VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 93 092
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 1 560
  • София
Каквато Ваня, такива и феновете и  Joy
Стана за резил тази жена, както и Мира с последната изцепка.

# 1 561
Оф ваняяя къде пише в библията да се молиш в национален ефир, може и на ум. Страшно ме изнервя тая жена вече, защо трябва да  се самосъжаляваш  така на лайфа точно.. Религията е нещо лично  застанала там и ми се моли вече ще ревне, егати натоварващата персона
А къде по точно на тебе ти е угодно да се моли.Там има поне 300 камери ,да избере ъгъл без камери и да се навре в него ли,за да ти  вижда на тебе религията лична и да не те натоварва ?Ти у вас наум ли се молиш.Аман вече от злоба.

Да натоварва ме някой да се самосъжалява така и да  се прави на много добра използвайки религията за това. Не е въпроса аз у нас къде се моля, тя не си е у тях във вип брадър е.Това си беше да  се покаже колко е добра  пак, нарочно седнала да се моли на лайфа в 12. Не е злоба просто наистина натоварва тази жена с  прекалената си сантименталност и постоянни ревове.  Като започна да се моли за родителите на рози как щели да го понесат и реве чак пред неяя , аз ако бях на роза на мястото щях да и плесна един. Или е супер фалшива или е тотално изкукала. Супер нестабилна е нямам нерви вече да я гледам.
Имаш дистанционно нали? Ползвай го ,няма нужда да си товариш излишно нервите.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 562
Абе Патраши, кога успяваш да си умиеш гурелите - до 12ч с Ники Кънчев, заранта при Гала...Направо с Божията помощ навсякъде огряваш...Цццц
Те за това една сутрин при Гала се шегуваха да си остават да си спят в Нови хан.

# 1 563

Не си пожелала, не сме ти намерили някой бъдещ милионер. Точно преди да вдигне блока, ще те уважи. Grinning
Много благодаря, но ще пропусна.
 Mr. Green

Те за това една сутрин при Гала се шегуваха да си остават да си спят в Нови хан.
Юлиян доста я "нахрани" Патрашка, спореха имало ли или нямало жираф в зоопарка. Патрака твърди, че имало, а шефа на зоологическата градина каза, че никога не е имало. Тя си знае нейното.

Гала днес е къпана, но за това пък е дошла по пижама.

# 1 564
Йеее споменаха ни при гала😊☺️😊☺️😊😊

# 1 565
В анкетата гласувах за Ричард, Божана и Лора /щото искам този фотьол вън/, но сигурно ще е пак Стефан. Но... от снощи си мисля, че като нищо Ричард ще се спаси от номинации. Все си мисля, че двата лагера ще се номинират един друг и Ричката ще остане на заден план.
А за Ваня персонално си мисля, че ще гласува за Петко и Мира /не знам дали е чувала думите на Мира, но Мира единствено я предложи за изгонване на предните номинации, а Ваня е злопаметна/.

# 1 566
Дааа,поетчето от Перник ни похвали! Четвъртата власт в държавата. 🤗😂

# 1 567
  • София
Патрашкова ми изглежда много праволинейна. На едни вратни пържоли от жираф не може да се разсмее. Smile

# 1 568
  • София
Днес, в предаването На кафе, ко водещ призна, че чете бг мама и че този сайт е четвъртата влас в държавата.
Та, скъпи съфорумци, бъдете сигурни, че четат коментарите ни и в тази тема. Дано вземат предвид някои неща от тук.

# 1 569

Юлиян доста я "нахрани" Патрашка, спореха имало ли или нямало жираф в зоопарка. Патрака твърди, че имало, а шефа на зоологическата градина каза, че никога не е имало. Тя си знае нейното.

Тя, Патраша, знае най-добре. По-стара е и от Лили Ивановата. Когато е имало динозаври в България, тя ги е галила, пък за един жираф не й вярват... Странни хора са младите. Grinning

# 1 570
  • София
Заради ББ се повиши интереса към предаването на Гала. Факт. Колко от нас преди това са го следели?
Туко що даваха и Луна. Пак плещеше някакви глупости, намеси даже и Нови хан ни в клин, ни в ръкав.

# 1 571
Споменавайки форума не цитираха нас, а самолечението. Но самият факт на проявеното внимание ги издава. За жирафите- да подкрепя Патрашка. В старата зоологическа градина на Гурко поне през 1968-1970 имаше два жирафа в клетка в ляво от входа. Нямам снимка , но съм абсолютно сигурна. Срещу тях бяха змиите. Наистина често посещавах мястото и съм уверена в твърдението.

# 1 572
Споменавайки форума не цитираха нас, а самолечението. Но самият факт на проявеното внимание ги издава. За жирафите- да подкрепя Патрашка. В старата зоологическа градина на Гурко поне през 1968-1970 имаше два жирафа в клетка в ляво от входа. Нямам снимка , но съм абсолютно сигурна. Срещу тях бяха змиите. Наистина често посещавах мястото и съм уверена в твърдението.

Да, ама когато хора заемат разни постове по роднинска връзка, не са запознати. Патраша сега ще им каже, баща й бил доктор, много моля.

То е ясно, че ще четат темите за самолечението. Нали стана ясно, че Галка, преди шотовете ракия, удря една чашка урина?

# 1 573

Да, ама когато хора заемат разни постове по роднинска връзка, не са запознати. Патраша сега ще им каже, баща й бил доктор, много моля.

Не беее, тя е дъщеря на лекар!
Патрака е от ерата на динозаврите, то е ясно.

# 1 574
Шефът на зоопарка му е шеф от скоро, пък е и млад. Едва ли помни какви животни е имало в нейното детство.

Общи условия

Активация на акаунт