VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 703
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 2 550
Скрит текст:
Как си го разбрал, Трънче, като пишеш знае ли човек какво се върти в главата...тази случка има предистория, която не знаем. Има ли нужда от още 20 страници спекулации. Отдавна го обсъдихме това. На дневен ред са Света Ваня Златоуста и Мира, която не обича мира 😉
Някой опражи ли ми яйчица, не разбрах, или да ходя да нагъвам от леба?😂😂😂

Аз мислех, че темата е за ВБ, а не че всеки ден се обсъжда конкретна тема... Ама, да съм по темата - Ваня е по-успешна в нейната професия, отколкото е Мира - в своята... Дори една Николета, която ръкомахаше като луда, е далеч по-интригуваща водеща от Добрева.

Просто напиши нещо за Ваня Суплеса и гладната стачка, толкова много ли искам?! Joy

Доколкото забелязах, не участва отново в мисия - тази с тока, явно да не и се пръсне апарата за кръвно от 12те волта ... или пък за не и се види празния мозък.

# 2 551
  • София
Аз пък се питам, кое е по-обидно за една жена... да и кажеш, че е "малка злобарка" или, че е "ниска и пълничка"...  Joy

# 2 552
Скрит текст:
Как си го разбрал, Трънче, като пишеш знае ли човек какво се върти в главата...тази случка има предистория, която не знаем. Има ли нужда от още 20 страници спекулации. Отдавна го обсъдихме това. На дневен ред са Света Ваня Златоуста и Мира, която не обича мира 😉
Някой опражи ли ми яйчица, не разбрах, или да ходя да нагъвам от леба?😂😂😂

Аз мислех, че темата е за ВБ, а не че всеки ден се обсъжда конкретна тема... Ама, да съм по темата - Ваня е по-успешна в нейната професия, отколкото е Мира - в своята... Дори една Николета, която ръкомахаше като луда, е далеч по-интригуваща водеща от Добрева.

Просто напиши нещо за Ваня Суплеса и гладната стачка, толкова много ли искам?! Joy

Доколкото забелязах, не участва отново в мисия - тази с тока, явно да не и се пръсне апарата за кръвно от 12те волта ... или пък за не и се види празния мозък.

Ваня сигурно по договор не участва в мисиите, защото си спомням, че Йорданка Христова, макар и по-възрастна от Ваня, участваше... Но, ето, че и с договори, пак се излагат.

# 2 553
Брей, ми че Ваня за какво е влязла? За да краси предаването? Договор за отделна стая, за отделна храна, да не участва в мисии.. еххх курорт!

# 2 554
Е духа някакво топче там веднъж и пак нищо не направи. Участва в тия, дето са деца, ангели, разни простотии.

# 2 555
Брей, ми че Ваня за какво е влязла? За да краси предаването? Договор за отделна стая, за отделна храна, да не участва в мисии.. еххх курорт!

Влезе... За да ни покаже истинското лице на християнството в България.

# 2 556
Кои са номинирани?

# 2 557
Ако дадат някоя мисия за надяждане, първа ще е там на опашката да участва.

# 2 558
  • София
Тя снаха и ся ше види откъде изгрява слънцето... след като Ваня си е починала така добре и силата е с нея ...  hahaha

# 2 559
За да си хапне, как за какво Joy

# 2 560
  • Варна
Ваня с глад съвсем ще се озвери и озлоби, ще стане пак някой панаир.

# 2 561
За да си хапне, как за какво Joy
или за да отслабне 😂 кога друг път ще свали 6 кг

# 2 562
  • Испания

Смайли, гледала ли си предаването на Мира? Гала, покрай нея, наистина е топ, а Гала за нищо не става... Не отстъпват мястото на млади, талантливи и можещи хора.

Опитвала съм се, но безуспешно. Изтрайвам я максимум 30 секунди. Николета и толкова не мога.

# 2 563
Някой може ли да даде линк за да гледам последния епизод.

# 2 564

Общи условия

Активация на акаунт