VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 93 114
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 1 530
Дали вече има линк към живото.Виждам развълнувало ви е.

# 1 531
Божка как гална Птрко между хавлету Joy по разголените гърди,чашка Д...Joy ни мога с тази...
Направо си я представих с пиянския дрезгав глас ,как го ...Тоя като излезе го чакат яко семейни скандали с неговата .Ще го яде Яна барабар с парцалите и с право
Дали и дреме на Яна...Тя можеше да му скръцне като се виждат ,но очевидно не е...

# 1 532
и кво забравихте ли най-долния парцал на п*тко.Мичето Игнатова... и дете има от нея.

моя грешка Embarassed

Последна редакция: ср, 24 окт 2018, 07:53 от pinko

# 1 533
Каква Илиева като от Игнатова има дете и не виждам какъв парцал е тя

# 1 534
Оф ваняяя къде пише в библията да се молиш в национален ефир, може и на ум. Страшно ме изнервя тая жена вече, защо трябва да  се самосъжаляваш  така на лайфа точно.. Религията е нещо лично  застанала там и ми се моли вече ще ревне, егати натоварващата персона

# 1 535
Добрутро....дъл остана супиШка..някой задели ли ми една купанка?

Някой ме е наплюл нощес...нещо нямам вътък...сила нямам нещо усещам...Rolling Eyes

# 1 536
В този случай по-добре една костилкова отвара и мерене на кръвното +запис на стойностите! Че, иначе може и някой да отнесе бутилка 😂
Добро утро!

# 1 537
Оф ваняяя къде пише в библията да се молиш в национален ефир, може и на ум. Страшно ме изнервя тая жена вече, защо трябва да  се самосъжаляваш  така на лайфа точно.. Религията е нещо лично  застанала там и ми се моли вече ще ревне, егати натоварващата персона
Е, иначе как зрителят ще разбере и накаже грешника спрямо нея? Grinning

# 1 538
  • София
Миглена Ангелова във фейса Simple Smile
"Само смейте да ме наплюете три пъти. Ша ви наръся със захар тутакси!
Не мога да повярвам!
Честно, мислех, че оня кмет, който вместо да оправи маркировката, ръси километри със захар, е изключение, но сега... Журналист да отбира от "вещерски практики" и да вярва в наплюване... Че се бесим или че сменяме държавата."

Интересно как ще коментират при Гала вещерските познания на Мира Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 539
Добро утро на всички комшии. Успешен ден и умната, че 'дан си слагаме черни точки довечера.

# 1 540
Тя Миглена май верно ще емигрира, и децата й не са тук отдавна, и при Гала го каза...то тука само такива журналистки като Мира И гала ще останат...ще пием отвари ще се плюем-буквално..бррр....

# 1 541
Абе само аз ли си мисля че Мира тва за наплюването го направи  само за да сложи точка черна беше накарана  от пиянката (деградирала, дразнеща, срам за младите хора.)  после се разпрегръщаха че са успели да турят една черна точка.

# 1 542
Снощи Мира и Петко много ми паднаха в очите, но пък Наско и Папи още повече се затвърдиха като моите фаворити за финал.

# 1 543
  • Испания
Дзак! ТЮхо! ДобрЮтро!

Влизам на пръсти, че светът е голям, но Добринка с Библията в ръка дебне отвсякъде. ТЮхо, да не я събудите, че ще размята възглавниците, ще започне да плюе... Ужас!

# 1 544

Общи условия

Активация на акаунт