VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 551
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 3 135
Петко даде добра идея за клипа

# 3 136
  • София
Много ми е жал за всички бездомни животни. Имам кучета, породисти, ама си взех маца от улицата, любимка ни е.
И кучетата козируват на Мърфето.
Повече не мога да поема, щото ще ме изгонят от собственият ми дом.А иначе искам.

# 3 137
Ох, Пепа се прави на велик мислител, Мира дори с напън за мисловен процес се оака. Петко най-адекватен, не мога да повярвам, че го казвам 😂
Офтопик - 2 помияра си имам вкъщи 😉

# 3 138
Ваня май не пипна куче.
Естествено. Тя и синът й ги мразят.
Не се знае какъв е случаят. Един приятел на родителите ми живее в къща и съседката му също - тя (пенсионерка) беше събрала 15-тина бездомни кучета в двора си и когато той й направи забележка, че вият по цяла нощ, бабата избухна и дори му налетя на бой... Хубаво е хората да гледат куче или коте, но когато се превърнат в хордъри, стават агресивни и зли (докато те самите си мислят, че са благотворители, а всички останали - изроди).

# 3 139
Тя Ваня изобщо не е там даже .
Стефан ги познава, явно помага в тази организация и той 🤔

Е много ясно, че Гала ги е засилила натам, щом се появи и арменката осиновителка, няма как да са случайни. Гала е домашния любимец на арменците, освен осиновените кучета ...

# 3 140
Еми тъпа му е концепцията според мен. Акцентът не е да са уникални кучетата, а че правиш добро като осиновяваш.

# 3 141
  • София
Аз уважавам хора, които биха осиновили безпородно куче и биха го гледали добре в дома си. Но аз лично не съм от този тип хора. На мен такива кучета ми изглеждат мръсни, без значение колко добре са изкъпани и не бих си взела такова куче в дома си. Така че не обвинявам Ваня, ако не припада от умиление по такива кучета. На мен примерно много лошо впечатление ми направи Мира и останалите, които ги разцелуваха и разпрегръщаха все едно са техни и лично са се погрижили за хигиената им
Дъщерята е същата,търкаля с уличните кучета, прегръдки, целувки, внука и той.

# 3 142
Аз си осинових "помияр" от приют. Живее в мезонет и не ми пука, че ще ми изцапа килимите или, че изисква грижи. Много по-чисто е от доста хора, които срещам по улиците.

# 3 143
БАдемчо ли,бе Joy малко повече фантазия,моля вЕ...

# 3 144
Папи много тъпи текстове мисли. Петко в случая даде много по- добра идея.
Кученцатата са много сладки...

# 3 145
Черничкото рошаво кученце осинови ли го някой? То ми хареса най-много

# 3 146
Еми тъпа му е концепцията според мен. Акцентът не е да са уникални кучетата, а че правиш добро като осиновяваш.

Хората, които осиновяват не го правят за да са направили те добро, заради собственото си его и да станат добри, а заради животното ... поне така би трябвало да бъде.

# 3 147
Ваня не погали нито едно куче.

# 3 148
Дали наистина ще ги осиновят, или е за клипа?
Предишната ми котка беше от улицата (почина на 12 години , от болест); в момента се заглеждам по една, въпреки че съм малко затруднена... Във всеки случай, когато пак взема котка, просто ще хвана някоя малка от улицата, няма да купувам от зоомагазин...

# 3 149

Хората, които осиновяват не го правят за да са направили те добро, заради собственото си его и да станат добри, а заради животното ... поне така би трябвало да бъде.
Да, правиш го заради животното, може би не подредих добре изречението.
Но за мен това е акцентът - едно страдащо куче по-малко.

Общи условия

Активация на акаунт