съм от генерацията, която го живя този винтидж стил в младостта си, някои неща са ми соц. - не говоря за филма "Флаш данс", но дори и той - напомня ми за желязната завеса и пр. Носехме калци тогава, защото такава беше модата, наложена точно от този филм.

# 84
  • София
Благодаря за темата!
Аз повече ви чета, отколкото гледам. Не ми е интересно вече, никакъв сценарий няма. Не ме вълнува дали е имало секс в къщата. Предполагам, че Рози ще си тръгне днес, "стълбовете" остават, то е ясно.

# 85
На мен Кекс ми харесваше, веселка е, лековата, а за децата да не говорим, естествено те много я харесват...сега вече ме дразни Joy

# 86
Кекс го изгледах почти до края, но на Суперпалав стигнах само до 1-вата минута. Не забелязах да има пеене - спомням си електронен глас и розови задници, които се завират в лицето на изпълнителя.

# 87
  • Някъде в Матрицата
:Няма да изчитам над 400те нови отговора в предишната тема. Направо се цопвам тука. Satisfied
smileys, благодаря много! Черпя мекица, вафла, Карузо, каквото решиш.
Скрит текст:
между другото пускането на рекламата на Карузо с рекламата на Албени в един рекламен блок, може да те доведе до странни възприятия. Laughing

Кого ли ще изгонят днес и кой ли ще получи щитче? Много ми се иска Розамунде да остане още една седмица, ама ... Само да не е пак РичЮ с щит-а. Време му е  да излезе на номинация, която да премине без извънредни положения и така директно да се срещне с любовта на публиката.
А песента "супер жалък" в събота си я припявах. Особено докато пътувахме по пътищата, "поздравих" някои шофьори с припевчето. Laughing
Та-ра-рам та-ра-рам....

# 88
А песента "супер жалък" в събота си я припявах. Особено докато пътувахме по пътищата, "поздравих" някои шофьори с припевчето. Laughing
Та-ра-рам та-ра-рам....

Няма креативност в днешно време...
Парчето Кекс на Папи Ханс, ми напомня на:

А пък това на Куркински на:

и по този начин пак се върнахме във "винтидж" стила... Simple Smile

# 89
Четох в интернет , че Мегз щяла да участва в ол старс.
Не знам колко е вярно.

Общи условия

Активация на акаунт