VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 93 125
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 1 470
Папи Ханс: "Вдигат бийта??" Аз доколкото знам, това, което се вдига, е тоналността. Вече бийт ли се казва?

Ами щом поничките са донъти, нямам коментар вече. Всички са братлета или копелета ...

# 1 471
Нищо не им разбирам. Кой жули бяло преди да излезе на сцената?

# 1 472
Божана само си търси оправдание да докосне Петко.

# 1 473
Ще дават на Ваня джойнт, а на Куулагин- лсд Joy
 Всеки да си харесва който си иска , то па остава да се бием с крошета зарадии тези маскари.

# 1 474
Папи Ханс: "Вдигат бийта??" Аз доколкото знам, това, което се вдига, е тоналността. Вече бийт ли се казва?

Ами щом поничките са донъти, нямам коментар вече. Всички са братлета или копелета ...

Еми...ако ще е така (поангличаване), поне да беше казал "мода". Обаче бийт...?!

# 1 475
излъгали са ги, че ще ги снабдяват с наркОтици, а то....Кулагин и Ваня.

# 1 476
Божка как гална Птрко между хавлету Joy по разголените гърди,чашка Д...Joy ни мога с тази...
Направо си я представих с пиянския дрезгав глас ,как го ...Тоя като излезе го чакат яко семейни скандали с неговата .Ще го яде Яна барабар с парцалите и с право

# 1 477
излъгали са ги, че ще ги снабдяват с наркОтици, а то....Кулагин и Ваня.
Аз не разбрах Joy правилно явно. Мисллех, че си представят.

# 1 478
# 1 479
Божка как гална Птрко между хавлету Joy по разголените гърди,чашка Д...Joy ни мога с тази...
Направо си я представих с пиянския дрезгав глас ,как го ...Тоя като излезе го чакат яко семейни скандали с неговата .Ще го яде Яна барабар с парцалите и с право

Петко какво е виновен, че Божко е загорял. Джентълменско е да не се дърпа Петко. Simple Smile

# 1 480
Еми...ако ще е така (поагличаване), поне да беше казал "мода". Обаче бийт...?!

"Кофтейшън", както на нов англйиски казва Божана.

# 1 481
  • Бургас
Оооо, тез са готови! Изплющяни😂🤣 в къщата може и да се удържат, но навън са на кълбо, сигурна съм 😂

# 1 482
  • густо майна Филибето
Хахаха, добре, че ги гледам. Сценаристи трябва да ви направят Simple Smile
Мен ме кефят, готина компания са. Само да не дойде Ваня, че докато дръпне джойнта и ще е призовала Господ няколко пъти.
На Ваня й бил нужен джойнт, а Кулагин на лсд щял да е забавен.
На Папи някой му разправял, че ще им дават наркотици вътре. А за Насо писали, че жули бяло. Петко и Яна ги изтипосали с Орлин на една снимка. Диона преди ББ писала на Насо в Инстаграм.
Всички очаквали, че ще влезе Анита Мейзер, никой не знаел, че ще е Ванко.
и т.н.

# 1 483
ВидЕхте ли сега разликата между талант и посредственост? В една вечер слушахме да пеят Ваня и Лора, аз вдигам ръце...

А иначе, всеки се натиска да е известен. Обаче ако си известен, само защото си известен, сори майка, не струва.
Не знам какво се случва в нашата държава - няма таланти, нямаааа.

# 1 484
Хора , лека, вместо Карузо ни пуснаха реклама за мазило против хемороиди. Joy
Не зная какво да очаквам още , та си спестявам остатъка. Ще разказвате.

Общи условия

Активация на акаунт