VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 93 133
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 1 515
Нз дали Яна има някакъв глас в тяхната връзка, изглежда сякаш я уважава, но му лъсва мъжкото его постоянно, иска да контролира и ми е далече от кавалер. Просто засега се държи като мъж, но до няколко години е почнал да издиша, а тя е млада, децата ще пораснат, и тогава тя ще почне да си вее байрака, ако не го е и напуснала де. Не го виждам с нея дългосрочно, нищо, че имат две деца. А Божка па е типичната любовница,за нищо дриго не чини, ще я използва малко, и като му влезне резко няколко пъти за 48 часояите й разсъжденийца и е аут. Такива като нея са под път и над път и той го знае, но вътре се сближиха и му се ще, очевидно й пуска и той аванти.

# 1 516
Какво ще му направи Яна на Петко? Ако един мъж е решил да изневерява, каква е заплахата от страна на жената, че нещо не ми е ясно Simple Smile

Ще го нарита и ще забие, когото си иска, защото за разлика от него е млада. И ще и плаща издръжка, докато свят му се завие, въпреки че тя няма нужда особена.

И то не просто защото е решил да изневерява, а че е решил с такова долно същество, като пиянката.

Е, то е ясно, че и на Петко не му липсват фенки, въпреки годините му. И си има човекът пари за издръжки, това не му е проблем. Та искам да кажа, че има хора, които могат да си позволят да изневеряват и избират изневярата, имайки предвид евентуалните последствия.

# 1 517
Ваня....Толкова мъка, толкова страдание страда тази жена, мъчно ми е за нея, ако наистина взема нещата толкова навътре, да  ги изживява по този начин. Sad То всяка дума, всеки "крив" поглед да я докарват до подобно положение...Дано вкарат нАркотици наистина, че то си иска.

Всичките й постъпки си имат логика и смятам, че доста хора на нейно място, биха постъпили по същия начин. Това, което не се харесва, е религиозността, която демонстрира. Доста хора се хванаха за нея, а всъщност, няма нищо лошо човек да вярва в Бог. Странно е, на младини и аз не бях много вярваща, но колкото повече остарявам и се приближавам до смъртта установих, че започвам повече да вярвам. Странно нещо е живота.

А иначе, Ваня днес показа, че не желае никой да се бъзика с нея. Смятате, че не е забелязала, че й се подсмихват зад гърба - мне, забелязала го е. И си мисля, че на никой нямаше да му бъде приятно, ако беше на нейно място.

# 1 518
Проблем му е издръжката и всякакви финансови въпроси - затова е в шоуто.
Проблем му е Яна да му тегли къча, защото часовника цъка и ще трябва да си прекара остатъка от дните с парцали, като Божана и да му се подиграват всички.
Проблем му е всичко свързано с Яна - то си личи по поведението му, когато е с нея, как е друг човек.

# 1 519
  • Испания
Не само Добринка има спешна нужда от помощ.

Хората масово не си пият хапчетата, а това е лошо, много лошо.

# 1 520
Петко се прави на ощипана мома, обаче много добре вижда какво става, но пипа много деликатно почвата, защото има опита. Той си играе играта, тя божата не се знае вече какво играе, играта ли, свалката ли, себе си ли, нищо не става ясно. Как не вижда, че му става подлога и колко е смешно отстрани това поведение към женен все пак мъж. Тя явно няма какво да губи, но той има, има три деца, жена, дом, а тая като дива коза. Смях отвсякъде.

# 1 521
Петко толкова фалшиво се държеше с Яна, че чак надмина патканови... Със сигурност е минал стотици като божка навън.

# 1 522
Пртко си го влекат все пак простакесите с груб и вулгарен език, с Яна му е заработил опита и разума, че е все пак възпитана. Обаче като го влече как да не привлича към себе си все още такива каруцарки бе брат, навънка да я е опънал и да е забравил и името й дажа, ама тука се опознаха. Той харесва такъв тип жени, с див характер, но пък да му е подлога. Яна няма да е играе дълго тази роля, ся са малки децата, но пораснат ли, бай бейби..

# 1 523
Не виждам в Петко някакви сантименти към Божка. Използва си я като обслужващ персонал (зер Яна на нея го завеща), клакьор и глашатай, но сантименти - не. Старо куче е той, ако имаше нещо, щеше да е по-дистанциран. А тя с такова обожание го гледа, докосва и пази, че е трогателна направо. 😉
Няма за какво да го кастри Яна, най-много да си вдигне самочувствието колко желан мъж има.

# 1 524
Ние хубаво си развиваме теории, но забравяме, че вероятно, дори мисля 100%, Петко и Яна се виждат, т.е. Петко не е изолиран и емоционално откъснат от Яна в този период, за да опре до маймун Божко. Петко реагира на лигите на Божко , както би направил средностатистическия мъж - лигави се там, не я отблъсква, за да не накърни женското самочувствие.

# 1 525
Не говорим никъде за сантименти, а за чисто животински страсти. Тя само това може да предизвикаенв Пртко, наистина опит има и му личи, но все пак е мъж Simple Smile

# 1 526
С коя простакеса като изключим Преслава е движел Петко, за да кажем, че го влекат вулгарни и диви? Навремето ходеше с Ели Гигова, също възпитано момиче.

# 1 527
Петкан го усеща туй преклонение на Божана ама му е много драго да му галят мъжкото его. В погледа му се чете огромно блаженство.
В началото на темичките се коментираше и още нещо, а именно съжаляваха Яна зарад тоз мачо. И в това отношение момичетата бяха прави.То си се доказа.
Пак в началото на темичките се коментираше лошият характер на Ваня и  това се доказа.
После какво няма да четат жълтурите тук?Доста истини бяха споделени още от началото на предаването.
Ох , леко ми се губи мислата.Лека нощ!

# 1 528
С кои е движил той няма общо с това какъв тип жени го влекат, не ме интересува с кои е движил.

# 1 529
С коя простакеса като изключим Преслава е движел Петко, за да кажем, че го влекат вулгарни и диви? Навремето ходеше с Ели Гигова, също възпитано момиче.

Те няма как да са обществено известни, защото са еднодневки. Официалните му приятелки и жени, са по-отбрани. Все пак това му е единствения начин да еволюира - да се лепне за свястна булка.

Общи условия

Активация на акаунт