VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 94 026
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 225
Искам да си ходи маданеца, просто ме вбесява дори на повторения колко е жалък и мазен.

# 226
Тези подлизурци, подкупни, изгладняли в студиото, направо да ги обявят за жури, както си му е реда и просто да казват - днес ще изгоним този.

За какво е целия цирк и театър, фалшифицирани гласувания и глупости, че уж зрителя решава.

Аз да питам... Гала получава ли хонорар, за да защитава мъжа си? Много силно се вълнувам, защо ги търпи и лицемерничи, ако е фор фрий?

# 227
  • Бургас
И на мен ми изглежда много по-голям от 24 Ричо.

# 228
Това момче наистина ли е на 24? Прилича на възрастен чичо на Стефчо. Защо така се дави, като говори? Страх ме е да не умре... И иска да знае кой с кого и за какво се е договарял отвън... На сватба му се ходи... То костюми негов размер няма. Grinning

Остъй размера, ами и неговия стил няма. Къде ще намери ластичен костюм с къс ръкав ...

# 229
Ванчето фъстъчки ли рупа Joy

# 230
На акъл, обаче, не е. Joy

# 231
  • София
Абе, Стефан каза ли, че не обича деца или само ми се е причуло... newsm78

Щото като слушам дитирамбите на мазньочите в студиото, започвам да си мисля, че и тези в къщата, и ние сме си го измислили... нали така...  smile3532
Милиони хора не обичат деца, но ги правят... От кога е нужно да обичаш нещо, за да го правиш? Той и Ричко не обича вафлитИ, ама ги яде!

Ама на мене хич не ми дреме дали Стефанаки обича деца или не... питам: той каза ли че не обича деца или не!?????  smile3502

# 232
Ваня се ненаяде. Отишла да говори с Рози и пак джвака...

# 233
Ванчето фъстъчки ли рупа Joy
Как сладко рупа, добре че съпружието се е сетил, та освен костилки имам и фъстъчки.Joy

# 234
  • Испания
Костова отива да говори с Розмари и не спира да дъвче. Повдига ми се от тази жена.

# 235
Валя сега на коя се прави? НА Евгени Минчев, който си отстъпва стаята на ДесиСлава и бившият й любовник ли?

ХАйде, няма нужда, от толкова помощ и съчувствие...

# 236
  • Пловдив
Това момче наистина ли е на 24? Прилича на възрастен чичо на Стефчо. Защо така се дави, като говори? Страх ме е да не умре... И иска да знае кой с кого и за какво се е договарял отвън... На сватба му се ходи... То костюми негов размер няма. Grinning

Защото не са го водили на логопед като малък. Може да стане водещ на някое предаване.

# 237
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ох, този Ричи е неспасяем тъпак просто.  Crazy

# 238
То и на мен чак ми се дорупаха...ама измих зъбаците веч...

# 239
  • София
Ричард продължава да се закопава.Даже Кулагин призна,че е сбъркал със щита.

Общи условия

Активация на акаунт