VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 93 104
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 1 545
  • Испания
Тете, Господ да ти прости тази снимка и грешните ти помисли!

# 1 546
Оф ваняяя къде пише в библията да се молиш в национален ефир, може и на ум. Страшно ме изнервя тая жена вече, защо трябва да  се самосъжаляваш  така на лайфа точно.. Религията е нещо лично  застанала там и ми се моли вече ще ревне, егати натоварващата персона
А къде по точно на тебе ти е угодно да се моли.Там има поне 300 камери ,да избере ъгъл без камери и да се навре в него ли,за да ти  вижда на тебе религията лична и да не те натоварва ?Ти у вас наум ли се молиш.Аман вече от злоба.

# 1 547
Оф ваняяя къде пише в библията да се молиш в национален ефир, може и на ум. Страшно ме изнервя тая жена вече, защо трябва да  се самосъжаляваш  така на лайфа точно.. Религията е нещо лично  застанала там и ми се моли вече ще ревне, егати натоварващата персона
А къде по точно на тебе ти е угодно да се моли.Там има поне 300 камери ,да избере ъгъл без камери и да се навре в него ли,за да ти  вижда на тебе религията лична и да не те натоварва ?Ти у вас наум ли се молиш.Аман вече от злоба.

# 1 548
На мен ми е угодно в банята да го прави....

# 1 549
  • София
Изумена съм от думите и поведението на повечето от съквартирантите. Епизодът от снощи е много показателен за лощотията, злобата и пошлостта, които носят и таят в себе си тези гнусни същества. За Ваня - много съм притеснена за нея и психическото й състояние. Даже не спах, за да я мисля. Позор! Всичките са за психолог, психиатър, психианалитик и психотерапевт. Даже трябва да постоят в специализирани заведения. Дано и се отрази добре.

# 1 550
Абе само аз ли си мисля че Мира тва за наплюването го направи  само за да сложи точка черна беше накарана  от пиянката (деградирала, дразнеща, срам за младите хора.)  после се разпрегръщаха че са успели да турят една черна точка.
Първо и аз си помислих така, но тя го повтори 5 пъти. Не е нормално да звучи толкова убедено и сериозно по "вещерски" въпрос.

# 1 551
Не разбирам как може Папито да е фаворит на някои хора, такова лекенце е той. И с безкрайно самочувствие. Вчера в лайфа разправяше, че бил постигнал нещо в живота и имал много фенове. И какво е постигнал точно? Издал е една стихосбирка? Ами то това е супер лесно да се направи, който го влече. И като ми заговорят тези лекенца на братле, брат, човек - това е речник на 14 годишни тийнейджъри, а не на възрастен човек с претенции за интелигентност. Даже не знам дали чух правилно, но вчера каза Папи, че като били писали, че ще влиза в ББ нашумял и успял писател, само дето името му не били написали, защото то нямало друг освен него. Но не разбрах дали той го казва или приятелите му го били казали. Но и в двата случая - трагедия. Той и този като Тото - кефят им се малките момиченца и самочувствие до небето. Абе някакъв ужас.

# 1 552
  • София
Тинейджърите харесват Пепа. Има самочувствие, защото има пари и е известен.

# 1 553

Да натоварва ме някой да се самосъжалява така и да  се прави на много добра използвайки религията за това. Не е въпроса аз у нас къде се моля, тя не си е у тях във вип брадър е.Това си беше да  се покаже колко е добра  пак, нарочно седнала да се моли на лайфа в 12. Не е злоба просто наистина натоварва тази жена с  прекалената си сантименталност и постоянни ревове.  Като започна да се моли за родителите на рози как щели да го понесат и реве чак пред неяя , аз ако бях на роза на мястото щях да и плесна един. Или е супер фалшива или е тотално изкукала. Супер нестабилна е нямам нерви вече да я гледам.

# 1 554
Момичета, добро утро. Снощи ме затисна едно чуждо гадже 19:55... И така до 00:00. Не успях да гледам епизода и да се включа в коментирането, за което ме е яд... А вие нямате изчистане - 30 страници Sad

# 1 555
Момичета, добро утро. Снощи ме затисна едно чуждо гадже 19:55... И така до 00:00. Не успях да гледам епизода и да се включа в коментирането, за което ме е яд... А вие нямате изчистане - 30 страници Sad
И аз така, без гаджето. hahaha

# 1 556
  • Оптимист по принуда
Абе Патраши, кога успяваш да си умиеш гурелите - до 12ч с Ники Кънчев, заранта при Гала...Направо с Божията помощ навсякъде огряваш...Цццц

# 1 557
Не ме интересува какво ти е угодно на тебе.Темата е Вип Брадър ,не Тета 7775.

# 1 558
Абе Патраши, кога успяваш да си умиеш гурелите - до 12ч с Ники Кънчев, заранта при Гала...Направо с Божията помощ навсякъде огряваш...Цццц

Патрашка, и тя, иска да става милионерка, явно... Колко ли парички лапат, да стоят някъде и да си клатят краката, и да говорят "умни" неща.

Не ме интересува какво ти е угодно на тебе.Темата е Вип Брадър ,не Тета 7775.

Мен пък СИЛНО ме вълнува какво и е угодно на тета, защото е готина мама.

И аз така, без гаджето. hahaha
Не си пожелала, не сме ти намерили някой бъдещ милионер. Точно преди да вдигне блока, ще те уважи. Grinning

# 1 559

Уахауахйауахайабайабйайабаухаиахахахаха

Общи условия

Активация на акаунт