VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 553
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 3 120
Пак Папи ще блесва, сигурно ще ги карат да правят клипове и той пак ще е начело като рекламист...

Не бях гледала ББ от 2 дена, и не бях писала - привет, липсвахте ми!:)

# 3 121
Скоро видях в Инстаграма на Мегз,че това куче ,което осинови за пред камерите е родило и имаше доста кученца,на които търсеше дом.

# 3 122
Защо не правят инициативи и с писанки? Sad.

# 3 123
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тя Ваня изобщо не е там даже .
Стефан ги познава, явно помага в тази организация и той 🤔

# 3 124
  • Испания
Вчера един испански готвач, който има предаване по телевизията, каза една истина:

"Даваме децата си в ясли и детски градини, родителите си - в старчески домове. После си взимаме куче, за да ни прави компания и да не сме сами".

# 3 125
Ето, познах ли... Константин Трендафилов трябва да е начело, иначе няма да е той.

# 3 126
Моралка, и мен ме дразнят циганите и селяните, ама ей, на! Плодят се. А ти аристократка ли си? Каква порода си?

# 3 127
За Стефан ББ прави висчко възможно да му излъска имиджа след големите акита, които изкара в началото. Сега мажат, лажат - той е родителят, той не участва в изпита, все е показван като най-отговорен и мъдър.. а Петко го бутат на тока...

Много нагласено но няма как да е другояче като и Стефан и пчелата -майка са техни кадри.

# 3 128
Нагласено, че Папи да блесне. Това е победителят във ВБ този сезон.

# 3 129
На нищо не вярвам на Божана, видях я в едно видео, щеше да готви раци, обърна се към един и каза: Той избяга, знае какво ще му се случи, върни се, Енрике.

# 3 130
Не знам за интелекта на Насету. Но поне има надежда още за него. Дано проумее и успее да избяга,да се разграничи от всичката тази простотия,пошлост и гадост.

# 3 131
Аз уважавам хора, които биха осиновили безпородно куче и биха го гледали добре в дома си. Но аз лично не съм от този тип хора. На мен такива кучета ми изглеждат мръсни, без значение колко добре са изкъпани и не бих си взела такова куче в дома си. Така че не обвинявам Ваня, ако не припада от умиление по такива кучета. На мен примерно много лошо впечатление ми направи Мира и останалите, които ги разцелуваха и разпрегръщаха все едно са техни и лично са се погрижили за хигиената им

# 3 132
  • Испания
Плетко се взе много на сериозно с тази камера.

# 3 133
Контрол фрийк погледът на Папи се е включил! Grinning

# 3 134
Моралка, и мен ме дразнят циганите и селяните, ама ей, на! Плодят се. А ти аристократка ли си? Каква порода си?

Не съм аристократка, не съм и кучкарка. Аман от тия кучета вече.

Общи условия

Активация на акаунт