VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 89 063
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 60
Скрит текст:
Благодаря за новата тема.
А иначе, към FBID1669531789732061

НЕма такива филми - бой по манерката и точка. Simple Smile )))
 Дори и Радичков го е казал в "Ние, врабчетата":
"Почнах тогава да обяснявам на Чир, и другите също му обясняваха, но той не разбира нищо. Тогава се ядосах, ударих го по главата и той веднага разбра. Оттогава реших, че винаги, преди да обяснявам нещо на Чир, най-напред ще го удрям по главата и после ще му обясня, ако искам да разбере."
Ти наистина имаш феноменално чувство за хумор и ти го признавам Simple Smile
Беше удоволствие за мен да поспорим Simple Smile

Удоволствието беше за мен! Simple Smile

Участниците в този сезон наистина са скучнички. Но какво да се прави - България е малък пазар и нямаме чак толкова много звезди и звездички (starlets). Тежката ВИП артилерия от арт гилдията и шоу бизнеса, никога няма да влезе в къщата.

# 61
Как да дадат кадри от удара с чесъна ахха, сигурно е голям удар тва.
Благодаря за темата.
Рози не си стикова нещата с тъпия Ричи и затова ще излезе сега, иначе тя е имала стратегия, но в Бг Бб такива бири не вървят. Пък и мисля, че преди да се уж разберат тя вече го допусна интимно. Тя е хитра все пак, но тоя Рипи й прецака схемите. Стефан няма какво да видя от него, той си хитрува там на дребно, Петкан се дуе все лато паток, накрая да не го издуха Пепа. Между другото тази песен дето я измисли, чудесно му пасва на него, добро описание. Ричи мекичи по ревлив от Миро едно време, оня му изневериха, тоз па реве, че не им пука вътре имало ли е сех ахахха. Този сезон поне никой не ме дразни или провокира агрвсия в мен, всички са толкова скукави, друго си е една Стрина, да те направи сам да си говориш, тва Мира Радева, пардон, Миричка е много назад след Стрина ви, няма аналог!

# 62
Преди години, вече не помня за кой сезон ставаше въпрос /мисля, че този с Никита/, бях побесняла. Бях решила да пиша на "Ендемол". Имах чернова с примери /дата на излъчване, час, минута.../. После махнах с ръка, изтрих всичко и реших да не се занимавам, защото много се впрягам. Реших да не губя време и енергия в това "дело".

А е трябвало!
Тези се взеха за недосегаеми. Sad

# 63
Чак сега изгледах епизодът от петък. Защо трябваше Нора да ни се показва отново, след като гласът зад кадър можеше да прочете какво се иска от  Пепа?

# 64
  • ВАРНА
Марица.бг.

Вип Брадър приключва предсрочно.
Насроченият финал за 10 ноември се измества за 3 ноември - заради силно спаднал рейтинг.  

Възможно е Нико Тупарев да  подготвя рокада?!

Биг брадър Ол старс пък да започне по-рано на 10 ноември.
Готвят се големи изненади - да влязат известни личности от първия и втория Биг брадър - първия сезон на Фермата и Къртицата!  

# 65
Това няма да учуди никого май. Много се изложиха в този сезон и ако не направят нещо наистина увлекателно в ол старс, може да си загубят тотално аудиторията.

# 66
Как така ненадейно падна рейтинга?! Кой тогава гласува за Ваня и Кулагин?

# 67

На Ваня снаха и. С хиляди фалшиви акаунти. Но не я виня ...

# 68
Smile

На Ваня снаха и. С хиляди фалшиви акаунти. Но не я виня ...
Smile

# 69
  • Испания
Добро ви утро и усмихната седмица!

Да видим довечера кого ще изгонят зрителите в лицето на продуцентите!

# 70
Серии пропускам, но темата не Stuck Out Tongue Winking Eye

# 71
Чак сега изгледах епизодът от петък. Защо трябваше Нора да ни се показва отново, след като гласът зад кадър можеше да прочете какво се иска от  Пепа?
За комедиен и шоу-ефект 😂

# 72
  • Испания

За комедиен и шоу-ефект 😂

Ама, май, се получи обратен ефект. Та в тази връзка се сетих за култовата навремето група - "Обратен ефект".

Имат песен и за Божка и за Лорчето:

И за ПЛетко:

# 73

Биг брадър Ол старс пък да започне по-рано на 10 ноември.
Готвят се големи изненади - да влязат известни личности от първия и втория Биг брадър - първия сезон на Фермата и Къртицата!

Нито Фермата гледам, нито къртицата, така че тези звезди дето ще влизат  са ми неизвестни..

Добро утро, успешна седмица на всички.

# 74
  • София
"Известните" личности от ББ1 и ББ2 не влизаха ли вече в ол старса?

Общи условия

Активация на акаунт