VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 93 066
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 1 590
  • София
Днес ще си получат шока съквартирантите като разберат, че не могат да номинират Ваня.
Освен Ричко, предполагам ще си го отнесе и Божана. Петко, мисля и той.

# 1 591
На Спасов ден се ходи на скрито, все едно в Къщата ако си- при Ваня. Това беше. Тя реши, че визира Кулагин, който е ходил при нея , хаха, май. И тръгна да мре.
Мълчи си сега, като не знаеш. Joy

# 1 592
Тихоти...
Хепи, Господ да те поживи и дълъг живот да ти дава...сполай ти за добрината ... Innocent

Това ли било, верно не е у център Ванюша. Много мнителна, параноична чак...почти кат мен Laughing

ДВчечера ще се оградя с възглавници...около мен на диванЯ, ще се барикадирам хубаво...никой да не сяда до мен да гледа шоОто...и да не ми бара фъстъчките и супиШката...

Последна редакция: ср, 24 окт 2018, 11:41 от teta75

# 1 593
  • София
Млада булка е Ванчето хе хей, какво разбирате вие, а Кулагин се явява пръв осеменител Joy

# 1 594
Хахахаха, умирам от смях на коментарите  тук. 😂😂😂😂😂😂😂
След историите за Спасовден, те ти нА Ванинден на всички вътре... Мълчете!

# 1 595
Обаче Ваня да, като същий Овен реагира. Най-добрата ми дружка е овен, еййй....как ми вадеше душата по същия начин, едно към едно...ти кво си рекъл, то го завъртяло и се обидило и никъв аргумент не чува...овнешка работа....

Покрай мокрото и сухото изгоря - Розка и тя отритната се оказа, без вина виновна...изгониха я от покоите на Светицата...

# 1 596
Привет на всички в темата .
Днес ще е интересно по време на номинациите , предполагам че в понеделник ще трябва да си тръгнат 2ма от съквартирантите .
Смятам ,че Ваня наистина не е добре ,но успява след всеки скандал да замаже положението с песничка или с "добро дело" пък и от ББ доста я пазят.Беше си нарочила Кулагин за изгонване ,сега Петко е на мушката.Хитруша е тя все някой друг и е виновен.

Скрит текст:

# 1 597
Който влезе в покоите на Юда,
бива анатемосан и изпъден навеки! Това място е само за чисти души!

# 1 598
Алелуя...

# 1 599
Ваня знае много добре какво прави тя, Господ й нарежда. Първо плюе, плюе, после ходи, плаче малко, ама не може да заспи, ама много й е мъчно, ама да й простят... И защото е старица, диаберичка Щ буква, гърба, гушата, косата много й е стегната, й минава номера.

# 1 600
Ами....минава й номера. Всички я угадиха що за стока е, ама не смеят да й теглят една....молитва де имам предвид, както си му е редът...

# 1 601
Номинациите днес според мен:
Ваня : Петко ,Божана /Ричи/
Наско:Петко ,Божана/Ричи/
Стефан:Петко,Мира/Ричи/
Папи: Петко,Божана/Ричи/
Божана:Стефан ,Наско/Папи/
Петко:Стефан,Наско/Папи/
Мира:Стефан,Папи/Ричи/
Лора:Стефан,Ричи/Наско/
Ричи:Папи,Наско
Ричи като на майтап може и да отърве кожата Laughing

# 1 602
  • Варна
Е, не вярвам Ричиту пак да отърве кожата, този път ще е на пангара.

Ваня цял живот го е играла жертва, това и е номерът в живота явно. По интересно ми е как го съчетава с тази показна набожност, доста лицемерна работа. Още като влезе и разказа за диабета буква Б, дето го хванала за една нощ, заради някой си, беше ясна работата. Интересно близки хора дали има тази жена, някакъв коректив?

# 1 603
Ааааа, Лора ще изяде номинации, така си мисля аз... Крайно време й е да си покаже истинското лице - докато се накани и то взе, че свърши.

# 1 604
  • София
Ричи може да отърве кожата ако останалите номинират стратегически. Все пак това са последните номинации и би трябвало да са точно такива.
Ричко, след влизането на Кали е ясно, че е аут т.е. не е заплаха.

Общи условия

Активация на акаунт