VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 93 085
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 1 575
  • София
Пощадиха Мира доколкото можаха при Гала. Гилдия, какво да се прави Sad
Ако беше примерно Мекицата щяха да го разкостят.

# 1 576
Може да говори само за настоящия зоопарк... Какво коментираха за побоя, който Петко нанесе на Наско? И за плювните?

# 1 577
Шефът на зоопарка му е шеф от скоро, пък е и млад. Едва ли помни какви животни е имало в нейното детство.
Именно. Ако си шеф и имаш професионален интерес трябва да познаваш историята на институцията. Какви животни е имало и кога. Това са важни елементи на имиджа на зоопарка. А не да твърдиш “никога не е имало”. Никога не се изчерпва с твоята история, която по същество е незначителна. Но това е общ дефект- да смятаме, че всичко започва и завършва с нас.
За побоя- Юлиан каза , че това е спорт и то бокс и млатенето е в реда на нещата. Гала каза, че подкрепя Пепа и Стефан, че трябва да се пазят и нищо не е на живот и смърт. Келемето пак говори за дискотеките в Берлин и как е работил там. Не знам защо мисли, че това го прави вървежен.

# 1 578
Шефът на зоопарка му е шеф от скоро, пък е и млад. Едва ли помни какви животни е имало в нейното детство.

То въобще няма жив човек, който да помни нещо от толкова далечни времена. Чудя се как Патраши помни. Какво ли й дават да пие при Гала? Grinning

# 1 579
На мен ми е угодно в банята да го прави....

Е как в банята като няма никой да я чуе, а целта не е такава? Ваня играе, но вие не, та не. Между другото съм забелязала, че много възрастни хора го правят - играят пред младите, драматизират. Мисля, че е част от процеса на остаряване. Интересното е, че някои го правят искрено, вродено им е, а други - съвсем целенасочено.
Както казах, диктатурата на слабостта е доста успешна тактика, която бива усвоявана с годините и особено, когато човек започне да остарява и думата му вече да не се слуша от младите.

# 1 580

То въобще няма жив човек, който да помни нещо от толкова далечни времена. Чудя се как Патраши помни. Какво ли й дават да пие при Гала? Grinning
За Патрашка не знам, аз си вземам отварите и замезвам с опезперени Карузо. Така хем нямам пърхот , хем ми стърчи гребенът. За тези от вас, които сте на възрастта на Наско- утре ще са се изтърколили 50 години и да ви кажа, че се надявам като нас все още да сте живи!

# 1 581
Юлиян доста я "нахрани" Патрашка, спореха имало ли или нямало жираф в зоопарка. Патрака твърди, че имало, а шефа на зоологическата градина каза, че никога не е имало. Тя си знае нейното.

ИМАШЕ жираф в зоопарка. Гарантирам, защото когато бях дете, ме водеха често там. Аз помня и стария зоопарк, в градинката при паметника на освободителите в центъра.

# 1 582
  • София
След справка в нета се оказва, че в България е имало жирафи и то не само в София. И в Ловешкия зоопарк е имало.
Така, че Патрашкова е права, а директора на зоопакра в София да не се изказва неподготвен.
И майка ми потвърди, че е имало жирафи. Сигурно аз по това време съм била малка и не ги помня.

# 1 583
Аз знам със сигурност за Ловеч (ходила съм с близки повече от веднъж и са ми показвали заграждението, където е бил жирафът), затова предположих, че най-вероятно и в София е имало.

# 1 584

За Патрашка не знам, аз си вземам отварите и замезвам с опезперени Карузо. Така хем нямам пърхот , хем ми стърчи гребенът. За тези от вас, които сте на възрастта на Наско- утре ще са се изтърколили 50 години и да ви кажа, че се надявам като нас все още да сте живи!

Аз на Наско, може да съм му татко... Той тоя има ли 20?

# 1 585
  • Sofia
И аз да потвърдя,че в старият Софийски зоопарк имаше жираф.Била съм на 8-9год,около 1978-80год...няма как да го забравя,беше ми най-интересното животно за гледане.Често ме водеха родителите,също и от училище,дойдеха ли братовчеди от провинцията пак първо там ходихме.

# 1 586
След справка в нета се оказва, че в България е имало жирафи и то не само в София. И в Ловешкия зоопарк е имало.
Така, че Патрашкова е права, а директора на зоопакра в София да не се изказва неподготвен.
И майка ми потвърди, че е имало жирафи. Сигурно аз по това време съм била малка и не ги помня.
Патрака е енциклопедия. Не случайно е дъщеря на лекар. hahaha Всичко знае тя.

# 1 587
На мен ми е угодно в банята да го прави....

Е как в банята като няма никой да я чуе, а целта не е такава? Ваня играе, но вие не, та не. Между другото съм забелязала, че много възрастни хора го правят - играят пред младите, драматизират. Мисля, че е част от процеса на остаряване. Интересното е, че някои го правят искрено, вродено им е, а други - съвсем целенасочено.
Както казах, диктатурата на слабостта е доста успешна тактика, която бива усвоявана с годините и особено, когато човек започне да остарява и думата му вече да не се слуша от младите.
Да, поведението й е типично, което не го прави по-малко гадно и ужасно, независимо дали й идва отвътре или е игра. По-интересно е как реагират съквартирантите...няма го удобно лошия Кулагин, да концентрира  в себе си вниманието й, и сега те много внимават да не се изложат, като се скарат с нея. В същото време то това не се търпи, не ги оставя на мира и за минута Simple Smile Бута се и демонстрира "смиреност" и "благост" Joy

# 1 588
  • Sofia
Юлиан щом не бил видял,значи нямало...голяма логика...много ме дразни тоя,както и цялата сбирщина в студиото Angry

# 1 589
Тръгнах да догледам епизодчето от снощи, ама ми свърши мобилният интернет...да бях умряла Начи., отколкото да стоя в неведение...
Гледах караницата между Пртко и Добринка, но самата шегиШка не я чух ... та да ме светнете ?

Общи условия

Активация на акаунт