VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 94 013
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря за темата. Hug
 Бях се засилила с това
Абе, Стефан каза ли, че не обича деца или само ми се е причуло... newsm78 smile3532
Ама "не обичам деца" не означава липса на любов! Grin Satisfied

Но сте го казали. Голяма баданарка,голямо нещо...Ааааа...машшшаллаа..Head Band

# 211
Гала, слушайки Мира, се усмихва с устни, но очите й са студени. Бррр...Мисля, че няма да даде прошка на Мира.
И аз,физиономията на Гала беше вледеняваща.Впрочем не мога да я издържам Гала,супер неприятна личност.
Е Стефан сам се оака, И всички коментатори в един глас хвалебствени химни за него пеят!! Shocked

Галя трябва да се се сърди на егоцентриха Стефан,не на Петко и Мира..ама тя след 1344555 серии и обяснения може и да го разбере.. ама надали

# 212
Кънчев най-много се вълнува дали е имало секс... На него, май, най-много му липсва вкъщи туй нещо!

# 213
Бая пукане ще падне. Joy

# 214
  • Испания
Кънчев най-много се вълнува дали е имало секс... На него, май, най-много му липсва вкъщи туй нещо!

+ Добринка и Добрева

# 215
Е, тъкмо очаквах детемразеца да обяви, че ще открие детска градина с хонорара си и Гала да омокри дивана от радост /не със сълзи/, те пък подхванаха Розовия храст.

# 216
  • Бургас
Кълна се в майка си,че сме правили секс!!!

# 217
  • София
Не ми харесва, че понеделниците се превърнаха в повторение на предишната седмица.

# 218
Офффф, докога повторения? Тушев, Тупарев, не ви знам, ама айде малко стягайте се!

# 219
  • София
Колко явно се опитват всички да лъскат имиджа на Стефан.

# 220
  • Испания
Хайде, пак!

# 221
  • София
Хайде, дотука беше лизането на задника на Гала, оттук нататък започва плюенето по всички останали...  Joy

# 222
Това момче наистина ли е на 24? Прилича на възрастен чичо на Стефчо. Защо така се дави, като говори? Страх ме е да не умре... И иска да знае кой с кого и за какво се е договарял отвън... На сватба му се ходи... То костюми негов размер няма. Grinning

# 223
Тези вече са скучни...

# 224
Тези подлизурци, подкупни, изгладняли в студиото, направо да ги обявят за жури, както си му е реда и просто да казват - днес ще изгоним този.

За какво е целия цирк и театър, фалшифицирани гласувания и глупости, че уж зрителя решава.

Общи условия

Активация на акаунт