VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 93 927
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 180
  • Испания
Днес ми е тъжно, благодаря на Стефанаки, развеселява ме, надявам се и останалите да ми вдигнат настроението.Stuck Out Tongue Winking Eye

Пчелата-майка сама не си вярва, като оправдава Търтей Стефчов.

# 181
Кали и тя стана гъзолизка.

# 182
Оле, майко. Това е по- ниско от историята сРичко и Роузи. Как Гала се съгласява с такъв разговор?

# 183
Патрашка пак се изказва като последна инстанция. Grinning

# 184
Голямо ровене в душите на хората.

# 185
На мен ми е неудобно да слушам, камо ли да съм в студиото и да дискутирам подобен въпрос.

# 186
Малеееее, всички ли ядат от на Гала хляба ? 🤔

# 187
Стефан не ми е симпатичен, но съм поразена от този другарски съд по отношение на неговото мнение на тема деца. Ама казал ли го е, не го ли е казал, как го е казал...И какво, ако категорично не иска деца? Трябва ли да иска? Колко хора имат само едно дете, а колко нямат нито едно? Защо трябва да се оправдава и да дава обяснения?!

# 188
Ни моа откъсна очи от перлите на Патрака....много бе...

# 189
  • Испания
Оле, майко. Това е по- ниско от историята сРичко и Роузи. Как Гала се съгласява с такъв разговор?

Толкова ѝ е акълът! Това не може да бъде тема за разговор по време на коментарно студио на ББ.

Нещастници!

# 190
  • Бургас
Патрашка пак се изказва като последна инстанция. Grinning
И Кали мн. ме дразни,бърка се в животите на хората,а нейния не може да си оправи.

# 191
Ни моа откъсна очи от перлите на Патрака....много бе...
И все лъснати бре! Joy

# 192
Божка търси повод да прегърне ПЛетко.

Направо ще ревна от разкаянието на Стефан и огОрчената физиономия на пчелата-майка. А поиска ли прошка от Добрева, че ѝ скочи?
Още един, дето говори едно, а очаква да чуем друго. Бай ти незнамсикой еди как си щял да го разтълкува и да пусне СМС-че. Ама какво тълкувание, само Патрашкова може да се напъва в тази посока. Той си го каза пределно ясно и определено - ултимативно.
Ейййй, голямо четкане, голямо превъзнасяне на Стефанаки.

# 193
ББ, не ни интересува Стефан иска или не иска още деца. Давайте нататък!

# 194
Патрашкова няма деца, Жени- син от странен съпруг, Кали- три деца от трима бащи. Да се оставиш те да те обсъждат? Не разбирам Гала. За какви следващи връзки на Стефан говори. Ей, интереса клати феса без капка лично достойнство.

Общи условия

Активация на акаунт