VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 902
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 2 175
  • София
Няма как да съм на страната на Ваня, защото не се влияя от моментното съжаление, на което тя разчита и помня цялото и долнопробно поведение.
Всъщност Мира направи това, което Ваня прави през цялото време с останалите! Само като си помисля, как отвратително се държа с Кулагин и как го наричаше... Двете държателки на Библията, се разкриха до дъно!

# 2 176
  • София
Стефко взе да ми харесва.

# 2 177
Стефо е голям идиот бе. Остави жената на мира да се поуспокои, пък после ще говориш с нея, малко такт няма ли тоя бе.

Аз ако видя такъв глиган разбеснял се пред себе си, няма да го закачам бе.
Малко емоционална интелигентност!

# 2 178
Мъка, мъка... как може сега да се извинява и да се маскира зад мисия? Това е лъжа!

Маскира се, защото Стефан помоли за това.
Е шмъ обидиш,та той е над нещата...
Край,Стефун изтеряса...тъй над нещата изтеряса,дан си помислите другу...Joy

# 2 179
  • София
Стефан понеже и него не са обидили голям миротворец излезе.

# 2 180
Прав е Стефан. Подкрепям го.  Поне външно да поддържат лустрото. Ама късно е либе за китка...

# 2 181
  • Стара Загора
Стефан защо се бърка? Подлудиха го този човек.

Те във всеки скандал до ползват като буфер, ама май и на него не му издържат нервичките.

# 2 182
Ами Ваня е права. Айде и аз на кладата. Това не я реабилитира в очите ми. Но Мира е едно кафяво, топло, лепкаво, човешко...Ла..Ла...Ла...
Ето излязоха бонусите в анусите 😉

# 2 183
  • Ню Йорк
Ужас и безумие, тия хора ги побъркаха всичките.

# 2 184
  • Испания
Абе, Стефане! Чисто човешки. Къде видя хора, защото аз - не. Гледам зверове.

# 2 185
Срещу психопата Кулагин нищо не можаха да измислят, освен едно обръщане на матрак. Намериха лесна жертва с Ванчето, ето това са свине!

# 2 186
Стефан и той истеряса! Това не било извинение, ама трябвало да го приеме.
То той си е такъв всъщност, Ваня е права - плюе по Петко, после вика - той ми е най-симпатичният в тази къща!?
Оф, Мира и тя продължава да рови дъното. Много глупава и неприятна жена.
Ваня ще ми стане симпатична!
.

# 2 187
  • Пловдив
Мен  пък Ваня ме дразни повече. Направо нямам думи. Кулагин беше прав, че прилича на Ани Уилкис от Мизъри.

# 2 188
  • София /Абсурдистан
Ваня може да изкара от нерви и най- търпеливият човек. Пази Боже това да ти е в къщи!

# 2 189
  • Бургас
Мира много се изложи. Ваня, че е мръднала издухана баба, която явно цял живот е имала кофти характер, а и е била деспот и емоционален агресор за околните, е ясно. Обаче, тази хрисима, мила супер дупер мама и журналистка се сгромоляса и задълба дъното. Оставете заигравките й с Наско и примигването на парцали като животинче с фасетни очички. Супер лицемерна е, никакъв професионалист, никакъв...Пълен провал. Да, по-зле и от Гала е!

Общи условия

Активация на акаунт