VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 553
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 3 150
Аз си осинових "помияр" от приют. Живее в мезонет и не ми пука, че ще ми изцапа килимите или, че изисква грижи. Много по-чисто е от доста хора, които срещам по улиците.

Не бъди чак толкова патетична, че ще ни разплачеш  Cry

Сериозно, след всички помии, които изляха един върху друг съквартирантите, изведнъж станаха тооолкова добри като видяха стадото помиярчета. Бре, каква метаморфоза.

# 3 151
Дали наистина ще ги осиновят, или е за клипа?
Предишната ми котка беше от улицата (почина на 12 години , от болест); в момента се заглеждам по една, въпреки че съм малко затруднена... Във всеки случай, когато пак взема котка, просто ще хвана някоя малка от улицата, няма да купувам от зоомагазин...

Пред блока ни имаме три малки котенца. Съседите ги хранят. Много са сладки. Вече излизат и играят отпред. Ако искаш да ти напиша на ЛС къде са, ако ти хареса някое да си вземеш

# 3 152
  • Испания
Не били само думи. Големи актьори!

Миналата година Кукунашева излъга, че ще осинови две кучета. После се оказа, че едно, ама го е натресла на майка си. Благотворителката тя!

# 3 153
Ваня не погали нито едно куче.

И какво от това?

# 3 154
  • София
Верно си казаха, че който не обича животни, не обича и хора. Някои хора имат страх от кучета, разбираемо е, но при Ваня май не е само това.
Текстът на Пепа не е никак лош, хареса ми концепцията.

# 3 155
А Лорчето го прави заради дъщеря си..Останалите ако го направят,ще е заради камерите, предаването..и т.н.
Лицемерие, лицемерие...мда.

# 3 156
Черничкото рошаво кученце осинови ли го някой? То ми хареса най-много
Стефан го осинови. Мърфи Blush

# 3 157
  • София
https://Мисля, че Стефан ще си вземе кучето. За другите, като Ричи не знам.
Мърфи се казва моята котка, щото като я намерих не знаех мъжко ли е женско ли е. Тя после се оказа госпойца ама си остана Мърфи.

# 3 158
Аз разбрах, че Ричард не е лош човек. Игра като дете с кучето. Има някакъв лъч надежда.

# 3 159
  • София
И аз не бих погалила котка, алергична съм. Но съм къпала улична боядисана котка, после и намерих и дом.Всеки си има предпочитания.Много хора изобщо не обичат животни. Много хора ги е страх от кучета, независимо колко са сладки.

# 3 160
Моралке, що си толкова крива? Мъжът ти да не отскача до комшийката?

# 3 161
Те имаха мисия да направят рекламен клип, а не мисия да осиновяват. Репликите им,  че ще осиновят или вече са го направили, е самият рекламен текст както Петко беше предложил.

От всички участващи сигурно 1-2 наистина ще осиновят някое от тези кучета...
Дано греша

# 3 162

И какво от това?
Нищо,може би харесва риби.

# 3 163
 Ох, стига с тези лигавщини. Играл с кучето и не бил лош човек. Ти по това ли съдиш за хората? Не по липсата им на интелект, образование и т.н., а че играят с кучета?

Тази акция с кучетата не трябва да я правят в Брадъра. Напълно лицемерна, изкуствена и неподходяща за предаването е.

# 3 164
Фалшиви са ми.
Ако са искалИ..до сега да са осиновили.
Така под натиск..за пред камерите...
Фалшиво. Неудобно за гледане.
Отделно и темата с кучетата не ми е близка и интересна.

Много плоско. Много.

Общи условия

Активация на акаунт