VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 93 087
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 1 620
Пепа Транс видя Насчето тъжен и объркан емоционално, и веднага налита. Яде й се наденица на тая, пък уж знае, че е мек кренвирша. Grinning

извинявам се, че пиша неща, които всички сте ги коментирали снощи, но ми е забавно. Тази вечер ще съм пред телевизора и няма да ви занимавам утре със събитията от днес Grinning

# 1 621
Сега наваксвам с гледането.. Няма такава противнячка като Ваня. Просто е отврат. А за свекърва сигурно е нетърпима!
А другото куку за мен е Мира! Тя е готова да се наведе на всеки, само и само да е харесвана от всички!!

# 1 622
  • Варна
Докато пее така съм склонен да й простя дребните отклонения на съзнанието ... Невероятна песен!
Повече ме притеснява, че отвориха буркана с окултните науки...

# 1 623
Прощаваш, защото не ти е на главата Wink

# 1 624
И аз сега го гледам и едно нещо много ме мъчи. Каква е тази мода сред мъжете да се обезкосмят целите, само не и подмишниците? Визирам Кекса. Как си беше вдигнал ръката, докато утешаваше НасИто и целите му прелести бяха изкочили. Много гнусно.

# 1 625
Някой може ли да обясни защо Ваня така махна възглавницата и завивката на Рози нещо не го схванах. Иначе без да следя толкова отблизо предаването като вас от това което видях Папи и Стефан се държат много адекватно в ситуациите които съм гледала. Петко се изложи с това на ринга не може така да набие момчето все пак е игра.

# 1 626
Някой може ли да обясни защо Ваня така махна възглавницата и завивката на Рози нещо не го схванах. Иначе без да следя толкова отблизо предаването като вас от това което видях Папи и Стефан се държат много адекватно в ситуациите които съм гледала. Петко се изложи с това на ринга не може така да набие момчето все пак е игра.

Как да не може да го набие? Такава е играта - бой, сеир. Кулагин ако беше там, не само че щеше да ги набие, ами щеше и да скача отгоре им.

# 1 627
И аз сега го гледам и едно нещо много ме мъчи. Каква е тази мода сред мъжете да се обезкосмят целите, само не и подмишниците? Визирам Кекса. Как си беше вдигнал ръката, докато утешаваше НасИто и целите му прелести бяха изкочили. Много гнусно.
Ужасяващо е!
Скрит текст:
Точно под мишницата е едно от малкото места, които задължително трябва да се обезкосмят, заради по-добрата хигиена... Имах един такъв "приятел" във Фб (блокирах го - беше приятел на приятел и не помня по каква причина ми беше пратил покана, нито защо съм я приела) - та той беше силно метросексуален, зализан и с оскубани вежди, но подмишниците му като храсти, защото според него било "отвратително" да се бръснат...Логика... Но това е за друга тема, слагам в скрит текст...

# 1 628
  • Варна
Прощаваш, защото не ти е на главата Wink
Надявам се, че не е и на твоята. Simple Smile
И аз се паля понякога, но ми минава бързо. Особено с хубава песен. Отличен начин да им припомни, че тя е голяма звезда.

# 1 629

Моята теория е, че Ваня очакваше Рози да бъде изгонена на другия ден. Освен това, тя смяташе и май ще се окаже права, че Рози има чувства към Ричи. Затова реши, че ще е по-добре Рози да прекара последната нощ в къщата с него. Не е лошо това решение, показва, че има емпатия към хората.

# 1 630
  • София
Ма то да ти пили така някой в къщи на главата и за десерт да вземе да ти попее направо ще ти иде да го разцелуваш Joy
Пу, плюх си в пазвата. Така знам аз, против уплах Stuck Out Tongue Winking Eye

промото: Къщата е обладана  Joy Joy Joy
https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/980270?autostart=true

Последна редакция: ср, 24 окт 2018, 14:16 от Shatzi

# 1 631
Вчера не можах да гледам, а от коментарите ви не разбрах нищо. Много емоционални бяхте, ама описания - нъц Simple Smile
Сега изгледах едно две клипчета от офиц. им страница, не мисля да се мъча с целия епизод, много тъпо е било май.
Само ме е яд, че не разбрах Ваня защо се развилня. И защо толкова оплюхте Ричо отново, ама ще мина и без тези жизненоважни познания Wink
Странно, как пък повечето не знаеха нищо за Спасовден и реагираха много забавно. Както и че у много други народи има подобна традиция.

# 1 632
след като на 20 години не ти става оная работа, то ти за нищо не ставаш. Grinning
може би има намесен алкохол и след употребата му нормално да не става (може даже и др вещества) ... пък може е да е притеснително момчето, не го гледайте че много му знае устата, може като се стигне до леглото и да се спича ...

# 1 633
  • в резерват
Не го траяха Кулагин, а сега се нападат и затапват с неговите лафове. JoyJoyJoy

# 1 634
  • Варна
Майка ми обича да казва: "И аз едно време се смеех на свекърва си за кое не помнела и кое бавно правила..."
Няма как ,Shatzi, всички ще остареете и свекърви ще станете, че и тъщи ... Wink

ПП Аз разбира се ще съм готиния тъст дето вари бира и прави хубаво вино.

Общи условия

Активация на акаунт