VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 93 977
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 195
  • Испания
Ни моа откъсна очи от перлите на Патрака....много бе...

Плела ги е цял ден.

# 196
  • Бургас
Как не се усеща,че става за гавра,не знам.

# 197
И все лъснати бре! Joy

И завъртяни,м@мк@му...на ква ли плетка Thinking

# 198
Човек не винаги може да контролира какво казва и в повечето случаи, хората не обръщат голямо внимание на някои думи. НО, когато си във ВБ, такова едно изказване не може да мине незабелязано. Аз съм на мнение, че си е работа на Стефан и Гала и не е наша работа защо така са решили. А това, че Стефан не обича деца по принцип, не означава, че не обича своите деца. Аз също обичам своите деца, чужди не обичам, сори. Не бих работила с деца. Обичта е чувство, което изпитвам само към своите деца.

# 199
О, какъв скалъпен екип коментатори. Поредното организирано оплюване, ще е тази вечер. И издигане на тенията Стефан на пиедестал. Дано заспя докато гледам.

# 200
Патрашка пак се изказва като последна инстанция. Grinning
И Кали мн. ме дразни,бърка се в животите на хората,а нейния не може да си оправи.

Кали нали завърши психология? Според мен я е завършила, защото се усети най-накрая, че пари се вади от коментарни студиа, а не от пеене пияна на пода.

# 201
Да идва Ричко,да разведрим настроението

# 202
  • София
Абе, Стефан каза ли, че не обича деца или само ми се е причуло... newsm78

Щото като слушам дитирамбите на мазньочите в студиото, започвам да си мисля, че и тези в къщата, и ние сме си го измислили... нали така...  smile3532

# 203
Стефан не ми е симпатичен, но съм поразена от този другарски съд по отношение на неговото мнение на тема деца. Ама казал ли го е, не го ли е казал, как го е казал...И какво, ако категорично не иска деца? Трябва ли да иска? Колко хора имат само едно дете, а колко нямат нито едно? Защо трябва да се оправдава и да дава обяснения?!

Щото сам повдигна въпроса. Ако ще да иска деца, негова си работа, но след като го подлага на дискусия, поне да си държи на мнението, а не да увърта.

# 204

Щото като слушам дитирамбите на мазньочите в студиото, започвам да си мисля, че и тези в къщата, и ние сме си го измислили... нали така...  smile3532

Милиони хора не обичат деца, но ги правят... От кога е нужно да обичаш нещо, за да го правиш? Той и Ричко не обича вафлитИ, ама ги яде!

# 205
  • Бургас
Патрашка пак се изказва като последна инстанция. Grinning
И Кали мн. ме дразни,бърка се в животите на хората,а нейния не може да си оправи.

Кали нали завърши психология? Според мен я е завършила, защото се усети най-накрая, че пари се вади от коментарни студиа, а не от пеене пияна на пода.
Май да,редовно са я засичали мои познати да драйфа из градинките.Просто нямам думи за нея.

# 206
Абе, Стефан каза ли, че не обича деца или само ми се е причуло... newsm78 smile3532
Ама "не обичам деца" не означава липса на любов! Grin Satisfied

# 207
Една дума-Фарс Simple Smile

# 208
  • Испания
В "На кафе" се направиха на по повдигнатия "международен въпрос", защото нямат достатъчно гледаемост. Наложи се пак да видим кадрите и да обсъдят любовта на Стефан към децата, за да може повече хора да разберат, каквото разберат.

# 209

Причуло ти се е. Не е казвал нищо подобно. Не е зарязал родилката, за да вдига краката на Галя. Не е използвач и егоист. Въобразяваш си.

А тези, които мислят лоши неща за него, пък и добри, той им каза, какво да правят - да пукнат всичките!

Общи условия

Активация на акаунт